User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
76 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: C4 e-hdi - megane 3 dci

Onur1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

C4 e-hdi - megane 3 dci

Selam arkadaslar,

Yakin zamanda arac degistirme planlarimiz var. İnceledigimiz bir iki model var ve basliktaki araclar bunlardan iki tanesi.

Arac ikinci el olacak ve dizel otomatik olmasini istiyoruz. Butce maksimum 45 bin lira.

C4 ve megane 3 dci modellerine tamamen yabanciyiz. Sizlerin de fikirlerini almak istedim karar verme surecinde.

Motor performansi - tuketimi - konforu - malzeme kalitesi saglamlik - sorunsuzluk veya kronik problemleri ve ileride satarkenki avantaj dezavantajlari yonunden degerlendirebilirseniz cok memnun olurum.

Araclarin ikisi de yeni kasa ve dusuk kliometreli araclar.
    Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşündüğünüz megane muhtemelen yerli üretimdir.Bu koşulda c4 alın derim.
    GTline alabiliyorsanız megane alın derim.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

soncag35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide şüphesiz kuşkusuz Megane

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 düşünürseniz dediğiniz fiyatlarda yardımcı olabilirim.

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşündüğünüz megane muhtemelen yerli üretimdir.Bu koşulda c4 alın derim.
    GTline alabiliyorsanız megane alın derim.
    yaklasık ıkı ıkıbucuk ay once oyak reno ındırımı tanıdık falan subu derken gt lıne ı sıfır sadece navı yok gerıyekalan tum donanımlar eklı halıyle 51 e aldık teyzemın kızına
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Onur1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT ithal diger megne 3 modelleri yerli mi oluyor? Dun baktigimiz c4 yaninda bir de fluance vardi ve c4 daha cekici geldi bana ama malzeme kalitesi olarak sanki fluance daha guzel gibiydi...

Motorlari da sanirim cok da acikara farkli degil birbirlerinden bu araclarin?

Sorunsuzluk konusunda ne dersiniz? Kronik dertleri var mi bildiginiz?
    Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidin kullanın. Yerli üretim Meganelar öyle bazılarının düşündüğü gibi bitik, orasından burasından ses gelen araçlar değil. Nedense bazı insanlar kendi bindikleri araçları yüceltmeye çalışırken kendi bindikleri markaya b.k atıyorlar.

Fluence ciddi anlamda alınmaz, malzeme kalitesi çok farklı Megane'a göre. Ha ama siz Fluence'dan bile memnun olduysanız Megane fazlasıyla mutlu eder.

Ha kendim alacak olsam Megane derim kesinlikle, şanzımandan kaynaklı olarak. Yoksa tasarım ve içindeki oyuncaklar açısından C4 daha eğlenceli.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soncag35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabikide şüphesiz kuşkusuz Megane
    Bu cevabın sebebi Megane bindiğiniz için mi ? Yoksa hem megane 3 hem c4 e bindiğiniz için mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidin kullanın. Yerli üretim Meganelar öyle bazılarının düşündüğü gibi bitik, orasından burasından ses gelen araçlar değil. Nedense bazı insanlar kendi bindikleri araçları yüceltmeye çalışırken kendi bindikleri markaya b.k atıyorlar.

Fluence ciddi anlamda alınmaz, malzeme kalitesi çok farklı Megane'a göre. Ha ama siz Fluence'dan bile memnun olduysanız Megane fazlasıyla mutlu eder.

Ha kendim alacak olsam Megane derim kesinlikle, şanzımandan kaynaklı olarak. Yoksa tasarım ve içindeki oyuncaklar açısından C4 daha eğlenceli.
    ama yerli megane'lardan gelen şikayet çok fazlaydı. mazot deposundan gelen ses mesela.. yerli megane'a ben para verip almam.. araç dışındaki stepne almamam için yeter de artar bile.. sanki A veya B segmentinde araç gibi stepne aşağıda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi nerede çalışıyorsun, nereye geliyor bu şikayetler ? Hani benim babam Renaultta, ben daha duyamadım o şikayetleri ? İthal olanı yerlisine göre daha iyi, bunu ben de kabul ediyorum. Ama yerli olanlar da bu şekilde abartılacak sorunlar vs yaşamıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetvar.com, forumdonanım bir çok yerde okudum.. fluenceden farksız benim gözümde yerli megane'lar.. hele son yaptıkları işle iyice batırdılar arabanın piyasasını.. icon touch diyerek donanım isimlerini değiştirdiler, iki makyajlayıp alladılar pulladılar yine iteliyorlar müşteriye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şikayetvar.com olsun, donanımhaber olsun ciddiyetlerini sen de en az benim kadar iyi biliyorsun. İnsanlardan kendi hataları için 10 lira para istensin hemen şikayete abanıyorlar. Ha dersen ki Tech gibi ciddi forumlarda şikayetleri var, konuşuldu tartışıldı o zaman tamam derim. Bunun dışındakiler dediğim gibi ya saçma sapan işlerini bedavaya getirmeye çalışan insanlardır, ya da 2. elde neyi öveceğini bilemeyip kendi arabasının değerini artırmak için yerliye *** atanlardır.

Yav, iteliyorlar nedir ? Almazsın olur biter. Sanki almayanı dövüyorlar. Renault'un yaptığı itelemekse 80.000 TL olan Golfler nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yav, iteliyorlar nedir ? Almazsın olur biter. Sanki almayanı dövüyorlar. Renault'un yaptığı itelemekse 80.000 TL olan Golfler nedir ?
    iteliyor demekle şunu kastediyorum: fransa, almanya, ingiltere gibi ülkelere üretilen megane ile bursada üretilen megane'lar arasında çok farklar var. neden aynı kalitede olmasın? doğuşun yaptığı zaten keriz avı...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iteliyor demekle şunu kastediyorum: fransa, almanya, ingiltere gibi ülkelere üretilen megane ile bursada üretilen megane'lar arasında çok farklar var. neden aynı kalitede olmasın? doğuşun yaptığı zaten keriz avı...
    İspanya,fransa ve bursa'da üretimi var biliyorum.

Kastettiğiniz fark üretim kalitesi ve montaj kalitesi ise "çok fark olduğunun" abartı kaldığını düşünüyorum. Yeni Clio, Fluence,Fluence ZE ve Mégane HB ile renault'un bir fabrikadan çıkan en model çok yerpazesine sahip fabrikaları arasında yer alan üretim merkezinin bu kadar çok kalite farkı olması mantıklı gelmiyor. hadi Renault'un kalite kontrol v.s departmanı yokta bundan mı farkında değil bunun bunun ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanki bütün arabalar sorunsuz bitek megane 3 sorunlu hangi araba 4 4 lük ki piyasada. Mazot deposundan gelen ses ben ilk kez megane 3 te sizden duydum ki 2.5 yıldır reno kullanıyorum arkadaşımlarımın bir çoğu reno kullanıyor megan 3 de çok bindiğim bi araç hiç böyle bi ses duymadım.Bu durumda kullanıcı yorumları daha önemli tabi.

fluence mi c4 mü derseniz c4 derim fluencein malzeme kalitesini pek beğenmiyorum ama megiler öyle değil yani megane 2 lerle alakası yok iç aksam kalitesinin adı çıkmış 9 a inmez 8 e durumları olmasın ama c4 mü megimi derseniz megi derim

1.6 hdi motorların fark ettiğim bi artısı çoğu dizel motora göre daha sessiz ve titreşimsiz çalışıyor yani c4 eski kasa veyeni kasada b durum var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden mi yerli megane alınmaz? işte nedeni:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14886293/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu şekilde ilanlara bakarak araba alıyorsan, hayırlı işler sana. Cidden neden gösterilebilecek harika bir örnek ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı hataya sahip ben kendi gözümle gördüm.. yine bagaj kapağı saçma sapan şekilde monte edilmişti..
    savunulacak yeri yok.. sırf satıyoruz diye yanlışı savunma bence.. araba kötü üretiliyor.. ithallerle alakası yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav satıyoruz diye niye savunayım, benim burada savunduğumla Renault mu kurtulacak ?

Tamam abi görmüşündür eminim ki gözünle. Senin sattığın yabancı üretim en iyisiydi en süperiydi. Yabancı üretimler +20 hp zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)