Focus chiple golf tsı veya başka bi arabanın denemiş videosu var mı?
Rahat geçer,ayırır gibi yorumlar bence bu karşılaştırmada abartı kaçıyor.TSI 'ın gaz tepkisi,ivmelenişi dizel araçlara göre çok farklı.Aradaki tork ve beygir farkını tamamen olmasada kısmen tsi bunlardan dolayı kapatacaktır.Yazılım hakkını verir cinstense tdci'nin geçmesi olasıdır bence.
Golf MKVII 1.6 Tdi
focus gecer..
a3 122 125 bende merak ediyorum benim aracla varsa denemek isterim,
era gecmemesi lazim tsi i..
vtec2 var iken 122'lik tsi'lara 140a kadar dayanabilceğimi iddaa ettim sonrası ne olur görürüz dedim.. leon ve a3 ile denedik 100e kadar çok az öndeyim kafa çıkartıyorum, sonra geliyor tsi ben geri düsüp çamurlugunda 200e kadar gidiyoruz denemeler böyle oldu. sonra era 1.5dizel muhabbeti çıktı denedik hiç bi türlü era 200e kadar 1 boydan fazla yaklasamadı. simdi tsi benden iyi ben era'dan ise.. era nasıl tsi geçiyor a dostlar
-Fırat
Ben şuanda YAZILIMLI 122 TSI >DSG golf ve leon ile kafa kafaya gidiyorum 160 sonrasıa geçmeye başlıyorum dün akşam denedik. 160 dsg şirokkonunda 180 de 3boy 200 de 4-5 boy arkasından geliyorum.
Stock 140'lık Golf V TSI im vardı. Focus 1.6 TDCI (109hp) + yazılım (130 hp) vardı arkadaşta kaç kere denedik drag & roll Golf'ün yanına bile yaklaşamıyordu. Hele drag da 2 vites bitip 3 e attığımda focus'un dikiz aynasında hızla küçüldüğünü izliyordum.
Bunu hatırlayınca golf 122 lik tsi ında hani geçilse bile öyle boy boy yiyeceğini sanmam yani yazılımlı focustan denemek lazım...
Era kumda oynasın 11,5 sn 0-100 ile tsi geçicek heavay anam (yani benim bildiğim accent eradan bahsediyorsunuz herhalde değil mi ?
)
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
vanished@ abi 140 lık golf ü baya kullanma şansımız oldu.bilmiyorum 122 liği kullandınız mı twincharger ayrı bi dünya 122 likle alakası yok bence.stock araçlar için konuşuyorum..konuya dönersek bence chipli focus 122liği 1 boy falan geçer 122 tsı da stock erayı geçer.saygılar.![]()
yazılımlı 122 ,stock 140 kadar nerdeyse belki az farkla 140 geçer
170 tsı lar nasıl 180 190 hp güç veriyorsa dynoda 140 lık ta muhtemelen 140 hp den fazla çıkacaktır diye düşünüyorum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)