zaten sonuç belli gibi bişey olmuş ... stage 3 cupra camaro ss le denemesine bile gerek yok .. ne cupra ne camaro boşuna benzin yakmasın ... litresi olmuş 5 lira gerek yok :D
Printable View
zaten sonuç belli gibi bişey olmuş ... stage 3 cupra camaro ss le denemesine bile gerek yok .. ne cupra ne camaro boşuna benzin yakmasın ... litresi olmuş 5 lira gerek yok :D
Cupra zaman atlaması yapar.
Cupra araya tır fabrikası dizer
Deneme bu aksam olacaktı havanın yagıslı olmasından dolayı ertelemek zorunda kaldık . Ama arkdas baya bı hırslıydı her ne kadar da bıze bosuna benzın harcatma desekte ben bosuna o kadar para verıp aldıysam sızde bosuna bıraz benzın harcayın dedı :D Ilk fırsatta gerceklestırıcez artık kacarı yok :)
Cupra paralel evrene geçer
deneme neoldu merak ettim camarolu arkdaşın düşüncesini :)
banada leon alır gıbı gelıyor hem agırlık olarak hemde guc olarak eskı kasa 69 68 camarro olsaydı dusunurdumde su anda dusunmeye gerek yok :)
evet sonuç nedir :D
Hala pusudayız :D
arkadaş iş nedenıyle dubaı de oldugu ıcın donmesını beklıyoruz :)
Polo gti stage2 ile geçen yaz yabancı plaka fıstık yesılı bır ss ,ile denemstm. Arkada ss yazıyordu yolda denk geldim. yuksek hızlar harici az farkla polo öndeydi . Hatta videomda vardı ama paylaşmamıstm.
Sonunda arkadaş benı yavaslattı ve bu araç ne dedi?
Yanlız Polo dedim. Hmm dedi oda camaro olsa gerek dedim. :))
Eğer benım denk geldiğim gerçek ss ise s. 3 cupra herhalde 1 dk ıcınde kaybolur.:)
bazen tork insanları çok yanıltıyor çook bence gereksiz bir deneme bu vtec ile 3.0 tdi audi denemesine dönecek
Hort :) sonuc?
camarocuyu bana gönderin ona bi yazılım bide 150 shot nitro ile cupraya şaka yapar ;)
bence cupra hel sekilde alır :D
cupra cibili cibili şak şak diyerek oradan uzaklaşır :D:D