User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2012 Astra dizel vs 2012 Astra benzinli

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6000 lira fiyat farkı olsa eşit donanımda lt bazında dizel 1,5 lt daha az yaksa benzinlisine göre(dizelin pahalı olduğunu varsayarak), dizel aldığın zaman 100 bin km sonunda amorti edebilecek kendini (lpg kullanılmadan, benzin ile).. bunu da düşünmelisin derim
    Aga senın şu yorumlarına hastayım.Ya anlama kıtlıgım var ya da sen çok derin yazıyorsun

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısmet olursa bende 2 gün sonra almayı düşündüğüm bi J var , 90 200nm arabayı , 95 210 nm yapmışlar ,ama ağırlık birazcık fazla ben abartılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ancak arabayı alırken yazılım paramı ayırcam
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 alınmalı, performans modelleri değil ikiside. 1.3 motor amaca hizmet ediyor az yakıyor, yeterli çekiş sağlıyor. Gitmiyor vs kısaca beklentiyle alakalı o kadar fiesta,207,c3 kullanıcısı var 68hp arabaları ama ne bekledikleri belli veya corsa, punto kullanıcıları var 75hp arabaları %95'de arabanın çekişinden memnun. Bu söylediğim arabalar Astra'dan daha performanslı da değiller. Bizde demek şöyle bir mantık oluyor Astra alıyorum kompakt sınıf bastım mı gidecek mi diyoruz ne diyoruz yorumları görünce anlam veremiyorum.

Saydığım arabalar gibi çekişi var gayet yeterli, şehir içinde-dışında gücünden dolayı sorun yaşatmaz. Performans isteniyorsa turbo benzinlileri var, dizeli adı üstünde ecoflex.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,4t seceneklerde yok okudugum kadari ile. oyleyse Kesinlikle 1,3 dizel. gidiyor mu gitmiyor ben dizel corsa ile geciyordum cok yakin bi arkadsimda var. Zaten o hacimdeki dizel motorun amaci da yurumek olamaz. yakiti cok iyi.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga senın şu yorumlarına hastayım.Ya anlama kıtlıgım var ya da sen çok derin yazıyorsun
    Ahahah estf. Sadece birazcık düz matematik yaptım

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel motor derim bende önceki kasanın 1.6 motoru vardı yakıtı çekişi vs. hiç tavsiye etmem lpg falan takarım dusuncenız varsa takılmıyor lpg de

Tnrylsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra j ye yürümüyo diyen arkadaşların günlük kullanım araçları m3 falan sanırım 7 ay kullandım sonra scirocco aldım , şimdi pert oldu yine j 1.3 alıcam ... kesinlikle 1.3 diyorum
    yürümüyo dediğimiz araç 1.3 ekonomi aracı yürümek için değil zaten ama öyle kasa kaldırmıyo falan o kadarda değil ... tabi m3 , s2000 , sti , evoya göre yürümüyo
    K20Z4 FN2 TYPE'R
    R - 15655

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açık konuşayım uzun yolda araç doluyken , yolcu koltuğunda dahi astrada tedirgin oluyorum.Bu sollamadan sağ çıkabilecekmiyiz diyerekten.Daha ideal motor seçenekleri olan firmalar var , onlarla kıyaslandığında motor konusunda astra zayıf kalıyor.
    Reno'da rahat mısın peki ? Tedirgin olmadan çıkabiliyor musun sollamaya.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno'da rahat mısın peki ? Tedirgin olmadan çıkabiliyor musun sollamaya.
    Baya baya
    Golf MKVII 1.6 Tdi

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende astra j 1,3 var, gayette memnunum. Araba çatır çatır gidiyo. yapacağınız km ye bakıldığında da hertürlü benzinli ve dizel arasındaki fiyat farkını kapatırsınız
    Arabacı - Kaportacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tnrylsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra j ye yürümüyo diyen arkadaşların günlük kullanım araçları m3 falan sanırım 7 ay kullandım sonra scirocco aldım , şimdi pert oldu yine j 1.3 alıcam ... kesinlikle 1.3 diyorum
    yürümüyo dediğimiz araç 1.3 ekonomi aracı yürümek için değil zaten ama öyle kasa kaldırmıyo falan o kadarda değil ... tabi m3 , s2000 , sti , evoya göre yürümüyo
    Günlük aracım magırus dolmus m3 degıl Sız yanlıs anlıyorsunuz;bızım kendı aracımızda astra fakat yalan yok kasasına gore motor cok küçük.Ekonomısıne laf ettıgım yok.Arkadaşa ben sadece arabanın yürümediğini belirttim.Tamam amenna fıyatına gore cok cok guzel bir kasa,dolu dolu bır astra.Ama şu devirde 0-100 hızlanması 13 14 lerde pek dizel yok.Opel bunu geç anladı, şu yeni motor çıksın o zaman süper işte.Opeli kötülüyo olsam 15 senedır opele bınmezdık heralde .

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük aracım magırus dolmus m3 degıl Sız yanlıs anlıyorsunuz;bızım kendı aracımızda astra fakat yalan yok kasasına gore motor cok küçük.Ekonomısıne laf ettıgım yok.Arkadaşa ben sadece arabanın yürümediğini belirttim.Tamam amenna fıyatına gore cok cok guzel bir kasa,dolu dolu bır astra.Ama şu devirde 0-100 hızlanması 13 14 lerde pek dizel yok.Opel bunu geç anladı, şu yeni motor çıksın o zaman süper işte.Opeli kötülüyo olsam 15 senedır opele bınmezdık heralde .
    bahsedilmeye çalışanda şu.Zaten gidip o araca bakanlar (bende dahil) araç yürüsün bastımmı uzasın gitsin istemiyorlar.Aracın adı üzerinde EcoFlex.Ekonomi aracı şehir içi de gayet tatminkar yakıtına göre hızlanması.Eğer ki dediğiniz gibi yürüyen bir araç istenseydi gidip o araca bakılmazdı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsedilmeye çalışanda şu.Zaten gidip o araca bakanlar (bende dahil) araç yürüsün bastımmı uzasın gitsin istemiyorlar.Aracın adı üzerinde EcoFlex.Ekonomi aracı şehir içi de gayet tatminkar yakıtına göre hızlanması.Eğer ki dediğiniz gibi yürüyen bir araç istenseydi gidip o araca bakılmazdı zaten
    Arkadaşım böyle bir bakış açısı bence yanlış.Bu konu tartışmaya açık değil doğrudur kendi fikrimi söylüyorum.Bilinçli olunduğunda, mantıkla yaklaşıldığında astra doğru tercih değil.1.3 motordur , ucuz olur alırsın astra ucuz değilki.Rakiplerinden çokkkk daha zayıf bir ciğere sahip,artık bu verilerde araç kalmadı rakipleri arasında.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beklentılerımız farklı.Sürekli direksıyon sallayan birisi değilim belki ondandır.ev iş için git gel yapanlar tabi ki bu arabayı düşünür.Kısacası astra güzel alsın arkadaşımız.Amma uzadı gıttı konu.ıyı kı bı yurumuyor dedık Neyse kardeşimiz yavaş gitmesını sıkıntı yapmasın arac guzel degerlerı yakalıyor yazılımla.haddınden fazla gıdıyor hemde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım böyle bir bakış açısı bence yanlış.Bu konu tartışmaya açık değil doğrudur kendi fikrimi söylüyorum.Bilinçli olunduğunda, mantıkla yaklaşıldığında astra doğru tercih değil.1.3 motordur , ucuz olur alırsın astra ucuz değilki.Rakiplerinden çokkkk daha zayıf bir ciğere sahip,artık bu verilerde araç kalmadı rakipleri arasında.
    siz aracı sadece performans açısından değerlendiriyorsanız durum bu şekilde parasını sağlayan bir gidişi yok fakat araca donanım,malzeme kalitesi, iç dış tasarım,marka bazında da bakmak gerekir bir araç benim gözümde sadece gidiyor mu gitmiyormu kıyaslamasıyla alınmaz ki sıfır araç alıp bu paralar veriyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beklentılerımız farklı.Sürekli direksıyon sallayan birisi değilim belki ondandır.ev iş için git gel yapanlar tabi ki bu arabayı düşünür.Kısacası astra güzel alsın arkadaşımız.Amma uzadı gıttı konu.ıyı kı bı yurumuyor dedık Neyse kardeşimiz yavaş gitmesını sıkıntı yapmasın arac guzel degerlerı yakalıyor yazılımla.haddınden fazla gıdıyor hemde
    aynı şekilde bende bu aracı alma arifesindeyim kendi aracımı değerlendirip. Fakat artık ağzımı astra diye açtığımda ''gitmiyor'' lafını duymaktan sıkıldım çünkü beklentim o değil Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz aracı sadece performans açısından değerlendiriyorsanız durum bu şekilde parasını sağlayan bir gidişi yok fakat araca donanım,malzeme kalitesi, iç dış tasarım,marka bazında da bakmak gerekir bir araç benim gözümde sadece gidiyor mu gitmiyormu kıyaslamasıyla alınmaz ki sıfır araç alıp bu paralar veriyorsunuz.
    Hocam hayırlı olsun aracınız Beklenti optimum yakıt ekonomisi ve performanstır her zaman.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse alın denyin görün ne diyim

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 1.3 dizel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)