207 ve Vti kapisir,cupra bu araclara tutunamaz
A.s Yok ben arastirma yapip cevap yazmam eger konu hakkinda bilgim varsa yazarim bilgim yoksa yorumada gerek yok
Bizde 6-7 sene once İbiza Cupra ile ayni motora sahip olan 1999 Cordoba 2.0 sx vardi 150hp,ayrica İbiza Cupra ile yine denemelerimiz oldu
Eski aracimizdan yola cikarak yaptim bu yorumu ki bu araclar bana gore vti veya rc ye kafa tutabilecek araclar degil,sizin denemenizde ne oldu bilemiyorum
Ve son olarak sitede surekli bi dislama durumu var ben bi yorum yapiyorum fikrimi belirtiyorum veya bir baskasi bunu yapiyor kafasina yatmayan direk ortaya atliyort disliyor biraz insanlarin fikirlerine saygi duyun,hosgorulu olun.
Senin fikirlerin gerçek olmayan fikirler ne yazıkki demekki ondan dolayı dıslanıyorsun sureklı .
emir kipi ile konusmamaya dikkat et derim sana
cordoba ile ibiza ağırlık sase olarak farklı araçlar keza sizin aracınızın motor durumunuda bilmiyorum .
konuyu bastan assagı okuyup fikirlerini söylersen kimse seni dışlamaz .
herkes cupra2 yi gördü sende youtube yazıp izlersin videolarını canım kardeşim![]()
Yok benim fikirlerim gercek olmayan fikirler degilde dislananda ben degilim foruma bakiyorum baska uyelere surekli bi tartisma havasi var
Motor durumu?1999 da sifir alindi arac,2007 de satildi.
Ayrica emir verseydim biraz hosgorulu olun degil hosgorulu olucaksiniz lan derdim
Daha fazlada uzamasin konu herkesin kendi fikirleri saygi duyalim
Kardes hatirlarim sorun degil en azimdan nasil gittigini hatirliyorumneyse uzatmayalim denemenin sonucu noldu suan telden giriyorum insanlar bana birden karsi ataga gectiklerine gore cupra koyup gecmistir
![]()
Geçen 10 yaşındayım kanka, mekandan çıkmışız, geldi lagaluganın teki gaz veriyo falan maseratiyle, bende de k20 swap ek var işte, 3ten 2ye bi çekmişim, duman ettim adamı.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)