Efsane efsane olduğunda üstünde hacimli bi motor yoktu
4age vardı ;)
Printable View
Neye goremi :)
Typer geçebilir ama sanki aralarında 100 hp fark var gibi tartışmaya gerek yok yazmak falan nedir yani adam konu açmış buraya bilgi edinmek için
Ep3 mu fn2 mı? Gt86 sı olan arkadas fn2leri gecıyorum dıyorsa ep3 tartışmaya gerek kalmıcak kadar nasıl gecebilıyor gt86yı? 8-9 boy falan mı?
Sana hic laf yetistireniycem simdi
Tesekkurler
s2k fn2 felan geçiyormusunuz ep3 var egsoz headerslı fn2 var bir vida dahi orjınalden şaşmamış izmirdesiniz ne güzel konuda açılmış yazmısınız burda gelin araçları getirip deneyelim kagıtta değil reelde hangisi üstün belli olsun cay kahve içeriz hep beraber muhabbet maksat
Sende ne yapıyorsun bak ben 34 yaşındayım burda çoğu ahkam kesenler portakalda vitaminken bu işlerle uğraşıyordum. Honda'nın her modeline sahip oldum. Fakat 3-5 sene öncesinde vti hakkında yorum yapmazdım şu aralarda ep3 hakkında yapmıyorum. Sakın ep3 deme. Eğer bi ep3 geçersen haftaya arabayı tamamen söker herkesden parçalar borç alır seninle denemeden bırakmaz eğer genede geçilirse o ep3 yürümüyordur başka bi ep3 bulunur gene seni geçmeden bırakmazlar ;) O yüzden ep3 ile denemiyorum. Ayrıca karşına ep3 alamazsın hakkını yememek gerekiyor çünkü araba 10 seneden fazladır piyasada, takılan bir cıvatanın bile motora ne kattığı biliniyor.... bense Türkiye'de tekim kendim takıyorum deniyorum nasıl oldu diye bakıyorum vs.
Bana fabrikadan çıktığından beri vidası ellenmemiş fn2'nin plakasını yazarmısın. Yalnız sonradan o parçalar söküldü şimdi stock falan deme eğer böyle bi plaka yoksa da lütfen kendi araban hakkında konuş. Ha gerçekten böyle bi fn2 bulduysan tabiki deneriz ikimizde arabayı sökmeden hem de buraya video koyarız ;)
Cok komik cidden ep3 kullananlarla ne alakasi Var hirs yapcak doldurcak yok baska araba getirecek felan usttede yazdim gelin denetelim gorunsun hangisi hizli o vitaminmis bu elmaymis o bunlar bos laflar yas ile degil yasanilanla hatalari gorerek tecrube edinilir .sen gel haci abi sana 17 binde fn2 hicbrparcasi degismemis ilk sahibnden alinmis aracla denetelim daha ne diyeyim
Vidasi ellenmemis fn2 benim aracim. Gecmeye gecilmeye o kadar kafayi takmissinizki komik duruma dusuyorsunuz. 17 binde siyah fn2. Plakamda 35 AH 1969. Hava filtresi dahi yok yukarida denildigi gibi. Gidip bi gt86 yla denicem diye arabami sokemem. Benim aracimin fabrikadan nasil ciktiysa oyle kaldigini cogu kisi biliyor. Ben sizin aracinizda neler oldugunu dahi bilmiyorum. Ama insallah bir gun denk geliriz muhabbet sohbet cayimizi icer deneriz tartismaya son veririz. Iyi gunler kazasiz belasiz
yeni aldın galiba hayırlı olsun. Kafayı takmışsın yanlış olmuş denemek isteyen ve atar yapan senin arkadaşın :) Arabamda egsoz var.
Tabiki deneriz neden denemeyelim atar gider muhabbeti yapmadıkça deneriz. Pek sık denemeye veya çifteye gelemiyorum ama numaranı pm lersen kışlıkları çıkardığımda hemen deneriz.
atar gider yapacak bişey yok yaşca benden büyüksünüz zaten öyle bir tavra gerek yok. ben aracımı roll yapayım draglara katılayım diye almadım zevk versin günlük binersem rahat rahat bineyim diye aldım. roll ve drag için ep3 daha uygun zaten. bende hiç bir şekilde atar gider yapmadan merak ettiğim için denemek istiyorum sizinle. :) keyifli olacağından eminim. havalar düzelsin tanışırız inşallah.
inşallah. eğer hava iyi olursa bu cuma çıkarım haftaya cuma şehir dışındayım. Bende günlük kullanıyorum hafta sonu bebek olduğu için eşimin arabasıyla dolaşıyorum. Arabamı yapmamın tek sebebi 3 arkadaşta s2k var onları atmosferik olarak geçmek :)
Ep3 yazıyorsun hala ama bak bi daha yazayım ben ep3 ile denemem ;) Drag yapmak isterlersede nisanda ülküde yarışa girsinler aynı gruptayız tabi draga giriceklerini hiç sanmam....
Dogrudur aracim fn2 oldugu icin yorum yapmicam :) insallah amaciniza ulasirsiniz bizde izleriz
müsait olduğumuz her zaman yapabiliriz.
Merak içinde bekliyoruz:D