User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Corolla 1.4D4 - Jetta 1.9TDI Takas?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    fanatiklik falan kalmadı bende, gayet objektif baktığımı düşünüyorum ki jetta'nın da corolla'nın da önde olabileceği noktaları belirttim zaten. ha şunu da söyliyim bu saatten sonra başka bir Toyota ile işim olmaz, artık o defter kapandı senden daha almancı daha bi avrupalı olurum şaşırırsın görkem'e sor en yakınımızda o var

33-34 e 2.0 tdi comfortline vardı daha geçenlerde 120k km de dsg + sunrooflusundan hemde, dedim olsa olsa 29-30 ederi olsa Toyota piyasası da *****, 5-6 lira çıktı ortaya.

mercan iyi, kale de aynı şekildeydi bana karşı tavırları ikisine de ilk gidişimde yani pek bi farklılık yoktu işin açığı..

1-2 lt dizelci için az rakamlar değil, %20-%40 demek dizel için 1-2 lt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için sağolun, her iki aracında artıları ve eksileri var bunlara göre denk araçlar sayılabilir..
    Jetta nın midline oluşu ve ort piyasa fiyatlarına göre (bahsettiğim özelliklerdeki bi jetta 33lere satılmayı bekliyor ilanlarda ama corollaya 35 yazıldığında hemen satılanlar var, bnm araştırmalarıma göre jettanın ederi 31-32, corollanında 36-37) bende üste 5bin tl fark istedim..
    Jettanın sahibi 2-3bine razıydı 5bin için hesap kitap yapacakmış..

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı için dizele biniyorsun zaten. ne gereği var değişmenin. corolla da çok donanımlı bi araba değil.

eklenen videoya gelince altında yorumlarda corollaya binnler şempanze değil yazıyordu bir ara. cidden saçmalamış vw bayiisi ki aslında haklı adam. fena ezik vaziyette amerikada vag grubu.

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fanatiklik falan kalmadı bende, gayet objektif baktığımı düşünüyorum ki jetta'nın da corolla'nın da önde olabileceği noktaları belirttim zaten. ha şunu da söyliyim bu saatten sonra başka bir Toyota ile işim olmaz, artık o defter kapandı senden daha almancı daha bi avrupalı olurum şaşırırsın görkem'e sor en yakınımızda o var

33-34 e 2.0 tdi comfortline vardı daha geçenlerde 120k km de dsg + sunrooflusundan hemde, dedim olsa olsa 29-30 ederi olsa Toyota piyasası da *****, 5-6 lira çıktı ortaya.

mercan iyi, kale de aynı şekildeydi bana karşı tavırları ikisine de ilk gidişimde yani pek bi farklılık yoktu işin açığı..

1-2 lt dizelci için az rakamlar değil, %20-%40 demek dizel için 1-2 lt
    Haberlerini alıyorum merak etme Golf IV e falan merak salmışsın Benden daha Almancı ol şaşırmam sevinirim Benden daha fazla bilgi sahibi olursun bende senden faydalanırım 1-2 litre fena fark kabul ama birisi 1.4 D4D diğeri 1.9TDI. Ayrıca 1.6 TDI şu an 4d4 dizelden daha az yakıyor (0.1 ile 0.3 arasında değişiyor manuel-otomatik aynı.).

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)