Bizde sadece egzozlu colt var roll yaptik yanindan gittik diyorum otomatigiyle, manueli varda bursa bizmi denemedik ? O farki manuelide kapatamaz bana gore
Printable View
Tartışmaya gerek yok Type-R :icon_tup:
kağıt üzerindekinden daha iyi yürüyor o zaman başka açıklaması yok :) , ne kadar fark oluyor e90 ile hangi hız aralıgında ?
yani 200 hp 1240 boş ağırlık zaten biraz yürümesi lazım,top speed ne gördünüz düz ,eğim ?bir de yakıtı ne düzeyde ,otomatiği gerçekten düzden daha mı az yakıyor ? izmirdeki bursa plakalı araç sizin aracınız mı ?
yaptığım yorumu tekrar okuyun bence.
ben illede aşırı besleme mi dedim ?
porsche 2.0 atmosferik üretiyor da benim mi haberim yok ?(günümüz için)
porsche en son 924 te kullanmış 2.0 motor onda da 2 seçenek var biri atmosferik Biri TURBO.
siz performans aracı olarak bu aracı çıkarttıysanız ister yeni modaya uyun düşük hacim+aşırı besleme ya da efsaneyi yaşatmak adına atmosferik Hacimli bir motor.
e90 hangisi oluyor pek anlamıyorum yeni kasa olmayan 2012 model ile denemede fark sayılamıyor yani öle 3-5 boydan çok fazla. 80-220 gibi bastık fark açılınca bıraktık. bikaç kere sedan ve coupe denk geldi hatta bir kere beyaz bi coupe yokuş yukarı denedi gene açarak devam ettim.
Şu an aracım stock değil BMW ile stockken denemiştim.
Top speed sadece egsoz, filtre ve carbon shaft varken denedim 2 kişi Karaburun düzlüğü ( aşşağı eğim var) 260 kesici varmış yazılımla onuda halledicez inşallah.
Benim aracım 35 plaka.
eşimin 2012 model abt yazılımlı 4x2 1.4 tsi tiguan ile aynı yakıyor. 2012 passat 1.4 tsi dsg'den yaklaşık 1 litre fazla yakıyor. Elde bunlar var başka tsi yok :) Tabi her yorumum normal kullanıma göre. top speed sırasında ekranda 26-27 litre görüyorum.
öhhh karsındaki insan 34 yasında kardes cok atarlı yazmamısmısın ?
karşımdaki insan benden büyük olsun küçük olsun herzaman saygım vardır... taa ki karşımdaki saygısını yitirene kadar :icon_tup: Arkadaşımı forumdan banlamışlar. O da öleesine offline gezerken bu konuya denk gelmiş. Yaz bakalım denermi Roll diye. Yazdım bişeyler. Yazımda bi kusur varsa affola, özür dilerim...
öncesinde ne yazdın okuyamadım bi daha yazarmısın? Ya da okumuş biri bana pm atabilir mi!
''Çıtır yüklü Ep3 var. Aracınıza çok güveniyosanız otobanda neler yapabileceksiniz görelim... Özelden telefon numaranı atarsan konuşuruz, bi gün ayarlayıp çıkarız otobana... Uyarmı ??''
Böle yazdım. Sonra uslubun agır oldugunu ve yaşınızı gördüm Editledim. Varsa bi saygısızlık çok özür diliyorum...
@ahk baskan cok sinir yapiyosun. Ben tecrubelerimi yazdim bi kac gundur bakamiyorum cvp yazmissin bna.
Manuel de olsa o farki kapatacagina inanmiyorum ben.
Dedigin gibi insallah yolum duserde o tarafa dener goruruz :)
şu an typer ezer biraz ama 3 5 sene snra belli olmaz tabi..
Bir Typer kullanıcısı olarak EP3 un GT86 yı acık ara geçeceğine inanıyorum.Ep3 de herşey cok hızlı gelişir.
Hiçbir ep3'le hiçbir arabamı denemedim denememde teşekkürler. Tabi arkadaşlarımın sahip olduğu ep3'ler hariç.
Bakın ilk sayfada da yazdım stock ep3 yok. Amcadan dededen denenler var ama bende spor arabalarımı babamın (65 yaşında) üstüne alıyorum kasko avantajı için yani şimdi ben satarken amcadan dededen diye mi satıcam ;)