amac ve beklenti onemli
surus zevki gorsellik icin yakit bakim vs goz ardi edilirse rx8
sorunsuz konforlu kaliteli denirse rocco
amac ve beklenti onemli
surus zevki gorsellik icin yakit bakim vs goz ardi edilirse rx8
sorunsuz konforlu kaliteli denirse rocco
bnce en mantıklısı rocco bi s2k sevdasına geçen ay sattım çiçek gbi roccomu pişman oldum bnce rx8 hem yakıt hemde sorun çıkarma konsunda roccodan daha riskli en mantklısı rocco alır yapar binerim
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Tabiki r3 - rx8![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
kiyasmala acisindan dedim ben
yani roccodan pahalidir parcasi diye, sonucta ozel bir araba ust sinifta normal birazda e46 m3 e binmek gibi, biraz paraya kiymak lazim.
yol tutus durumu nasil yani cok iyi oldugunu biliyorumda yuksek hizda serit degistirmelerde arkasi cok oynakmi atmaya meyillimi, bu sekilde arkadasim pert ettide arabayi birazda ondan soruyorum
yorumlar için öncelikle herkese tek tek teşekkür ederim.
aslında ara ara cevap yazmak istedim. ama konu güzel fikirler ve doğru bilgilerle saygılı bir tartışmaya döndüğü için bölmek istemedim
160 lık rocco manuel alındı arkadaşlar. gönül rx8 de kaldı o başka![]()
Mantık bı adım onde dıyosunuz yanıhayırlı olsun gule gule kullanın
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
thunderberk rx8 konusunda herşeyi açık açık söyleyebilcek bu araç konusunda belki bir çok kişiden daha fazla bilgili bir arkadaş önerilerini bir uzman kadar önemserim kendisi bana rx8-r3 tavsiye etmişti zamanında bizde bütçemizi aştığı için beklemeye aldık aracımızı şuan r3 için beklemedeyiz rx8in olduğu yerde roccoya dönüp bakmam sadece tercih meselesi ve motor sesi![]()
araç alınmış ama ben benzin düşünmesem rx8 alırım çok keyifli bi araba, içi dışı tasarımı süper. hiç bişeyi olmasa bile o jantları için rx8 alınır![]()
.
sesi harika , motor teknolojisi süper , sorunlu rx8 ler eskidendi son nesiller baya iyi o konuda![]()
Livestrong
thunderberk dediklerine katılıyorum.
nasıl desem.. rx8 biraz daha hobby amaçlı binilecek araç, bizim araçlara olan yaklaşımımıza ve hayat şartlarımıza göre
yeri gelince 100km yapılacaktı günde..
herkese çok teşekkürler.
hayırlı olsun aracınız bende iki araç arasında çok gittim tabii bütçe farklıydı trafikte o kadar çok gördüm ki ve önden çekişli olması ikinci plana itti beni bende rx-8 aldım makyajsız kasa günde ortalama 100-150 km kullanıyorum evet yakıtı biraz skntı ama sakin kullanımda hiç bir sıkıntısı yok 4 kapılı olmasından dolayı rahat inilip binilen bir arac 4 kişi bindiğimiz halde hiç bir sıkıntı çekmedik sürtmesi v.b gibi basıldığı zaman arkadan itişli olması dsc nin kapatıldığında yol kontrlunun çok iyi olması ve açıldığında mükemmel bir keyif vermesi bence harika bir duygu merak edenler olur diye bilgi vermek istedim ayrıca benim aracım 80k km de şuanda ve çok şükür bir sıkıntısı motor 0 latma gibi bir durumu yok yağını suyunu eksik etmedikçe sık sık bakımını yapınca üzücek bir araç değil tekrardan hayırlı olsun olurda çiplerseniz veyea her iki durumda da denemek isterseniz buluşur deneriz tabii istanbulda![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz
rx8 i görüntü anlamında gerçekten çok bşarılı ama bütçen doğrultusunda ben olsam s2000 alırım bolt on olarak rxden ciddi anlmda üstün belki arkada kapısı yok ama ne görütü olarak gerikalır hem performance olarak üstün yakı konsuna gelince yazılımsız dsg rocco 9,4 litrelerde şehir içi trafikte s2k da 11-12 litrelrde yakıt vergi sorun değil dersende e46 m3 derim ama rocco sayısı çok arttı ben olsam almamrx8de berkin dedikleri oğrudur arabasını tanıyarak binen ve kullanan biinçli kullanıclardan gerçekten
sonuç s2k derimözel hissettmek ilgi çekmek gazlamak vs. +48456465
![]()
Hhaahh şu Scirocco Her kose basında var dıyen arkadaşlara guldugum kadar hıcbırseye gulmuyorumUmarım e92 3.20 ıcın falanda aynı seyı soylemıyorsunuzdur
" Verselerde binmem abi o ne oyle, heryerde var " diyebilecekmisiniz ?
![]()
rx8 le rocco aynı paralara alınıyor olabilir ama aynı maddi duruma sahip insanların binebileceği araçlar kesinlikle değil. Bütce varsa tabiki rx8 her anlamda daha tatmin edici.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)