RJH vti
AJ vti
iki kişinin bildiği sır değildir (:
açıklayın sonucu da oy atanlar bilsin oyları neye gitmiş ,
oy atmayan biri olarak neden bu topa girdim hiçbir fikrim yok ayrıca![]()
Loading...
benım için geçti gecildi muhabbeti yoktur bılırsınız gırgırındayımdır , ilk kavacıga giderken net 1 boy aj gecti gelişte benzını değiştirdim unal ile denedim kafa burun gittim . video cekti unal. ayrıca Gtc ile denedim güzel 1 defa gtc 2 kişi idi kafa burun gidebildim 190 lara kadar zaten 200 den sonra ucuyor gtc Maşallahdaha önce aynı arac ile denediğimde gtc beni 5-6 boy gecıyordu.En son herkes gidince ben benzını değişince aj ile tekrar gittim dönüşde ise onurcan aj kullandı aracı gecemedi aj beni 1 kez yarım camurluk cıkabıldı , 3 veya 4 kere denedik sonrasında ise beraberdik zaten ama kaan ve onur aracda sıkıntı oldugunu söylediler bilmiyorum bende bu hafta egsoz sistemimi değişicem ve takrar denıycem. butun araclara Maşallah vb vtec ile ben denemedim.
DRİLL
Dr.Ecu
Orhan abiiiiiiiibni karistirma. Araban hizlanmis ama benle kafa burun olmadi olamazsinda zaten.200 den sonra ben geciyorumda zaten gecende yazdin 200 e kdr denedigini. Simdi ben kaani geciyorum kaanda seni gecio biz nasi oluyoda kafa burun gisioruz
![]()
çekirdek bitti hemen alıp geliyorum![]()
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
geçme geçilme önemli deil muhabbet iyiydi yine akşam ki..RJH toparlanmış baya ama gtc ile yürüyecek konumda değil zaten çünkü bende aykutla denemiyorum)) adamın arabası hızlı arkadaş.. rjh ile kavacıka giderken denemelerimizde araya bi araba sığacak kadar geçiyordum boy hesaplaması bilmem ama kavacıkta durduğumuzda araba gaz yemiyo keyifsiz yine rölanti yukarda ve gazda takılı kalıo vs deie aykutla onra söyledim. dönüşte vb ile ben denedim arka tamponuna kadar düştüm yoldan dolayı keyifsiz denemelrdi zaten ama arabamda sorun vardı vs laflarından nefret ederim denemiceksin sorun varsa düşüncesindeyım.. VB de beni geçti dün akşam.. onurcan rjh ile çıktığında dışardın izledim kafa burun gibi gözlemledim bende ama ilerde noluyo görünmüyo tabi.yaklaşık 2 boyluk bi kayıp ya aj de yada RJH de artı vardı bu da yakıt sistemimi ve kelebeğimi halledince ortaya çıkacaktır çünkü ciddi bi düşüştes şikayetçiydim arabamdan dün gece... maşallah tüm araçlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)