böbreklerin görünürlüğü açısından 6 diyorum.. Bmw yi bmw yapan en önemli parça böbrekler ön planda.. Ama 5 de fena değil hani![]()
böbreklerin görünürlüğü açısından 6 diyorum.. Bmw yi bmw yapan en önemli parça böbrekler ön planda.. Ama 5 de fena değil hani![]()
*On3r*
Arkadaşlar 3-5-6 gidiyorum hala
Böbreklerin krom olmasını istiyorum ama orjinalinde olduğu gibi..
5 güzel![]()
malzeme güzel olunca yakışıyo herşey ben karar veremedim allah yardımcın olsun![]()
5 agrasıf durmus.. amerıkan parklarla beyaz sınyaller pek uyumlu olmaz gıbı gelıyor bana. turuncudan ılla vazgecceksen smoked olsun barı
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Vakit ayıran yorum yapan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum
3 numara orjinal olduğu için amerikan parkları iptal edip denemek istiyorum, bagajda füme ve turuncu sinyal bulundurmayacağım anlamına gelmez![]()
Bencede 3 ile başlangıç yap. Daha sonra sıkıldıkça farklı farklı kombinasyonlar denersin. Böbrekler krom kalsın daBöbreklerden daha önemli bir konu aklıma gelmiyor bu araç için.
Kesinlikle 6 siyah böbrek bmw ye yakışmıyor
STİ
3 iyidir bence daha bi orjanal duruyor. farklılık açısından 6 derim. 3 yada 6 cok farketmez araç zaten duzgun her turlu gösterir kendini.
3. fotoğrafa göre yorum yapayım amerikan parkları iptal edip biraz belirgin turuncu sinyal ampulleri kullanıp farlarida 1 ve 2. fotoğrafta ki kombinasyonu yapıp e36 rieger gt lip takıp sis kapaklarınıda taktınmıydı tadından yenmez diye düşünüyorum.
Araba koyu renk, krom böbrekler kalmalı bence.
Sinyallerde ya smoke yada turuncu kalsın derim, Maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)