quattro olacaksa a6 olmayacaksa e60 alırdım.
a6 2.4 amcamda var öncelikle artıları:
-esp kapalı olsa bile yol ıslak olsa bile aracı yoldan çıkartmak imkansıza yakın gibi bir şey.yaklaşık 1800 kilo quattro bir araç için sonuç tabi ki normal.
-konfor a4 ile kıyaslanamaz bile.aha amortisör kuleden çıkacak dediğim kaçamadığım çukurlarda bile kullanıcısına hissettirmemek için elinden geleni yapıyor.
-çok çok geniş bir bagaj hacmi ve çok geniş bir arka diz mesafesi var.şöför istediği gibi yatırsın koltuğu arkadakinin rahatu bozulmuyor.
-yakıtından gözünüz korkmasın tabi lpg ile kullanacaksanız.bizden önceki sahibi malesef atiker takmış ama araç yine de maşallah diyelim şehir içi 100 liralık lpg ile 300 km rahat gidiyor.yol bilgisayarı 12-14.5 litre arasında gidip geliyor.bu ağırlıkta ve bu motor-aktarma seçeneği için düzgün bir rakam.
-özellik olarak gerçekten dolu araçlar.f1 vitesiydi, katlanır aynasıydı, koltuk ısıtmasıydı derken doluluk tatmin edici.
eksileri
-bazı parçaları passatla bile aynıyken bazı parçalarını bulmak ölüm.mesela buji kablosu lazım oldu, parçacıların hiçbirinde yok, yetkili servis tanesine 100 küsür dedi, ebayde arattım 2.8 için 3.0 için var 2.4 için yok.ha belki uyuyodur onların kablosu ama bilemediğim için alamadım.2 gün internetten ankaranın bütün parçacılarını aradıktan sonra birinde sadece 4 tane vardı hepsini aldım
-sizin için artı mı eksi mi bilemedim ama eksiye yazdım.şanzıman çok uzun, yakıt konusunda avantaj ama performans konusunda dezavantaj.5. vites 110-120 arası gider 2500e yaklaşıyor devir.uzun yol için ideal ama rampa çıkmak araç sollamak için 2 vites birden düşmek gerekebiliyor.
-o motorda bir araç olunca yüksek performans sunabilir gibi duruyor ama bnim 1.8t gibi gidemiyor.tabi ki tamamen ağırlık ve quattro olması etkeni bu da.zaten gazlayacak adam o aracı da almaz.