Yunus hayırdr Pejo mu yapıon olm pejo'lar ihtiyarlara tutunamaz
Printable View
Yunus hayırdr Pejo mu yapıon olm pejo'lar ihtiyarlara tutunamaz
tünay'dan izmire geldiginde üstünde 76lık borular 17''lik jantlarıyla hatrı sayılır fiteklerlen yürüyordu kendisi..uğur baya uğraştı askere gitti üstüne mehmet abilerde hatasız hale getirip sana verdiler...klima ızgaralarını da hallettiysen daha arabaya laf yok zaten :)
aslında bu gece çıkacaktık,yanlış yaptık..
delikanlılar belli olacaktı:D
her babayiğit çıkamaz öyle 14 şubatda:D
Tamam siz hepiniz benı gecdiniz ok Maşallah araclarınızada siz videolarını süsleyin ekleyin gırgırınızı gecin kafa burun olayı kackere denedik senle 5 ozaman 5 videoda ayrı ayrı koy kardeşim.ok birdahada asla camerasız denemıycem kımseyle ben bunu anladım bugun . baksana arkadaş kafa burun olayı sizin için çok önemli değilmi arkadaşlıktan daha öte hatta, neyse önemli değil buda bana ders oldu .
not:dostluk önemli ya akşam cevırmede kavacıkda abı hacı o adam alkol almaz yol ver dıyorum bırakıyor seni. gecdim onu ondan sonra tekrar ataşehirde polislere beraber girdik cevirmeye saol sen devam ettin gittin ben kaldım kimsede aramadı benı, aramasam kımse arıyıp demıyorkı abı hayırdır kaldın cevırmede varmı yardımcı olabılcegımız bişey hani gerek yok Allaha şükür kendi işimiz hallederim ama ginede bekledim telefon. neyse fazla daha yorum yapmıycam sinirlerim bozuluyor.kimseyi kırmak veya kırılmak istemiyorum.
işte bu orhanım yine göstermişin büyüklügünü :D gaz basan tüm araçlara maşallah önemli olan kazsız belasız bitmesi
dua edın benım arabam yoktu gursel abının arabasıyla gazladım :D
Cumartesi kim geliyo şimdi:):)
eh vtec denemeye çıkar mıydı ne takıldı acaba..:))))))))
lan onur çöpleri at
polis muhabbetinde bana onu anlattığında teşekkür ettim sağol abi dedim umursamamazlıkmı yaptım? hala daha söylüyorum madem sen tekrar yaptığın iyiliği söylüyorsun ozaman bende tekrar teşekkür ediyorum sana. Son çevirmeye gelince herkes zaten gittiydi senle ben en son girdik oraya ben o çevirmeden çıkınca shell'in önünde bekledim seni Onur'a sorabilirsin senin bende telefonun yok diye Onur'u aradım naptınız neredesiniz diye marmarisdeyiz herkes burda diyince dedim herhalde ben kamerayla uğraşırken geçtin o ara diye düşündüm bunu sana ordada söyledim '' ben seni beklerken sen geçtin zannettim'' diye neyse uzatmaya gerek yok ben şunu yaptımda sen bunu yaptım muhabbetine dönmesin. Güzel bi akşamdı çıktık arabalarımızı denedik çok güzel muhabbetimizi ettik, hoşsohbetine dahil olduğum bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. videoda geliyor yolda
beklenen hareket..:) bu da mı gol değil olmasın sonra:)))
hazır vafc takarken o da olsun bu da olsun olmasın? :))) hayırlısı olsun ee kim deniyo Eh le ? :)
Tuncay obey, seni boş göndermeyiz:D
Sen zannediyonmu kd eskisi gibi, yerinde duran yok abi:D