Harbi ne oldu tayfun sonuç....
hafta sonu hava güzel olursa bi vtec bulursak deniyecez inş cuma 16-24 çalısıyorum gece yarısından sonra müsaitimvarsa denemek isteyen deneyebiliriz arkadaslar İzmir de
1. cupra2
2. rc
3. vti
şeklinde olur benim fikrim. Tabi vti Fhe diye gelip gırtlak çıkarsa durum değişir..![]()
o durumda abf yine önde olur Rc sonda.
İzmirde king vti yokmu çıkıp yürüyecek fhe ile insan gibi yürümeyenlerden![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Cupra masallah ekstalarinin hakkini fazlasiyla veren arac. F.e.h 'li vtecle denemek benzin israfi olur
Bu karsılastırmanın galibi acık arayla ibiza cupradır bunun aksi yorum yazan arkadaslar ibizayı tanımadıkları için yazmış olabilirler.vtecle rc cekişir cupra arayı acar gider,burda arac sahibi kac gundur vtec için bas bas bagırdı vtec zengini bi şehirde cıkıp deneyelim diyen olmadı bana göre bunun nedeni bu dediğim sonucu kabullenmektir cuprada cok temiz devir ceviren bi 106 yla denemiştir vtec bulunamadığı için sonuc yazılmış,yine de dediğimi kabullenmeyip deneme isteyen olursa kimseyi kırmayıp deniyoruz zaten burdan da haberlesebiliriz.Faruk ayagınıza saglık kazasız belasız kırmayıp gelip denediğiniz için tesekkurler,tayfun ağa cuprana kazasız belasız maasallah..![]()
Rica ederim Haluk bizde deneme firsati bulduk.Tayfunla ne zamandir konustugumuz ve merak ettigimiz bi denemeydi sonucta tam tahmin ettigimiz gibi oldu.Bi kac ayar kaldi ondan sonra tekrar sıkarız bakalim sonuc ne olucakDenemek isteyen herkese kapimiz acik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)