zaten sonuç belli gibi bişey olmuş ... stage 3 cupra camaro ss le denemesine bile gerek yok .. ne cupra ne camaro boşuna benzin yakmasın ... litresi olmuş 5 lira gerek yok![]()
Camaro SS
Cupra Stage 3
zaten sonuç belli gibi bişey olmuş ... stage 3 cupra camaro ss le denemesine bile gerek yok .. ne cupra ne camaro boşuna benzin yakmasın ... litresi olmuş 5 lira gerek yok![]()
Deneme bu aksam olacaktı havanın yagıslı olmasından dolayı ertelemek zorunda kaldık . Ama arkdas baya bı hırslıydı her ne kadar da bıze bosuna benzın harcatma desekte ben bosuna o kadar para verıp aldıysam sızde bosuna bıraz benzın harcayın dedıIlk fırsatta gerceklestırıcez artık kacarı yok
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
deneme neoldu merak ettim camarolu arkdaşın düşüncesini![]()
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
banada leon alır gıbı gelıyor hem agırlık olarak hemde guc olarak eskı kasa 69 68 camarro olsaydı dusunurdumde su anda dusunmeye gerek yok![]()
Hala pusudayız![]()
arkadaş iş nedenıyle dubaı de oldugu ıcın donmesını beklıyoruz![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Polo gti stage2 ile geçen yaz yabancı plaka fıstık yesılı bır ss ,ile denemstm. Arkada ss yazıyordu yolda denk geldim. yuksek hızlar harici az farkla polo öndeydi . Hatta videomda vardı ama paylaşmamıstm.
Sonunda arkadaş benı yavaslattı ve bu araç ne dedi?
Yanlız Polo dedim. Hmm dedi oda camaro olsa gerek dedim.)
Eğer benım denk geldiğim gerçek ss ise s. 3 cupra herhalde 1 dk ıcınde kaybolur.![]()
inst. kozgaraj
bazen tork insanları çok yanıltıyor çook bence gereksiz bir deneme bu vtec ile 3.0 tdi audi denemesine dönecek
camarocuyu bana gönderin ona bi yazılım bide 150 shot nitro ile cupraya şaka yapar![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
cupra cibili cibili şak şak diyerek oradan uzaklaşır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)