Benim oyumda UM 106 ya sonuçta benimde az da olsa bu arabada emeğim vardır
UM 106 şuan Türkiye"deki en hızlı 106 lardan bi tanesidir![]()
UM'ye oy kullandımda, PK'nın sahibinin böyle bi söylenti yayacağını sanmıyorum. Tanımam etmem ama genelde arada ortalığı karıştıran insanlar böyle söylenti yayar.
Hani bi atar gider olsa zaten um ile denemek istiyorum diye beyan eder isteğini.
PK'nın sahibine ulaşabilirseniz 1e 1 konuşursanız sorun çözülür. Deneme yapılacaksada dosthane yapılır.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Yazılanlar var bende kulaktan dolma şeylerle zaten buraya yazmam inkar edilirse bunları düşünerek buraya yazdım neler yazıldığı zaten bizde duruyor teşekürler
tarafız olarak um geçer diyorum. pk denemeye gelirmi orasıda ayrı bi muamma.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
PK 106 izmitde draglara katılan değilmi _?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Cem ile facede görüştüğümüzde um ile denediğini 2 boy kadar geçtiğini söyledi bana benimlede deneyebileceğini söylemişti,o zaman istanbula geldiğimde deneriz dedim şeriat yapacağım size hem arabada pas tutmamış olur diye konuşmam geçmişti,2 boy geçtiklerini söylediler net bir şekilde kendiside gelirse yazar söylenti değil yani,hatda video eklemek istemişler ayıp olur aracın sahibi burda değil mevzusuda olduğunu söyledi.
Ben istanbula geldim geldiğimde telefonla ya aradım yada mesaj attım geldim deneyelim diye aracının bursada tamirde oldugunu söyledi biterse hafta sonu deneriz dedi daha sonrada arayan soran olmadı ,okan'ıda aradım oda setup değiştiriyorum hafta sonu anca biter dedi ondanda ses yok ,en son eski konulu videomuz olan orçunun arabasını aradım adapazarında deneyelim diye,oda sibop yakaladık biraz sıkıntı var abi diyince 1 hafta kaldım ve geri geldim sinop'a.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
alican 2 boy geçilmişsin neden 1.5 diyorsun hahahahha![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
yaşar abi sende parça söküp durma arabandan ahhahah
nolcak bu piyasa abi böyle ya![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)