User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: C4 e-hdi - megane 3 dci

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde 3008'le dolanma fırsatım oldu , o şanzumanın hiçbir savunulacak tarafı yok bence.
    Hoş Dsg'den sonra bindiğim hiçbir otomatik zevk vermiyor orası ayrı.

Yerli Megane ile ilgili söyleyecek pek birşey bulamıyorum.Megane 1-2-3(halen kullanıyorum) hepsine sahip oldum, megane 2 varken sedan , hb arasında fark bulamıyordum kalite babında ama bu seride öyle olmadı gerçekten.
    Ben de Megane 2 RS kullanıyorum, bugune kadar Clio 1.4 1.6 RS butun serileirini kullandım, neyi çözecek bu durum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hani böyle didik didik renonun yanlışlarını hatalarını arıyosunuz da, ne yaparsanız yapın yine tr de en çok satılan RENAULT. 50 60.000TL veriyorlar az bi rakam değil, bi siz mi görüyorsunuz acaba bu hataları ? bu millet kör o zaman ?Her arabanın arızası hatası olur sen yeterki araştır bmw dende şikayetçi bulursun. renoya çamur at kampanyası başlatırlar yakında hey Allah ım..
    Renaulta çamur atacak durum yok, son sene Clio 4 ve Megane 3 şikayetlerini kendin de incelersin. Önü touch arkası icon koltuklu Clio 4 gördükten sonra tartışmaya gerek yok. Burada mevzu kötü araba demek değil, özellikle son sene görülen kalite kontrol eksikliği had safhada, REnault u senden çok seviyorum merak etme, bknkz nick.

O yüzden fanatiklik yapmayalım.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazıp yazmama iznini senden mi alayım?
    est. da yazmak için mantıklı bi açıklaması olması lazım ki ben fanatiklik falanda yapmıyorum böyle sorunların her arabada olduğunu söylemeye çalışıyorum bence fanatiklik yapan sizsiniz.

Eski çalştığm yerde patronumda tiguan vardı 50 binde motoru kırıldı sandık motor koydular 60 binde katalizörü dağıldı heryernden tuaf tuaf sesler gelmeye başlayınca ön takımında bitane sağlam parça kalmadığı ortaya çıktı

İnternette bi resim vardı ford focus vatandaşın 0 aldığı arabasının kaputu düzeltilmiş ve biyeri boyanmış çıkmıştı aynı benzer olay bitane yeni doblododa vardı.

Arkadaşımın bi arkadaşında gti vardı çocuk isyan ediyomuş bagajda yağla geziyorum diyomuş kız arkadaşımla geziyorum yağ lambası yanıyo inip arabaya yağ koyuyurm diyomuş hahaha rezilliği kes aynı arkadaşımda düz 1.4 var onun da 8 binde falan yağ lambası yanmıştı falan filan

örnekleri çoğaltmak mümkün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside değil hele ki otomatikse ve yarın bir gün elinizden çıkartmayı düşünüyorsanız.
    golf -leon dizel vag grubu..garantisi uzatılmış olsun yada garantisinin bitmesine 6 aydan fazla süre kalsın ki garantiyi uzatabilin.Son 6 ay servis garantiyi uzattırmıyor.
    megandaki yerli yabancı muhabbeti bile zaten benim soğumama neden olurdu,arkadaşımda da c4 var.Mümkünse golf,bütçe sıkıntı yaratıyorsa leon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    est. da yazmak için mantıklı bi açıklaması olması lazım ki ben fanatiklik falanda yapmıyorum böyle sorunların her arabada olduğunu söylemeye çalışıyorum bence fanatiklik yapan sizsiniz.

Eski çalştığm yerde patronumda tiguan vardı 50 binde motoru kırıldı sandık motor koydular 60 binde katalizörü dağıldı heryernden tuaf tuaf sesler gelmeye başlayınca ön takımında bitane sağlam parça kalmadığı ortaya çıktı

İnternette bi resim vardı ford focus vatandaşın 0 aldığı arabasının kaputu düzeltilmiş ve biyeri boyanmış çıkmıştı aynı benzer olay bitane yeni doblododa vardı.

Arkadaşımın bi arkadaşında gti vardı çocuk isyan ediyomuş bagajda yağla geziyorum diyomuş kız arkadaşımla geziyorum yağ lambası yanıyo inip arabaya yağ koyuyurm diyomuş hahaha rezilliği kes aynı arkadaşımda düz 1.4 var onun da 8 binde falan yağ lambası yanmıştı falan filan

örnekleri çoğaltmak mümkün
    Bak ne güzel hemfikiriz, Porschenin bile zaman zaman arızalardan dolayı geri çağrıldığı oluyor, benim anlattığım Renault da bu yüzdenin son yılda özellikle Clio 4 ve Megane 3 te sayısının çok fazla olması, yoksa benim kullandığım c4 ünde ya da diğer araçlarında elbette sorunları çıkıyor.

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz sıfır km C4 aldık şu anda 8000 Km'de mcp şanzıman alışınca gayet keyifli oluyor, onun haricinde çok başarılı bir araç bence,
    GEC13 GTİ

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İkisinin karşılaştırmasını en iyi yapabileceğimi düşünüyorum zira;

Çok yakın arkadaşıma megane 3 yerli ilk çıktığı zaman ben aldırdım, Araç 1.5rci 105 6 ileri ve tam doluydu bütün opsiyonlar alınarak sipariş edildi.

Araç geldiğinde ilk başlarda memnundu sonrasında can sıkan olayları şunlar oldu;

Garanti kapsamında sıfır arabanın;

Direksiyon simidi (soyuldu)

Vites topuzu (üst kısımdaki bölümü soyuldu)

Üstteki gözlük kabı (çukurdan geçinde lap diye açılıyordu)

Üst arka tavan aydınlatması ( elinde hafif oynadığında düşme eğilimli idi)

Bi-xenon farlar komple ( İçine toz aldığı ve sarardığı için)

Değiştirildi ve bu sölediklerim 20.000km civarında yapıldı. Tabi doğal olarak arkadaşım sıkıldı bu durumdan biraz. Aracın motor-yürüyen-mekanik başka bir aksamında herhangi bir sıkıntı memnunietsizlik yaşamadık ve aracı 60.000km civarında sattık.

Daha sonra eve yine ufak dizek ihtiyacı olduğundan bu sefer ona C4 Exclusive MCP 1.6HDI aldırdım

Araç şuan 60.000km civarına geldi ve hor sayılabilecek şekilde kullanıldı. (ablası da kullandı)

Aracın hiçbir sıkıntısı bulunmuyor sadece o minik otomatik vites topuzunun arkasında böle ufak göz gibi birşey var onun kaplaması soyuldu.

Onun dışında garip gelebilecek bir husus 190km hızdn sonra başlayan gözünüzle rahatça görebileceğiniz kaputun titremesi, ben bir anlama veremedim garip geldi.

Megane'ı İzmir-İstanbul arasında bizzat 3000km kadar,

C4' üde aynı güzergahta 2500km kadar kullandım.

C4'ün konfor sessizlik ve kabin hissiyatı olarak Megane dan daha iyi olduğunu ancak viraj kabiliyetinin çok daha zayıf ve çok esneyen bir araç olduğunu ve virajlard Megane kadar güven vermediğini;

Aynı zamanda MCP şanzımanın sakin kullanımda gayet rahat ve konforlu iken performanslı kullanımda sizi baya hayal kırıklığına uğratabilecek bir şanzıman olduğunu;

C4'ün MCP ve start stop etkisi ile daha az yakıt tüketimine sahip olduğunu;

Söleyebilirim.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben c4 ün arkasında otururken ayakkabımı bağlamak için eğildiğimde koltuğun sırt bölümü teneke gibi içine göçtü öne geldim geri düzeldi dik ve ufak geldi biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani sonuçta iki markadan da uzak durmak lazım..

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani sonuçta iki markadan da uzak durmak lazım..
    şimdi fiat'a mı yaklaşmak lazım zamanında paliolarımıza karşıydın,şimdi bravo almışsın
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz vitesli bir dizel almak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek yok düze vw yapmış alıp binilir ,ne robotize ne de fransızlar gibi değer kaybediyor ya da dökülüyor.
    garantisi olsun yeter olur da dsg bozulursa bes kurus cıkmadan yaptırılır o da gülün dikeni olsun.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek yok düze vw yapmış alıp binilir ,ne robotize ne de fransızlar gibi değer kaybediyor ya da dökülüyor.
    garantisi olsun yeter olur da dsg bozulursa bes kurus cıkmadan yaptırılır o da gülün dikeni olsun.
    İstemsizce, midem ağrıyana kadar güldüm.

VW'nin yaptığı DSG mi dökülmüyor ? Hangi dünyada yaşıyorsun sen acaba ? 10 DSGden 7si patlıyor, sen VW sağlam yazıyorsun konuya.

Nerede 5 kuruş istenmiyor, 1 ay önce 55.000kmdeki Jettamızın DSGsi bozuldu ve 13.000 TL masraf çıktı. Tamam bi kısmı garantiye girdi ama 3000 TL yine biz ödedik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstemsizce, midem ağrıyana kadar güldüm.

VW'nin yaptığı DSG mi dökülmüyor ? Hangi dünyada yaşıyorsun sen acaba ? 10 DSGden 7si patlıyor, sen VW sağlam yazıyorsun konuya.

Nerede 5 kuruş istenmiyor, 1 ay önce 55.000kmdeki Jettamızın DSGsi bozuldu ve 13.000 TL masraf çıktı. Tamam bi kısmı garantiye girdi ama 3000 TL yine biz ödedik...
    sen anlayışını değiştir bence ben dsg bozulmuyor yazmadım yazmam da,senin yaşadığın dünyada yaşıyorum, ,onların da dsg sıkıntısı var.Fransız arabası gibi kapısından gıcırtı orasından burasından zıngırtılar gelmiyor yada orası burası soyulmuyor,2 sene sonra satacağın vakit aç bak hangisi kaç para ediyor oradan çıkarım yaparsın.
    Bende değiştirdim dsg 5 kuruş para vermedim,arabamın garantisini de uzattırdım bozulursa bir daha da vermeyeceğim, sen iyi niyet garantisinden yararlandıysan orasını bilemem.2 tane leonum var 45 bin kmde dsg bozulmadı,diğeri 19bin kmde bozdu.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasik, arabaya hiç binmeden internetten duyduğuyla ilerleyen kullanıcı modeli. Sana da hayırlı işler.

Git bin bakalım C4'e falan, bi yerinden ses geliyor mu ?

Sen hiç yüzükle VW kullanmadın galiba. Düşük donanımda olanlar kalas gibi olduğundan tabi soyulmuyor VWde. Highline, deri direksiyonlu bi araç al da görelim kaç güne eline alıyorsun o kaplamayı...
    Bizde garantisi uzatılmış Porsche Cayenne var, o da dökülüyor. Onu napıcaz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw'de uyarı koyarlar artık.. kullanmadan önce yüzüğünüzü çıkarın diye..
    iyi ki bekarım.. direksiyonlarım hiç soyulmadı...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasik, arabaya hiç binmeden internetten duyduğuyla ilerleyen kullanıcı modeli. Sana da hayırlı işler.

Sen hiç yüzükle VW kullanmadın galiba. Düşük donanımda olanlar kalas gibi olduğundan tabi soyulmuyor VWde. Highline, deri direksiyonlu bi araç al da görelim kaç güne eline alıyorsun o kaplamayı...
    plasti dip'in satışlarını ne arttırdı sanıyorsun sen?

bunun için zaten hiç bir kanıt koymaya bile luzüm yok zibille şikayet gerek burada gerek nette var..
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Burada fikir birligimiz ciddi anlamda oluştu tamamen hak veriyorum.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Konu yine sidik yarışına dönmüş maaşallah. Konuyu açan kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak mesajlar yazmak çok zor değil. İki araç karşılaştırması.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)