Gönlüm istiyor vtec2 veya focus 1.8 tdci ama fiyatları biraz üstünde bütçenin1.6 benzinli fiyatına 1.8 dizel focuslar var
![]()
Megane ın temızı kesınlıkle uzmez ama sorun bulamakta![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Performans ve ekonomi olarak megane. Konfor olarak marea.
4 yil rxi coupe kullandim. Marea exclusive 6 yildir ailemde. Her iki araci da + ve - leriyle yakindan taniyorum.
Ayni rakamlara marea'nin 2004-2005 modelini alabilirsin. Megane 'da 2001-2002 olur.
Benim tercihim megane olurdu![]()
Teşekkürler hepinize.
Gönlüm mareadan yana duruşu görünüşü daha hoş meganında performansı ve yakıt tüketimi daha iyi. Kafam karışık bu durumda bakalım artık hayırlısı![]()
8 9 senedir megane 1 kullanan tanıdıklarım var, bende bi sorun sıkıntı yaşayanını görmedim, sizin focus sıkıntı yaratmadı diye megane dan iyi mi oluyor
Demek istediğim şu sonuçta araba hepsi, bakmazsan hor kullanırsan hepsi dökülür, megane1 ler dökülüyor lafını çözemedik biz focusa lafım yok focusları da severim kaliteli araçlariş focus vs megane a döndü...
Emre55 sanirim samsunlusun eger ladik yakinlarindaysan focusun eziyetine referans kisiler soyleyebilirim havza, kavak, vezirkopruden. Haricinde bizimki haric ladikte 4 sw focus var hepsi koylerde ve hepsinin sahibi asiri memnunlar. Nerden bilme konusuna gelince musterimizler oradan biliyorum. Bizde megane dusunduk hatta almak icin zonguldaga gittim fakat BANA gore focusla megane1 konfor saglamlik ve yol tutusu konusunda ayni sinif araclar bile degildir. Megane1 ede cok bindim ve kullandim bu arada. Bana gore ufak tefek degisen boyali bi ghia focus alinabilir. 40k dir focus bizde rutin bakim harici bisey yapilmadi ve 30k si 5k-rpm ve ustu sekilde ben kullandim. Gram yag eksilme yok.
memleket Samsun Bafra, İstanbulda yaşıyorum. Ben ne yazmışım sen ne diyorsunfocuslarda kaliteli araçlar diyorum da biri yok megane lar dökülüyor demiş benim lafım ona
focus u ortaya fırlatan o yani focusa laf eden yoktu
Bak ne demişsin 'bana göre'
bende diyorum ki bana göre de megane üstün
bu kadar uzatmaya gerek yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)