User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Yeni i30 ( Dizel ) & Astra J ( Dizel ) Kullanıcı Tavsiyeleri Lütfen.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizi yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın. Evet malzeme kalitesini tartışmam dedim.Burda i30 da eksik gördüğüm şey tamamen ''malzeme tokluğu''.2 kere test etme imkanım oldu 2 sindede bana kırılacakmış hissi verdi paneldeki tuşları.Göğüsteki plastik kalitesine baktığınızda da bariz fark görebilirsiniz.Evet ilk bakışta i30 etkiliyor beni de etkiledi fakat ne yazikki biraz mıncıklayınca Astradan daha başarısız geldi.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sizi yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın. Evet malzeme kalitesini tartışmam dedim.Burda i30 da eksik gördüğüm şey tamamen ''malzeme tokluğu''.2 kere test etme imkanım oldu 2 sindede bana kırılacakmış hissi verdi paneldeki tuşları.Göğüsteki plastik kalitesine baktığınızda da bariz fark görebilirsiniz.Evet ilk bakışta i30 etkiliyor beni de etkiledi fakat ne yazikki biraz mıncıklayınca Astradan daha başarısız geldi.
    ok ......
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekleme imkanı varsa astranın 1.6 dizelini beklesin.
    yoksa i30
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekleme imkanı varsa astranın 1.6 dizelini beklesin.
    yoksa i30
    +1 güzel bir mantık ama 2 araçta çok ideal bunda hem fikiriz ama bu şartlarda hyundai benim için bir tık önde ama söylüyorum benim için

alacak kişi içinse tavsiyem 2 sinide test etsin başka araçlara yönelmesin
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

HaTToRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel daha kaliteli ve karizmatik bence.
    Yamaha DSP-AX1 varsa gerisi teferruattır...

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende J kasat Astra GTC kullanıcısıyım, kesinlikle malzeme kalitesi cok tatminkar, selefine gore resmen cag atlamıs.
    Astra oneririm...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende ikisinide kullanmıyan ama ikisinide sürmüş biriyim yani nötr ve tarafsızım sana i30 tavsiye ederim
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleyi açabilirmisiniz biraz daha
    opel forumunda okumuştum, merak ediyordum bi ara astra j ler nasıl araçlar göründükleri kadar güzeller mi yoksa sıkıntılı mı diye. bi kullanıcı baya baya vites kolu kırıldı bu nasıl parça kalitesi diye anlatıyordu herhangi biri de değil yazlıktan arkadaşımın arkadaşı çıktı, inanasım bile gelmedi ama düşündürdü işte. ayrıca iç mekanla ilgili başka bir çok şikayet daha okudum ne derece doğrudur bilmiyorum. opel forumunda opel kullanıcısı opeli kötülemek için öylesine yazmaz heralde..
    -Fırat

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aralik sonunda arac almak icin c segment tum araclari gezdim hemen hemen i30 elite manuel dizel aldim astraya baktin mi dersen 1.3 multijet olusundan dolayi direk eledim yerinden kalkmayan bir arac aracim 1500 km oldu aklina takilan sormak istedigin birsey varsa yardimci olmak isterim
    bugun yeni aurise baktim gidip eski aurise gore guzel olms ama ic iscilik malzeme doseme kalitesi bir i30 olmamis

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aralik sonunda arac almak icin c segment tum araclari gezdim hemen hemen i30 elite manuel dizel aldim astraya baktin mi dersen 1.3 multijet olusundan dolayi direk eledim yerinden kalkmayan bir arac aracim 1500 km oldu aklina takilan sormak istedigin birsey varsa yardimci olmak isterim
    bugun yeni aurise baktim gidip eski aurise gore guzel olms ama ic iscilik malzeme doseme kalitesi bir i30 olmamis
    Yanlış anlamayın ama yerinden kalkmayan bir araç cümlesi çok yanlış olmuş. Gayet yerinden kalkıyor ve o motora göre gidişi fenada değil.

İ30'u hız konusunda yolda sollayamaz belki ama yakıt tüketimi ve vergi diliminde sollar astrada
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan Genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın ama yerinden kalkmayan bir araç cümlesi çok yanlış olmuş. Gayet yerinden kalkıyor ve o motora göre gidişi fenada değil.

İ30'u hız konusunda yolda sollayamaz belki ama yakıt tüketimi ve vergi diliminde sollar astrada
    Beklentilerle alakalı gidip gitmeme durumu lakin çevremde corolla'dan sonra,skystar pickup'ından sonra astra dizel kullanan iki kişide pişman olduklarını ilk fırsatta değiştirmek istediklerini söylüyor.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gitmiyor diyene aldanmayın teste çıkın ne demek istedigimi anlarsınız, iki araç arasında ben olsam astra tercih ederim
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beklentilerle alakalı gidip gitmeme durumu lakin çevremde corolla'dan sonra,skystar pickup'ından sonra astra dizel kullanan iki kişide pişman olduklarını ilk fırsatta değiştirmek istediklerini söylüyor.
    İşte bu doğru, kesinlikle beklentiler ile alakalı.

Bugüne kadar sahip olduğum diğer araçlardaki motorlar 1,4 HDI 92 ve 1.3 Multijet 90 HP.

Benim gibi birsi için astrayı kullandığımda performansı gayet yeterli gelmişti.

200 beygirlik aracı olan kuzenim var, kendiside astranın direksiyonuna geçti. Araç mükemmel ama motor zayıf bedava verseler kapıma koymam diyor

Anlatabilmişimdir umarım..

He ama şuda bir gerçektir güçlü bir araçtan inip düşük motorlu bir araca binince eski araç kendini mutlaka aratıyor..

Örneğin ben arada aşırı beygir farkı olmasada 92 HP'lik aracımın performansını ararım çoğu zaman.
    - Bize Her Yer TRABZON

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle katılıyorum.Bu bir beklenti meselesi,ki aynı astranın turbo benzinli yada GTC modeli de mevcut yakıt ekonomisi yerine performansı isteyenler bu seçenekleri tercih ederler zaten.

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre her iki aracı kullanan kişilerin yorumları daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre her iki aracı kullanan kişilerin yorumları daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
    Aynen şahsen i30 yada astram olsa şurda daha temkinli yazardım.. ben ikisinide sürmüş biriyim ve i30 açık ara önde gider diyorum gerek malzeme kalitesi gerek işçilik gerek motor.. ne i30 um var nede astraya bir garezim kaldıki eski iki aracımda vectra c idi opeli ayrı bir sempatim vardır o yüzden severim ama gerçekleride yazmak lazım..
    en güzeli aracı almak isteyen arkadaşın bir i30 a binip test etmesi sonra bir astra ya binip test etmesi olucakdır zaten kafasındaki bütün soru işaretleri dağılır kesin son kararını verir..

1.3 Astra gitmiyor yada gidiyor diyen kardeşlerede astra gitmiyor gerçekden. gidiyor diyen arkadaşların araçdan serilik ataklık performans beklentileri baya baya bir minumum seviyelerde olması lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan Genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu doğru, kesinlikle beklentiler ile alakalı.

Bugüne kadar sahip olduğum diğer araçlardaki motorlar 1,4 HDI 92 ve 1.3 Multijet 90 HP.

Benim gibi birsi için astrayı kullandığımda performansı gayet yeterli gelmişti.

200 beygirlik aracı olan kuzenim var, kendiside astranın direksiyonuna geçti. Araç mükemmel ama motor zayıf bedava verseler kapıma koymam diyor

Anlatabilmişimdir umarım..

He ama şuda bir gerçektir güçlü bir araçtan inip düşük motorlu bir araca binince eski araç kendini mutlaka aratıyor..

Örneğin ben arada aşırı beygir farkı olmasada 92 HP'lik aracımın performansını ararım çoğu zaman.
    Chipli 105 lik megane'm var , bana göre astra travegodan farksız gidiyor
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)