User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ix35-tiguan

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ix35-tiguan

arkadaşlar sıfır arac alacaz babam ix35 i cok begenmiş ben gidip gormedim 60 binlira fiyat vermişler. ben tiguan alalım diyorum 150 hp dsg olan sport&styl olanını 2012 fiyat listesi vermişler vw sitesinde 71 binlira daha pazarlığıda olur sanıırm siz ne dusunuyorsunuz bu araçlar hakkında. sitede arattırdım bulamadım karşılaştırmasını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen doğru tercihi yapmışsın abi.Hyundai sevmem 2-3 sene sonra dökülecek o araba

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skoda yeti tavsiye ederim daha uygun daha dolu ve güvenli ix35 karşısında.
    DRİLL
    Dr.Ecu

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ix 35 i bilmem ama tiguan binek araç olarak geçiyor vergisini 1.4 araç diliminden ödüyosunuz o avantajı var. Araç şehir içi 9-12 litre araları yakıcak bilginiz olsun. Uzun yolda 7.5 - 8.5 lara düşüyor. 15 bin bakımı ekstra bir masraf çıkmadığı takdirde 418 lira tutuyor. Tiguan için verebilceğim bilgiler bunlar. Sanırım 2014 sonunda kasa değişicek öyle bir duyum aldım.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ix35'i tercih ederdim.Tasarım olarak daha güzel bir araç , içi olsun dışı olsun , tiguainden daha güzel bence.Ama iç mekan konusunda o kadar cömert değil hyundai , insanı sıkıyor biraz , fazla geniş ve ferah değil.Tiguain o konuda daha önde.Komşuda var tiguain ciddi yakıyor bilginiz olsun.İx35 alıp , lpg taktırmak en güzeli olur.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk çıktığı zaman ix35in dizelini test etmiştim teyzem alıcaktı (benzinli yoktu o zaman). 2 sene geçti 122lik tiguanıda test ettim onun için. O gidip bu sene ssangyong korando aldı bunca yıllık kararsızlık hiç aklımızda olmayan bir araçla bozulduğu için sülalecek şaşkınız. Dizelini çok beğenmiştim yanlız o zamanlar. Donanımı aynıysa o zamankiyle, ve motor kasayı kaldırabilecek bir motorsa ix35i tercih ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 150 hp lik motor makyaj öncesindeki kasada kullanılan 150 hp lik motorla aynı ise sıkıntılı bir motor diye duydum. Yabancı bir siteden testini okumuştum 100.000 km uzun dönem testi. Araç bu süreç boyunca 3 4 defa yüksek masraflı sorun çıkartmış. hatırladığım kadarıyla 2000 4000 euro arası değişiyordu her bir çıkardığı masraf. belkide güncellenmiştir şu anda motorları bilemiyorum, eğer otomatik şart değilse ki ix35 baktığınıza göre şart değil, 160 hp lik manuel olanını tercih edebilirsiniz. ix35 in motoru kasaya yetersiz kalıyor, performans olarak birşey beklemeyin. Bu hyundai la kia da kağıt üstünde beygirler havada uçuşuyor. 128 hp lik dizeller, 136 beygirlik benzinli motorlar filan ama iş performansa gelince nerede o beygirler çok merak ediyorum.

edit: okuduğum test buydu sanırım
    http://autotestdrive-jaros.blogspot....-place-in.html

COU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tiguan al derim
    2011 E87 116i Joy ' SOLD
    2012 F20 118i Sportline ' SOLD
    2015 F20 116d EfficientDynamics ' SALE
    2015 F30 320ied M Plus
    2004 E46 M3

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemde var ix35 20.000km oldu sorunsuz kullanıyoruz tiguanada baktık aynı şekilde beğendiremedik pek istekli olmamıştım ben almak için ama iyiki almışız diyorum şuan performans aman aman değil doğru ama ölünün ölüsüde değil yakıtı ortalama 8.5 9.5 arasında geziyor istanbul içinde karma şekilde. yerden yüksekliği tiguandan daha fazladır e5te trafik sıkışınca oldukça yüksek bir kaldırım üzerinden yanyola atlamıştım öle şeylerde işe yarıyor
    park asistanı oldukça güzel çalışıyor öyle sallamasyondan değil bildiğin zorlandığı yerlerde 3 5 manevrada önde arkada 1er 2şer karış kalacak şekilde girebiliyor aralara geri görüş kamerasınında aynada olması çok çok işlevsel olmuş ve samimi söylüyorum görüntü kalitesi çoğu lüks sınıf aracınkinden daha iyi. bizim gördüğümüz tek kronik sıkıntısı kol dayaması gıcırtı yapmaya başladı onuda serviste çözdüler. Ben tavsiye ederim amaç jip tarzı bişi almaksa tiguandan daha çok jipe benziyor bence.

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas ix35 dökülcek neye göre söyledi bilmiyorum. i30 kullanıyorum aynı motor var üzerinde lpg yi unut direct enjeksiyon kiti daha cıkmadı cıkanlarda %25 tasarruf diyo ve 3000 tl . donanım olarak asırı memnun eder diğer bahsedilen araçlara göre

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas ix35 dökülcek neye göre söyledi bilmiyorum. i30 kullanıyorum aynı motor var üzerinde lpg yi unut direct enjeksiyon kiti daha cıkmadı cıkanlarda %25 tasarruf diyo ve 3000 tl . donanım olarak asırı memnun eder diğer bahsedilen araçlara göre
    Neresi dökülüyor ben onu anlayamadım asıl siz neye göre söylediniz 20 bin km dir bir yeri dökülmedi çok şükür.

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen doğru tercihi yapmışsın abi.Hyundai sevmem 2-3 sene sonra dökülecek o araba
    ben bu yazıya itafen yazdım. sanırım devrik cumle kulanmısım bende hyundai kullanıyorum 1 sene oldu sukur benimkide dökülmedi zaten dökülmez anlamında yazdım yanlıs anlasıldıysa affola

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ix35'i tercih ederdim.Tasarım olarak daha güzel bir araç , içi olsun dışı olsun , tiguainden daha güzel bence.Ama iç mekan konusunda o kadar cömert değil hyundai , insanı sıkıyor biraz , fazla geniş ve ferah değil.Tiguain o konuda daha önde.Komşuda var tiguain ciddi yakıyor bilginiz olsun.İx35 alıp , lpg taktırmak en güzeli olur.
    ix35in içine hiç binmedin sanırım, böyle bir varsayımda bulundun bu yüzden. burdaki insanlar sizin lafınıza bakıp araç alma tercihlerini değiştiriyorlar,varsayım yaparak insanları yönlendirmeyin.ix35 dediğiniz aracın içi gayet geniştir.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ix35 tercih ederdim..Ama tiguanın içide bi garip gidin koltuğuna oturun böyle garip bi oturma pozisyonu var.Gerçekten hiç sevmedim oturma pozisyonunu.Birde biraz bagajı ufak gibime geldi.

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşımın babasının var 2 yılı aşkın süredir kullanıyor dökülme falan yok kasası yakışıklı duruyor. bagajı yeterince genişti. otomatik vitesini çok test edemedim ama baya seriydi geçişler falan

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ix35 1.6 gdi arkadaşımda var, gidişi gayet yeterli kasasını kaldırıyor başarılı şekilde..

iç genişlik olarakta tiguan dan üstündür, çok uzun vadede +5 yıl gibi tiguan daha sessiz kalacaktır ama trim sesleri bakımından büyük ihtimalle. ama tercihim ix35 olurdu

bir de aynadan görüp ön plakalıkta yazan ix35 i okuduğunuzda sexi olarak okunuyor, ufak bi detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014de megane suv 1.6 dizelle gelince çok can yakacak. Bahsedilen iki araçta hiç ekonomik değil.Tiguan tercihim olurdu bu tarz araçlarda atmosferik çok tatsız tuzsuz.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ağzı olan konuşunca böyle oluyo işte hyundai neye göre dökülüyomuş kullandınmı bindinmi sahip oldunmu ?

2009dan 2012 kasıma a kadar i30 (pert olmasaydı yolu uzundu daha) 1gram sorun veya ses çıkarmadı
    1881 - 193

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ix35in içine hiç binmedin sanırım, böyle bir varsayımda bulundun bu yüzden. burdaki insanlar sizin lafınıza bakıp araç alma tercihlerini değiştiriyorlar,varsayım yaparak insanları yönlendirmeyin.ix35 dediğiniz aracın içi gayet geniştir.
    Tiguaine göre geniş değil dedim , iki aracada binmiş olanlar ne demek istediğimi anlamıştır zaten.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)