herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
Drag'ta getz,uzunda leon alır
Coğrafya kaderdir
Ramazan ayında yarışmıştım arkasından sellektör yaptım önünde araç vardı o araç sağa geçince ikimizde yapıştırdık ben leon un arkasındaydım 2 de 80 deydim o kaçıncı viteste kaç devirde bilmiyorum yol iki şeritli idi sağa çekildi ben 3 e atmıştım onunda vites değiştirdiğini arkasını vurduğundan anladım ben hafif hafif farkı kapatıyordum 4 e aldım arayı açmaya başladım ben getze fark ettiğim şey 3 ve 4 üncü viteslerde gücünü yola aktarıyor o aracın motor karekterini bilmiyorum inat edenler olacak fakat işin açığı böyle yorum yapanlara teşekkür ederim
1.6 mpı ların alt devirleri iyidir üstler kötüdür.. bilmiyorum pilotajın iyi mi ama bence 130 140 lara kadar geçersin dragda.bi de getz kaç kilo? Selamlar![]()
Ruhsatı referans alarak söylemiştim arkadaşımın 2004 model 1.3 otomatik şanzıman getz'i 1190 kilogramdı.
Edit: bir ihtimal 1090 olabilir belki yanlış hatırlıyorum uzun zaman oldu
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=99836
Leon aır, dragda iyi kalkarsa 2 vites tutunabilir getz
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)