bende ilk okuduğumda çok şaşırmıştım ama malesef firmalar gün geçtikçe araçlarda malzemelerde azaltma veya muadil üretmeye başladı pazardaki sıkı savaş her ne kadar bize yansımasada
Mesela 2009 a kadar üretilenlerin al muhafazaları yanlar dahil var LCI larda alt muhafaza neredeyse yok hep azaltmalara gidilmiş
------------------------------------------------------------------------------------------------
en büyük eksik
su hararet saati yok komedi ve belli bir dönem çıkanlarda termostat sorunu var garantiden değişiyoru mu evet ama ben aracımın su sıcaklığını göremiyorsam hep içimde bi korku yaratır yazın her gazladığımda
yok abi estafurullah

bildiğim kadarını yazıyorum benden daha iyi bilenlerde vardır kekuti kardeşim R56 yı baya iyi biliyo mesela benden fazla bildiği şeyler kesin vardır çok okuyo araştırıyo genelde fikir alış verişini hep birlikte yaptığımız için fikrimiz oluyo bizlerinde
Aynen kanka öncelik son kullanıcının ne istediği benm arabam 1 boy 2 boy yavaş gitsin ama keyfime bakiym vitesle uğraşmiyim diyosan
düz almanın mantığı yok ama ben doldurucam uçan kuşa sıkıcam dersende düzden vaz geçmemek lazım