100-120ye kadar yakın giderler sonra leon alır başını gider
Printable View
100-120ye kadar yakın giderler sonra leon alır başını gider
1.5 dizel colt iyi kalkıyordu. denemiştik mitsubishi colt 109 hp AMT ile. Geçemiyordu ama iyiydi. Sanırım mazda3 otomaitk yueni kasayı geçiyordu. Eski kasa3ü geçer mi emin değilim zira 1 sn daha iyi o araç...
1.3lük gtezle yıllar önce millete şaka yapıldığını hatırlıyorum.. sanırım 1.4 hondayı mı ne geçmişti defalarca... ortalık karışmıştı :) kiloya bakmak lazım...
neeeeeeeeeeeeeeeeey ? Focus 2 tdci diyorsunuz 109 luk değil dimi ? 109luk focus 160a kadar falan vtec2 ile geliyor. vtec2 ile 1.3 getz arasında 2 direkten fazla oluyor ve siz focus ile yürüyorsunuz. Arabada imam mı tasiyorsunuz ?
97 lik 1.4 getzden hızlımı bu 1.3 getz ?
bende vardı getz 3-4 gün bindim rampa assagı 200 ü geçemedim :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...getz-14-a.html
4.vitesi diğerlerine göre kısa kalıyordu bu getzin ama bi yerden sonra leon yemesi lazım :)
accentten hızlı ama hiç denemedim getz 1.4 ile matrix 1.5 crdi ile denemiştim ben rölantide de kaldırdım 4000 de vitesi atmama rağmen milim milim geçiyordu matrix yırtıyordu kendini o halde milim milim geçmesi dizellerin çoğunun pek yürümediğini gösteriyor her dizel değil
BU arada yazılınca hatırladım sanırım o araç 1.4 97 hp olan versiyondu...
109luk dizeli geçebileceğine imkan tanımıyorum... mazda3 benzinli ile 185(kesici vardı) geldiğim aynı mesafede dizel olan mazda3ümle 209(kesici vardı)a kadar geliyordum. O aracı 1.3le yemek çok çok zor. Bir sıkıntı olsa gerek araçta. yada şoför farkı olabilir...
BU arada defalarca alıntı yapılmış değişmez ama 1.5 dizel colt değil 1.5 dizel getz iyi kalkıyordu yazacaktım :) Benim aracım Colt 109hp benzinli AMT, arkadağınki 1.5 dizel getz manueldi sanırım 2010-2011 model mi neydi...
Vay arkadaş ne getz'miş bu böyle,boşverin araba işlerini derslerinize iyi çalışın :confused:
öyle bir geçirir getz ki
88likte olsan 110luktan olsan, senin arabanda olsa coltu falan geçemezsin... Biz 132lik 1.6 dizellede denedik... Onunla eşdeğer... Colt 990kg 109hp ve AMT şanzıman var. Klasik otomatik gibi değil...
Ama benim olağanüstü tekniklerim var dersen o ayrı...
Bu arada Getz Mazda3 AT'yi geçti, 0-100ü 13,1sn...
İyi forumlar... Konunun seviyesi düşmeye başladı çünkü...