Bu konuyu yarım bırakmayın nolur mutlaka vdyo koyunnben hala sürücüsünede bağlı tabi ama era 3 boy atar diyorum konuyu açan arkadastan bilgilendirme beklıyoruz
![]()
Bu konuyu yarım bırakmayın nolur mutlaka vdyo koyunnben hala sürücüsünede bağlı tabi ama era 3 boy atar diyorum konuyu açan arkadastan bilgilendirme beklıyoruz
![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
Si ile denemistik gecen sene tekirdag da.si 3boy civari onde oluyodu.tahminimce ies le kafa burun yururler die dusunuyorum.
şöyle diyelim si 0-100 ü ile iesin arasında temiz 2 saniye vardır. ayrıca si şanzımanı ies e göre bariz kısadır.
ben otobanda denk geldiğinde şaşırıp kalmıştım. ara hızlanmada zaten dizeller çok iyi. top speed de bu kadar ciğerli gitsin beklemezdim![]()
roll de accent ayırır ama sonradan ies 4 de yakalar 5 de tokatlar.dragda ise eranın şansı olduğunu düşünemiyorum![]()
Accentin alt devirleri ölüdür ne de olsa dizel
buradan hareketle kalkışta civic affetmez hiç bahsetmiyorum bile
Accent ise deviri canlı tuttuğu sürece Ies'in peşinden ayrılmaz ama geçeceğine ihtimal vermiyorum. Hatta 160 sonrası yine Hyundai'nin dizel dezavantajı ile Civic arayı açar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
nasipse bu akşam videomuzu çekeceğiz hatta era,ies,leon 1.4 tsı fr da katılacak aramıza![]()
Era içinden geçer ies inbende 1.6 era vardi stock 1.6 ies stockla kafa burun yürüorduk
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)