User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Cooper S,JCW

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mnıyı yapanların fabrıkasında çalışanların vs. aren kadar bılgısı yok altına imza atarım
    +8000 rpm

Bence nacizane fikrimi belirteyim

turbo k04 pale sahip, salyangoz ölçüsü aynı. JCW alınacaksa ikinci el manuel tavsiye ederim. Tamam otomatik vites rahat ama ne aradığınız önemli araçta rahatlıkmı ? performans mı ? zevk mi ?

yakıt ciddi ölçüde rahat. Uzun yol sabit 130-140 6.viteste 6 litre max yakar. şehir içi kullanıma bağlı ancak manuel ile otomatik arasında 1 litre oynar.

keyifli araçtır, fazlasıyla tavsiye ederim.
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mini candır yaa çok rahat mis
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +8000 rpm

turbo k04 pale sahip, salyangoz ölçüsü aynı. JCW alınacaksa ikinci el manuel tavsiye ederim. Tamam otomatik vites rahat ama ne aradığınız önemli araçta rahatlıkmı ? performans mı ? zevk mi ?

yakıt ciddi ölçüde rahat. Uzun yol sabit 130-140 6.viteste 6 litre max yakar. şehir içi kullanıma bağlı ancak manuel ile otomatik arasında 1 litre oynar.

ben 130-140 gidilince otomatiğin daha az yakabileceğini düşünüyorum aşırı uzun 6 sayesinde
    hepsinden arıyoruz otomatik daha iyi

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mtahakorkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişe daha öğrendik teşekkürler
    bende ilk okuduğumda çok şaşırmıştım ama malesef firmalar gün geçtikçe araçlarda malzemelerde azaltma veya muadil üretmeye başladı sebebi pazardaki sıkı savaş her ne kadar bize yansımasada

Mesela 2009 a kadar üretilenlerin alt muhafazaları yanlar dahil var LCI larda alt muhafaza neredeyse yok hep azaltmalara gidilmiş

en büyük eksik su hararet saati yok komedi ve belli bir dönem çıkanlarda termostat sorunu var garantiden değişiyoru mu evet ama ben aracımın su sıcaklığını göremiyorsam hep içimde bi korku yaratır yazın her gazladığımda

Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mnıyı yapanların fabrıkasında çalışanların vs. aren kadar bılgısı yok altına imza atarım
    yok abi estafurullah bildiğim kadarını yazıyorum benden daha iyi bilenlerde vardır kekuti kardeşim R56 yı baya iyi biliyo mesela benden fazla bildiği şeyler kesin vardır çok okuyo araştırıyo genelde fikir alış verişini hep birlikte yaptığımız için fikrimiz oluyo bizlerinde
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +8000 rpm

Aynen kanka öncelik son kullanıcının ne istediği benm arabam 1 boy 2 boy yavaş gitsin ama keyfime bakiym vitesle uğraşmiyim diyosan düz almanın mantığı yok ama ben doldurucam uçan kuşa sıkıcam dersende düzden vaz geçmemek lazım
    Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mini candır yaa çok rahat mis
    kral minici hadi olm araba 1500 oldu artık yüklüyoruz hahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 130-140 gidilince otomatiğin daha az yakabileceğini düşünüyorum aşırı uzun 6 sayesinde
    hepsinden arıyoruz otomatik daha iyi
    şunu göz ardı etmeyin, gaza basmadan devamlı 130-140 nasıl gidiceksiniz ? hafiften ittirmek lazım gazı.. 6 litre max yakacağı. 5'lerde continues olarak devam edersiniz diye düşünüyorum. Manuel almanızı tavsiye ederim ben ama, ikinci el düşünün iyi baktırın, anında alın.. kendi aracımda otomatik, ben olsam manuel alırdım. Aklıma sıçayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ilk okuduğumda çok şaşırmıştım ama malesef firmalar gün geçtikçe araçlarda malzemelerde azaltma veya muadil üretmeye başladı pazardaki sıkı savaş her ne kadar bize yansımasada

Mesela 2009 a kadar üretilenlerin al muhafazaları yanlar dahil var LCI larda alt muhafaza neredeyse yok hep azaltmalara gidilmiş
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    en büyük eksik su hararet saati yok komedi ve belli bir dönem çıkanlarda termostat sorunu var garantiden değişiyoru mu evet ama ben aracımın su sıcaklığını göremiyorsam hep içimde bi korku yaratır yazın her gazladığımda

yok abi estafurullah bildiğim kadarını yazıyorum benden daha iyi bilenlerde vardır kekuti kardeşim R56 yı baya iyi biliyo mesela benden fazla bildiği şeyler kesin vardır çok okuyo araştırıyo genelde fikir alış verişini hep birlikte yaptığımız için fikrimiz oluyo bizlerinde

Aynen kanka öncelik son kullanıcının ne istediği benm arabam 1 boy 2 boy yavaş gitsin ama keyfime bakiym vitesle uğraşmiyim diyosan düz almanın mantığı yok ama ben doldurucam uçan kuşa sıkıcam dersende düzden vaz geçmemek lazım
    ilk kısımda, facelift ciddi farkettirdi. ancak JCW motorda facelift yok diye biliyorum.. Sadece exterior/interior farkı olmalı. Termostat sorunu cooperS'lerde oldu, ancak borusan güncelleme adı altında aksiyon olan 2010 Ekim sonrası üretilen 2011 makyajlı aracları geri çağırıp, garantisi bitse bile termostat müşhürünü değiştirdiler. hararet saatine takılmayın fan yeterli açıyor, r53 kadar fazla ısınmıyor. Gövde gösterisi diyelim arenimooo r53 tarla

Manuel konusuna katılıyorum, manuel'i ciddi zevkli. Vites aralığı vs..

Ben anca araştırıyorum arenim, slow & comfort fast & furious bize ters

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalniz jcw'lerin yakit degerleri ciddi iyimis
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005-2006 r53 lerle r56 jcw ler akılda kalcak miniler diye düşünüyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)