herkes doğrusunu yazmış bmw zaten açık ara önde alınır.. sadece ek bir düzeltme yapıyım audinin iç detaylandırmalardaki bazı malzeme ve işçilik kalitesi bmw den daha iyidir bana göre .. ama buna rağmen bmw derim her şekil düşünmeden.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Model olarak farklılık olsa da 97 BMW E36 320 den 97 AUDİ A4 1,8t quattroya geçiş yaptım. Kim ne derse desin Bmw iç dizaynı dar yapıyor.Boyum 1,83 Bmw de sürücü arkasına kimse sığamıyordu, aynı şekilde bagaj da dar Bmwde. Son modellerde de durum çok farklı değil. Motor olarak Bmw üstün gözükebilir ama çok da fazla fark olacağını tahmin etmiyorum. O kadar para verceksen x drive ya da quattro almanı tavsiye ederim
Bmw arkasını dar yapmıyor. Stadyum pozisyonunda oturtuyor sürücü ve yolcularını. Şaft tünelide eklenince 5. kişiye yer kalmıyor. Ön koltuklarda yere sıfır olunca arkadaki yolcu ayaklarını koltuğun altına uzatamıyor olay bu. sürücü koltuğu yükseltirse bu problemler kalmıyor. bagaj içinde standartların dışında değil aslında
bmw de oturunca araçta gömülüyorsunuz içine resmen spor araç gibi bütün serileri , audi ile çok zıtlar bu konuda
Golf MKVII 1.6 Tdi
herkesin yorumu kendi begendigi araç üzerinde,yorumların %70-80 i bana subjektif geldi,bence sen kendin en begendigini alıp o markanın koruyucusu ol![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)