Sıfır dizel polonun ortalama fiyatı 40-45 ti yanlış hatırlamıyorsam.Golf sizin keseye uymayabilir sıfırı.2.el olabilir tabiki.ama sıfır alma taraftarı ısenız.40 45 tı polo tdı lar yanlışım varsa düzeltin.![]()
2012 FİYAT LİSTESİ | SEAT Türkiye
leon dızel alın astraya 10 basar
bayiyle el sıkıştık nerdeyse ellerinde iki araçta mevcut sadece bizim kararımıza kaldı şuan kaparosu bile verildi. Bu haftaiçine karar verilcek
2 sene astra H cdtı kullandım 1.5 senedir de astra J ecoflex kullanıyorum teknik verilere bakınca astra H daha iyi gidiyor gibi gözüküyor ama ne hikmetse astra J daha seri gidiyor gibi geliyor bana.
benzinlisine hiç yanaşmayın derim hem yakıyor hemde yaktığı kadar gitmiyor lpg taktırıcam demişsiniz o farklı bi durum.daha dün akşam 1.6 benzinli astra J ile kalkış yaptık öle ne olucak diye 4.vitese kadar önde gidiyorum 2 kere denedik ikisinde de aynı sonuç çıktı, ki benim aracımda extra 1 kişi daha vardı. ve ayrıca kendimce 0-100 ölçümü yapmıştım araçta extradan 2 kişi ile birlikte 3-4 sefer dümdüz yolda denedim nasıl oldu bilmiyorum ama hep 12.8-12.9 saniye çıktı her seferinde garip geldi bana da.gitmiyor diyenlere inanmayın gidiyor diyenlerede inanmayın en güzeli kendiniz test edin ona göre karar verin kişiden kişiye göre değişir çünkü bu kavram.ayrıca yazılımlada güzel değerler alınıyor 120-125 hp gibi, aracın karakteri değişir.
ayrıca yılda yapılan km hesabı da çok gereksiz bence çünkü dizeli pahalı alıp pahalı satıosun ayrıca satarken benzinlide 5 zarar edrsen dizelde 3 zarar edersin ve çabuk satılmasıda ayrı bir avantaj.vergi konusunuda hesaba katmak gerekir tabi dizelin senelik 517 tl ilen benzinlinin 827 tl. tercih sizin.
Aracın kasası çok şık lakin o motor o kasaya düşünmeniz bile yanlış bence.Yıl 2013 15 sn 0-100 hızlanma değeri kalmadı artık.Araçta 4 kişi+bagaj olduğunu düşünün.Benzinlisi yine facia aşırı yakıyor.
Ben sırf motor seçenekleri yüzünden bu aracı almam.Yeni gelecek 1.6 135 ps dizel motor ile harika olur ama ne zaman gelir bilinmez
Golf MKVII 1.6 Tdi
şahini geçemedi![]()
leon kasa değiştirecek.
yeni kasası
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
edittt........
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)