mercedes veya bmwden şaşma derim... bmw yi biliyorsun zaten 530d nin tadıda başka yazılımla felan canavara dönüşüyor... w211 de yüzü eskidi bence... 300c kapıma koymam![]()
300C CRD
E60 530D
W211 E270 CDI
mercedes veya bmwden şaşma derim... bmw yi biliyorsun zaten 530d nin tadıda başka yazılımla felan canavara dönüşüyor... w211 de yüzü eskidi bence... 300c kapıma koymam![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Yorumlar için sağolun
Şimdi olay 530d imi gerçekten çok seviyordum güzel bir fiyata satıldı diye sattım yoksa 2 parça çizik dışında nokta boyası olmayan konfor koltuklu masajlı filan bir arabaydı
Almam gerekende bundan kötü birşey olmamalı 300c gerçekten güzel ancak dashboard plastiği leondan kötü w211 alırsam amg yapardım ancak yüzü yinede eski + baba arabası gibi duruyor
Dün akşama doğru bi a6 3.0 tdi baktım herşey iyi güzel ancak o e60daki o ruh yok arabada heryer düğmelerle dolu
Kısacası çok çok temiz + uygun fiyatlı bi 300c çıkmadığı sürece e60 530d arıyorum çevrede gören bilen duyan varsa iletişime geçebilir 1-2 gün içinde kesinlikle araba almam lazım
e270 in motor sesi traktör gibi yaw bi de onu düşünmek lazım..
Bindiğin ve bildiğn arabsyo satıp tekrar aynısına niyetlenmek ne kadar anlamlı? Seni çok tanımıyorum ama hep ikilemlerdesin.
Ali Can Calis
W211 yeni bir heyecan katar, özellikle de E60'tan sonra. Aynı zamanda F10'a geçmeden önce güzel bir hazırlık dönemi olur![]()
Gönül 300c diyor
mantık audı diyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)