yada baska seylerin etrafinda
Printable View
Toyota Türkiye de bir tane daha b.k atılacak hondanın saplayacağı araç üretti.Üretim amacı bu.T sport gibi bu gt86 da hiç olup gidecek.
rolling için üretilmediği kesin :) yıllardır süregelen galiba 2000gt ile başlayan serüvende son nokta oldu gt 86. adamlar mühendisliğini konuşturup bunu çıkardılar biz napıyoruz :) rolling de iddası yok diye harcıyoruz :)
deneme ne oldu arkadaşlar ? çok merak ettim. teknik veriler type r daha hızlı diyor video var mı ?
Izmirde burak arkadasimin typeri var onla deneyin sonuc belli olsun bence :)
@ahk yazılım koymus sunu yapmıs bunu yapmıs demek yerıne yap koy ortaya bısıler herkes sussun ozaman ama kalkıs dısında bırak type-rla yurumeyı saglam f/h/e crx bıle gececegınden umutsuzum... bana kızma tartısma yaratmaya calısmıorum ..
adam 200lük rcz yi geçiyor fhe li crx rcz'den daha mı hızlı ki videoyu izleyin de söyleyin bari :)
Arkadaslar deneme yapildi hakan abiyle tanistik muhabbet sohbet guzeldi gt86 masallahi var hicte hafife alincak bi arac degil . 2.vItes 60 da 4 boy 2.vites 80 de 2 boy beni geciyor diyebiliriz. Tek kisi yapilan denemelerde tabi. Stock fn2 egsoz filtreli gt86 dan hizli degil arkadaslar:) Hakan abinin aracina masallah ogrencegimiz seyler var daha
GT86, ep3 type-rdan bariz yavaş bir araç.
Ancak drift yeteneği çok iyi. 10 tane k20 bir arada olsa, bu tadı alamazsınız.
Sesiymiş vteciymiş, bu tarz typer savunucu iddialar gt86'nın sürüş keyfi yanında masturbasyondan öteye geçemez :)
Problemsiz etrafta hiç araba olmadan denemek çok zevkli oldu biraz beklettim tekrardan kusura bakma.
manuel, filtre, egsoz ve yazılımlı gt86'yı hiç ep3 ile denedin mi? Bence hayır bak burda çok hariçten gazel okundu baya bi arabayla denedik ki daha ep3 için olan parçanın 10'da biri piyasaya çıkmadı eğer çıkarsa işler ne olur belli olmaz. Ama filtre egsoz ile ep3'ler filtre egsozlu s2k geçebiliyorsa benide geçerler.
Drift içinde şunu söyleyebilirim lastikleri değiştirmek zorunlu bide coil takarsan al sana süper sürüş keyfi orijinal gelen lastikleriyle hep cazur cuzur (virajda) ses yapıyordu orijinal süspansiyon fazla esnetiyordu.
Şu anda gt86'yı bu işlerden anlamayanlar alıyor çünkü görüntüsüne göre alıyorlar böyle olunca da egsoz alıcaksa sadece sesine bakıyor vs. yani onlar için yürümesi değil sesi görüntüsü önemli böyle olunca da gt86 kaka gibi algılanıyor. Sadece 1000$'a tekerde stocktan +40hp kazandıran başka atmosferik araba varsa beri gelsin :heyoo: