vay vay vayyyy aksam neler oluyor:P orhan abi yoların ustası atarlarının hastasıyız :P melii seni istiomuş ama öyle dio:)
Printable View
vay vay vayyyy aksam neler oluyor:P orhan abi yoların ustası atarlarının hastasıyız :P melii seni istiomuş ama öyle dio:)
kopsun be, cayan yok dimii 306 ile geliyoz biz 2 kişiyiz vtecler tek denesin:D
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...24632591_n.jpg
RJH ve AJ sonrası Kaan'ın hali :D
Orhan Güney aynasızlar tarafından katledildi :D
asdfghjkl :D bu ne aq
Aj nin dayiogullarina soyledim tekerlerini indircekle r nin:))) yikilmadim ayaktayim yine denicem orhan abiyle:))))
ortamımızda mikmelik vs bi durum asla olmamıştır muhabbe eglence we dostluktur onemlı olan..:icon_tup:
Uğur abi sen bence yanlış anlamışsın biz seni geçeriz sikeriz anlamında yazmadık zaten aracını beğeniyoruzda senin kendi kişiliğinden de bahsediyorlar tanımadığım halde çok iyi bir insan olsa gerek ama abim yukarıda ( allahtan jantları boyanıyormuş ) derken biz seni geçeriz anlamında değil biz senin bizi geçeceğini bildiğimiz için kısmet bir dahakine die geçiştirdik :D:D;)
Ama onun harici biz sana genede R yapmıorz geçilceğimizi bilsekte deneriz o bizim için bir sorun değil çünkü etraftaki bazı arkadaşlar gibi hırsa kapılmıorz ;)
sendikalılar :D
ne yaptınız siz haydutlar:))
Orhan abi'yi gören varmı:D
başka araba yok sanki **k:D
işte gergin rex:D
Aksam deneme oldumu :D ekiplere stratejik yerlerde durmalarini kim soyledi ahahaha :D
puhahaha bende gördüm.. park ettim binmicem bi daha:) yalnız kalsın biraz:D
onlar sendikalıların peşindeler:D
Das polizaii :D dan kurtuldun. Sen ona sukrret. Buji muji derken bide egzost kacacakti ahauahau
Dün deneme oldu mu sonuçlar nedir
Anket ne oldu şimdi anlamadım ben
RJH AJ ne oldu?
RJH ciddi hızlanmış gayet keyifli şu anda maşallah..