Senin yanlışın var. Engin bu konuyu açtığında sene 2008 di ve zaten o sırada onda 206GTI vardı. :D
Printable View
Engin'e RS aldık, biraz önce de evine yolladım.
Ya bu forumu seviyorum. En güncel haberler burada. :D
işte beklediğim yorum ;) bana göre en büyük eksilerinden biri plastik ve iç aksamın kalitesi biraz onada boyun eğmek lazım.Rc bence herşeyiyle çok güzel ve sağlam bir spor araba ve bu özelliklere rağmen fiyatları 10 yaş yaşlı bazı araçlarla aynı paralar.Her arabanın olduğu gibi rcninde ince noktaları var illaki yürütmek için,biraz binip zamanla anlamak lazım o kadar.Doğru kombinasyonlarla zaten gayet iyi yürüyor,o şanzuman oranlarıyla ve kelebeğiyle kafi. :)
Ya arkadaslar tabıkı zevk ısı murat kardesımız hobi amaclı yapmıs saygı duyuyorum herkesın belırlı butcesı var zevkı var.Kimse yanlıs anlamasın Ama parasına göre RC su anda cok konforlu bır arac yok yok denecek gibi.TypeR dan bile daha güvenli oldugu test edılmıstır esp vs konusunda.Clıo rs olsun gti olsun içi biraz eskidi 206 RC bu araclara göre daha güzel.Standart bir 206 rc nın bıle keyfı baska yürürü son derece iyi bir araç peugeotun cıkartıgı en hızlı araba zaten 177-180 hp dıye gecıyor kayıtlarda.206 RC parasına göre süpper bır araç uygun fıyatlara canavarlar var Tek sorunu alırken bı sıkıntı yok ama satarken bıraz zarar ederek satarsın ve gec satarsın tek sıkıntısı bu ki boyle sıkıntıda sıkıntı degıl benım gozumde.:)
arkadaş karar vermeye çalışıyor. ben şöyle söyliyim. 22-23 istenen ve rahat rahatda satılan vti lardan hem performans hemde donanım,km model olarak kat kat üstündür. hangi arabayla karşılaştırıyorsun rc yi o önemli?
arkadaş rs almış bile ne kararı :D
Forza'da Stock RC, sınıfında 400 metrede geçilmiyor. :D
206 gti ya neler yapılabilirki ve maliyet ortalama neye patlar merak ettim sadece bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur sanki:)
PT 60 Kentcams egzantirik, Devil headers, kat+orta+son susturucu Supersprint, Kutu içi filtre K&N ,Powerchip yazılım ile belirli belirsiz 9 - 10 hp anca alırsın almazsın..
Acı ama gerçek diyelim.:) Özellikle yazıyorum ki bu şekilde bir modifikasyon deneyecek arkadaşlar sakın ha kalkışmasınlar paralarına yazık. RC ile aradaki büyük fiyat farkından dolayı gidin RC alın da diyemiyorsun tabi.. Sanırım tek çare 406'ların 2.2 emme manifoldu ve büyük gaz kelebeğinden yola çıkmak.
206 rc her açıdan gti dan üstün neyi tartışıyorsunuz :)
rc nin gti dan iyi olmadığını söyleyen kim? :)
gti kullanıcısıyım bir önceki gti ım 306 idi... 306 gti braz destekle saka makinası olabilior ki frenler cok sıkıntı.. 206 gti tam sehir içi haylazı keyifli ucuz paraya zevk verebilen nadiir araclardan azda oynanıp temizi bulundumu tamamdır.. gidişe gelince aracım 165 hp dyno werili rc yi yer derim zaten stock olanıda cok fark yemio emin olun kullandım biliorum rc yi kalkışta esp denilen gereksiz olay devreye girio ve zevk sıfır sıfır sıfır.. bide elektronik gaz kelebeği ani tepkilerden haz almıo cewabı gec oluove isteksiz.. ama 5500 devirden sonra baya ii ona lafımız yok..vitas 6 olmalıymış derim 1. viteste 80 km/h görmek mümkün ve cok sacma.. gti vites oranları ona nazaran daha ii ve tepkili.. gti tek eksiği egzos ve headers onu tamamlarda chip ecu uygulaması fln 160+ hp buluosun sonra fren aksamı ii lastik seçimi fln gzl gidio... saygılar..
DERECELİ,CHİP (İSKENDER),HEADERS+KOMPLE EKSOZ (İSKENDER) İSKENDER DİORUM CNKÜ COK ÖNEMLİDİR HEM SAHSI HEM SANATI ;)) BİDE AİR İNTAKE KİT VAR CHİP E GÖRE UYARLANMIŞ HAva BENZİN KARIŞIMI REDLİNE İPTALLİ 7000KÜSÜR DEVİR ATIO... :eek:
Şu İskender Header'ın fotoğrafı varmı. Birde İskender Chip'temi yapıyor ? Ayrıca 165 hp'ye çok şüpheci bakıyorum. Nerede ölçtürdünüz.
dereceli nedir?
bir rc kullanıcısı olarak rc diyorum gti ile arasında 10 tır boyu fark vardır tartışmasız
ŞU ŞÜPHECİ TAVIRLARINIZ COK İLGİNÇ ZATEN ARAC STOCK 138 HP BİRAZ RAHATLAR 145 HP EE BNDE DEVİR ROLANTİDE 1600 RPM VE 7500 CEVİRİO KARDESCİİM.. 165 HP 4 CEKER OTODA ÖLÇÜLDÜ DERECELİ EGZANTRİK BAYRAMPAŞADA YENİ DOĞAN MAHALLESİNDE YILLARIN TEK EGZANTRİK USTASI VE BNM YAKIN ARKADASIM OLAN hüner kamşaft TA DİZAYN EDİLDİ TEL İSTİYENE YARDIMCI OLUNUR HER ARACA CEVAP VEREBİLİR AMERİKANCI KENDİSİ BİLGİNİZE.. NEYSE KONUMUZA GELELİM,İSKENDER ECU YUKLEME YAPIO DUYURU OLSUN BUDA 5 SENEDİR :s DAHA YENİMİ DUYDUNUZ ARKADASLAR YA.. DİLEYENE MAİL ATARIM DYNO TEST SHEET'İ
Bana mail atarmısın dyno sheeti.
suaybt (at) hotmail.com