- Xbox
- ps3
- oyun pc
sizce bunlardan hangisi mantıklı bana xbox game pc
hareket algılayıcıyı tavsiye ediyormusunuz?
şimdiye kadar hic konsol kullanmadım genelde iyi bir game pc im oldu bundan sonra konsol alarak aynı hazzı alırmıyım
- Xbox
- ps3
- oyun pc
sizce bunlardan hangisi mantıklı bana xbox game pc
hareket algılayıcıyı tavsiye ediyormusunuz?
şimdiye kadar hic konsol kullanmadım genelde iyi bir game pc im oldu bundan sonra konsol alarak aynı hazzı alırmıyım
ps 3 ümü satıp xbox aldım huzura erdim , ofiste evdekinden daha üst seri bi led tv var ps3 takılı PES 2012 atari gibi gözüküyo x box tan sonra
ps3'den sonra xbox kullandım bence aynı fiyatta olmamalılar ps3 yarı fiyatına düşmeli kesinlikle xbox....
peki xbox için yeni versiyonlar kırılmıyor deniyor.
kopya oyunları oynamak için en iyi yöntem hangisi ve hangi xbox
Daha cumartesi sipariş geçtim Xbox 360 - 250 gb kinetic + forza 4
Gelsin nasılmış göreceğizO kadar araştırmadan sonra bence konsolların içinde en profesyoneli Xbox diye düşünüyorum. 3k yemedikten sonra sıkıntı yok
![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Bende konsol almayı düşünüyorum ve kesinlikle xbox olacak. Zaten tek oyun anlayışım araba yarışı oda en iyisi forza gibi...
bende xbox diyenlerdenim ikisinide kullandım hel ki o ele mükemmel oturan joystik mükemmel
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
hafta sonu xbox ın güzel bir paketi vardı uygun fiyata,yılın mallığına imza attım ve almadım xbox+forza4+Elder scrolls skyrim+halo 3 750 tl ye verdiler almadım. Acaip pişmanım, ps3 baydı artık benide,arada gt5 açıp kapatıyorum sadece,linkte vereyim bahsettiğim paket internet sitesinde 879 tl
XBOX X360 250GB FORZA 4 + SKYRIM + HALO 3 + 1 AY LIVE GOLD KONSOL - XBOX - Teknosa.com
Arkadaşlar şu saatten sonra konsol almak isteyenlere öneriniz XBOX mı olur ? PS3 alınmaz mı? Konsol dünyasından uzak olduğu için bende bu soruları merak ediyorum. Konsolcuları bekliyoruz)
lucky Jackal, Bende o kampanyadan aldım fiyat çok uygundu gerçekten. Bugün geliyor kargo
Edeple gelen, lütufla gider.
Xbox’ın yeni nesil versiyonu Xbox 720’nin önümüzdeki tatil döneminde gelmesi bekleniyor. 2013 yılının tatil dönemi için güzel bir sürpriz olacak. Microsoft yeni cihazla ilgili dün Bloomberg’e açıklama yaptı.
Haziran ayında gelmesi beklenen cihazın bir sonraki E3 fuarında tanıtılacağı ve ilerleyen zamanlarda da kullanıcılarıyla buluşacağı bekleniyor. Microsoft Xbox temsilcilerinden David Dennis Xbox 720 hakkında henüz detaylı bir açıklama yapmadı. Ancak Xbox 720 konusunda iddialı bir giriş yapacaklarını belirtti.
[IMG][/IMG]
boyle bır yazıyla karsılastım ??
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)