hertürlü CTRbana gore ezici bir farkla kesinlikle CTR
hertürlü CTRbana gore ezici bir farkla kesinlikle CTR
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
performans ztn acık ara cupra,yukleme ımkanıda baya fazla 1.8t makıne çok fazla randımanlıydı.. bu çipe ondan daha fazla randımanlı mesela..
konfor donanım özellıklerıde baya iyi, yol tutusu gusel, frenler 10 uzerınden 10 dıyebilirim, ama sekıl senın ıcın performansın onune gecıosa typer alabilirsin..
muratın da dediği gibi lcr konsolu beni tatmin edemedi ama lcr genede çok yakışıklı bi araba bana sorarsanız ben ctr derdim
ABT kitli sleeper yaparsın![]()
Her türlü LCR diyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ABT Cupra.
cupra derim..
yeni ctr a yüklemişler donanımı araba 100 ton olmuş...özelliğini kaybetmiş..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
benim görüşüm dikkat çekmek anlaşılmak istiyosan TYPE-R, daha sakin daha az göze batarak ama derinden dahada hızlı gitmek istiyosan CUPRA ;D
Leon Cupra R bence cok hos bi araba,Sarı ve ya Kırmızı rengi hos olur..Alternatif olarak Clio RS'de bakılabilir.Hayırlısı Olsun simdiden..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
cupra r ın stok halı bile performas acsından tatmin edici...görüntü bakımndan da yenı typer dan cok daha güsel duruo...(tabiki zewk meselesi)
Cupra R üstüne ister ABT ister başka marka chip bence motor için gayet yeterli başka şey yapmaya gerek yok.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bencede ctr..tipi çok güzel çok değişik...iç aksamı zaten ayrıca güzel..ama jeremy clarkson eski type-r ile yenisini pistte denemişti ve yenisinin çok önden kaydığını bunun sebebininde arka süspansiyonun eskisi gibi tam bağımsız olmamasından kaynaklandığını söylemişti..ama seçenekler arasına s2k'yıda ekle derim..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Tabikide Leon Cupra mert FN2 ile kesinlikle karşılaştırmam o aracı.Eğer oraya EP3 yazsaydın verceğim cevabı sende iyi biliyodun.
Cupranın gidişinide,FN2 nin gidişinide çok iyi gördüm.Cupra baya bi ezer yeni Tayyarı
Ayrıca FN2 nin görünüşü kesinlikle çok sıradan olucak hatta bana göre oldu bile.Type-S ten bi farkı yok,HB 4kapı yeni civiclerdende farkı yok bence.
Cupra her yönüyle FN2den başarılı al geç derim![]()
sanırım verdiğin ilk veriler standart
CTR 2 lt 200 HP 0-100 : 6.6 sn
LCR 2 lt 240 HP 0-100 : 6.4 sn
40hp sadece 2 sn mi oynatıyor kii? Bu ikisi içinde modsuz hali modlanıncaki farkı görmek lazım derim ona göre bir seçim yapmak daha ii vede yapacagın modların sınırlı mı ? kolay parca bulabilecek misin bunlarıda kıyaslamak lazım ? herşey güç demekle bitmiyor bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)