3.18İs in sizce gideri nedir ? Kimlerle nelerle yürür,bilgisi olan yada daha önce sahip olanların düşünceleri nedir acaba ? Ederini bilelim değilmi aracımızın![]()
3.18İs in sizce gideri nedir ? Kimlerle nelerle yürür,bilgisi olan yada daha önce sahip olanların düşünceleri nedir acaba ? Ederini bilelim değilmi aracımızın![]()
1.6 iesler ve o ona yakın giden araçlarla yürürsün
arda ciğerli is ler çıksada gideri o kdr
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
benim 3.18is ilk başlarda ciğerli bir si'ın tamponundan kopmuyordu fakat şuan katalizör iptali yaptığımdanmıdır nedir eski performansı yok devirleri çok geç dolduruyor..oksijen sensöründen şüpheleniyorum
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
318is in devirlenmesi aslında gayet güzeldir mutlaka bir sorunu olmalı.
Zaten limitlerinde olan bir motor ama illaki yapılacak şeyler var. Aracın stock mu?
Edit: konunu gördüm 190k da lpgli bir is için en iyi seçenek ikinci posttaki gibi 1.6 ies ler ki onlarlada sıkıntı yaşar gibime geliyor.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Chip, komple Supersprint egsoz, hava filtre kiti olan cigerli E30 3.18is ile stok veya stoğa yakin 106 gti lar ile yuruyordum. Gectigim de oldu, gecildigimde. Sene 2003'idi...
3.18 is 140 hp lik bir makina değil mi ? ies çerez kalır 3.18 is e
senin mantığına göre de bizim arabaların kamyon otobüslere geçilmesi gerekiyor. Sonuçta 500 hplik makineler ve muazzam torkları var. Ama ...
Ağırlık denen birşey var. 318 is 140 hp de olsa ağırlığı çok fazla. 1300-1400 kg arabalardan bahsediyoruz. Honda onun yanında tüy siklet kilo bakımından. Ayrıca 120 hp. Aktarma olarakta bmw de kayıp hondaya oranla çok fazla. O nedenle ies in bmw yanında yürümesi gayet normal.
IN BOOST WE TRUST
Bende 206 rolandgros var 1.6 hemen deneyebilirz 3.18 is le
yok kardeşim bi yere gitmez corsa gsi bile 180 kadar 4 5 boy yapıyor
he m görünüm yapıp turlarsan zevklı bı araç
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Techte bi video vardı 4 kapı is vtecle deniyodu 5 vites yakalıyodu geçiyodu galiba ararsan bulursun herkez yazmıştı altına o arba is değil diye
Edit: ahanda buldum http://www.techturkey.com/forum/vide...vs-fc-vti.html stok vteci 5 de yakalıyomuş
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
yukarıdakı yorumlar ozetlemıs. hızlı 110 120lık 1.6ları 160 170ten sonra guzel ayırır yalnız. ortalama 2.0 bı arac kadar gıder,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)