Toyo & Kumho

Thread: Toyo & Kumho

1. Dragger's Avatar

Dragger said:
    Quote Originally Posted by vteclove-R View Post
    saolun..yorumlarınızı değerlendirecem..Kumhodan soğudum ama herkes aynı şeyi söylüyor ıslakda çok kötü diye
    Ya kötü dedik de o kadar soguyacak bir durum yok.

Bunlar imkan meselesi...

Ben 2 seneden fazladır KU19-KU31 kullandım.

Allaha sükür bi kaza bela gelmedi basıma...

Yagmurda kötü derken abartmıs olmayalım, ama temkinli gidersen daha iyi olur.

Yagmurda yarısmayacaksan sorun yok.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

2. ErayCerit's Avatar

ErayCerit said:
    Quote Originally Posted by DRaGGeR View Post
    Ya kötü dedik de o kadar soguyacak bir durum yok.

Bunlar imkan meselesi...

Ben 2 seneden fazladır KU19-KU31 kullandım.

Allaha sükür bi kaza bela gelmedi basıma...

Yagmurda kötü derken abartmıs olmayalım, ama temkinli gidersen daha iyi olur.

Yagmurda yarısmayacaksan sorun yok.
    yha abi zaten jantı aldığımızda Nexima mı ne öle bi çin malı lastiği hedie ettiler..çok çabuk bitti lastik bide önden çok fazla kayıyor..Eminim Kumho bundan iyidir ama korkutan şeyde arabanın önden kayması..bütcede kısıtlı öğrenci olunca..onun için hem ucuz hemde iyiyi arıyorum..Bakalımm sanırsam Kumho alıcaz ama...

3. Diyadin's Avatar

Diyadin said:
    2000 kmdir lassa kulanıyorum tavsiye ederim fiyatına göre çok iyi .

4. Toyo & Kumho

TünayK said:
    olay nexen ya

5. ErayCerit's Avatar

ErayCerit said:
    Quote Originally Posted by tünayK View Post
    olay nexen ya
    neydir? nasıldır?fiyat?performans?...biraz açıklarsanız çok sewinirimm

6. Toyo & Kumho

TünayK said:
    Quote Originally Posted by vteclove-R View Post
    neydir? nasıldır?fiyat?performans?...biraz açıklarsanız çok sewinirimm
    walla baya ucuzdu ben ıkı tane almıstım...gayette guzel bı lastıktı bence...ıı tutuyordu yolu...

7. Toyo & Kumho

GTI G60 said:
    Toyo-Kumho arasında seçimim Toyo olur.Ama genel olarak michelin

8. Mechanix's Avatar

Mechanix said:
    Michelin i kötülemek istemem ama ; normalde Türkiye'de satışta olan tüm lastiklerin 2 yıl garanti vermesi mecburiyken Michelin bu garantiye sadık kalmayan tek marka.Her türlü üretim hatasını müşteriye yıkarak yada Türkiye yollarından dolayı kaynaklandığını söyleyip bizim lastiklerimiz Türkiye şartlara uygun değil diyip işin içinden çıkıyorlarmış.Müşteri memnuniyeti konusunda çok kötü bir imajları var.Kulağıma gelenler bunlar.
    Lastik alırken aynı zamanda güven hizmetide satın alıyorsunuz arkadaşlar.Bu yüzden kaliteli lastik markalarını satın alınca aynı zamanda daha fazla hizmete sahip oluyorsunuz.

9. ErayCerit's Avatar

ErayCerit said:
    Quote Originally Posted by Mechanix View Post
    Michelin i kötülemek istemem ama ; normalde Türkiye'de satışta olan tüm lastiklerin 2 yıl garanti vermesi mecburiyken Michelin bu garantiye sadık kalmayan tek marka.Her türlü üretim hatasını müşteriye yıkarak yada Türkiye yollarından dolayı kaynaklandığını söyleyip bizim lastiklerimiz Türkiye şartlara uygun değil diyip işin içinden çıkıyorlarmış.Müşteri memnuniyeti konusunda çok kötü bir imajları var.Kulağıma gelenler bunlar.
    Lastik alırken aynı zamanda güven hizmetide satın alıyorsunuz arkadaşlar.Bu yüzden kaliteli lastik markalarını satın alınca aynı zamanda daha fazla hizmete sahip oluyorsunuz.
    evet bu konuyu bende duymuştum michelin markasının garantide çıkarttığı pürüzleri fln..

10. Tugral's Avatar

Tugral said:
    scuda stunner diye bir marka da var. Kumho ayarında bana göre
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

11. emreekin's Avatar

emreekin said:
    bende toyo ve kumho arasında toyo derim..ama ölçüsü yoksa düşünmeye devam..

12. Toyo & Kumho

GTI G60 said:

Thumbs up

Evet garanti ve müşteri memnuyetinde pürüzler oluyor.Ama kalite konusunda iyi bir izlenim verdiğini söyleyebilirim

13. Toyo & Kumho

Serkan.S said:
    Garantiyle ilgili herhangi bir sorunum olmadı fakat kalitesi için çok çok iyi diyebilirim ki 30 yanak kullanan biriyim.

14. tolga900's Avatar

tolga900 said:
    kumho mx

15. Toyo & Kumho

BAHADIR24 said:
    avon zv3 nasıl bilen var mı?

16. Görkem's Avatar

Görkem said:
    toyo t-1 r gayet güzel bi lastik tavsiye edilir,,,,,kumhodan önce kullanan bi arkadaşım toyonun çok daha iyi olduğunu söledi.............

17. tunch's Avatar

tunch said:
    kısları good year hydra grip kullanmaya karar werdik ve cokta memnunuz.yazada bi lastik dusunuyoruz ama neyi onerirsiniz yaz icin?

eray yeni topic acmaya gerek yok die dusundum kusura bakma

18. ErayCerit's Avatar

ErayCerit said:
    Quote Originally Posted by tunch View Post
    kısları good year hydra grip kullanmaya karar werdik ve cokta memnunuz.yazada bi lastik dusunuyoruz ama neyi onerirsiniz yaz icin?

eray yeni topic acmaya gerek yok die dusundum kusura bakma
    önemli deil tunç..benim içinde faydalı olur