evet oylayalım bakalım hangisi daha çok oy alacak arattım ama bulamadım böyle bi konu sebepleri vs herkez yorumlarsa sevinirim
xbox veya ps3 alacam yorumlar vs benim için önemli önem verdiğim 2 oyun
Gran Turismo 5
Forza 4
evet oylayalım bakalım hangisi daha çok oy alacak arattım ama bulamadım böyle bi konu sebepleri vs herkez yorumlarsa sevinirim
xbox veya ps3 alacam yorumlar vs benim için önemli önem verdiğim 2 oyun
#RenaultSport Clio-R
gt5 i g25 direksiyon ile oynadım ... forza 4 üde fanatec direksiyonla oynadım .. gt5 bana çok daha kolay geldi ve direksiyon joystick arasında geçislerde çok rahat alıştım.. forza4 daha zor .. çok daha dikkat istiyor ... ses olarak zaten konuşmanın anlamı bile yok .. tepkiler olarak gene forza 4 .. photo mode gt5 de daha güzel o kadar .. oyun forzaya hertürlü
ben gt5 i oynadım güzeldi forzada iyi ama kararsız kaldım konsol almamdaki sebep bu 2 oyundan biri olacak kararsız kaldım o yüzden bide bu 2 oyunu netten oynamak için gold üyelik istiyor mu istiyorsa ne kadardır ?
#RenaultSport Clio-R
oyumu gran turismoya kullanmış olsam ve küçüklüğümden beri gran turismo serisinin her birini oynamış olsam da forza diyorum malesef (ki hiç forza oynamadım)
gt daha gerçekçi görüntü olarak ancak sesler forzada çok daha iyi.
2 sinede direksion seti bağlanıyor heralde o zaman önemli olan oyun genel olarak herkes forza diyor ama 2 sinide oynayanlardan yorum bekliyorum
#RenaultSport Clio-R
forza 4
horizon yaramaz
oyun fanı olarak
gt5 ;
+grafik yönünden şahane
-30 çeşit gtr35 30çeşit s2000 kısaca japon salatası dolu
- sesler berbat
forza 4 :
+ secenek bol
+heray güncel araba eklenmesi
- grafik gt5 kıyasla kötü
horizon : yarışmak yerine gezmelik ben begendim
2010 yapımı oyun sonuçta heryerde ha diyince bulunmuyor malesef .. forza içinde ben çok aradım cdim makinede iken yerini değiştirirken çok sallamıştım çizilmişti ara ara bulamadım .. nette bir sürü forza ve gt5 ..
Ayrıca konuyu açan arkadaşa : evet 2side direksiyonla oynanıyor .. dediğim gibi ben 2sinide oynadım .. photo modu hariç herşeyde açık ara forza diyorum tekrar..
ancak ps4 tanıtıldı , yeni xbox da eli kulağındadır .. boşa masraf etme bekle derim..
beklesem bile çıkış fiyatı benim konsol için ayıracağım bütçeden çok fazla olacak eminim
#RenaultSport Clio-R
ozaman xbox al benceonline oynamam dersen kırılmış al yok online oynicam diyorsan kırılmamış bi xbox al .. bide forza4 .. sabahlara kadar oyalar zaten..
ps4 yıl sonuna cıkıcak,türkiye fiyatı 2bin küsür olur,fiyatı inene kadar 2015 anca
ps3 ilk cıktıgında 1.900liraya almıştım bukez bekliyecegim![]()
inş gelir ya gecenlerde drift girdim ,2-3harita da kasmadım 3-4-5 bitirdim hep sakin sakin.kasıpta 1haritayı 1.bitirdim 2.'de izin vermediler..Eskiden fm3te o olay cidden cok guzeldi.Hatta biz kickliyoduk beginner'ları![]()
konuya cvp.
xbox al 2.el al kırılmamış al.Zevkini al yenisi cıktımı aldıgın fiyata eskisini satarsın olur biter.4gb alma ama yetmiyo..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)