Accent i dizel hayal ederek girmiştim konuya ama accent in şansı pek yok![]()
Accent i dizel hayal ederek girmiştim konuya ama accent in şansı pek yok![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
mesela ? sınıfındaki muadili araçlar arasında o 0-100 değerine sahip bir araç daha yoktur ki vtec2 gibi gerçekten seri kalksın, 1.5dizeli o şakayı yapamazken niye bu hondacılar ölsün arzusu? sadece sana değil hani genel olarak bi kıyaslamada aman honda geçilsin de isterse takla atsın diğer araç roket taksın ama geçilsin honda.. ne diyeyim vtec2 2 de kalksın o zaman kac kmde gelip geçeri tartışın.
-Fırat
Accent şakayi ancak sahibine yapar. 0 dan kalkip 200 e kadar bassalar accent rahat 5 boy yer. 0-100 9.8 saniye VTEC 2 accent 11.5 saniye.
Araçlari denedik honda arkadaşimin arabasi dostça olmuştr denemeler blue 3 e kadar 2 boy öndeydi 4 ün başnda honda gelmeye başladi arka tampondadi 5 te ben hondanin arka tamponundaydm kafa burun yürümüştr
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Bahsi geçen koreliyi bi kaç kere test ettim, vtec2'nin başından beri koparıp yürümesi gerekirdi.. Arkadaşınız ya tam kaldıramadı ya da kötü vites attı..
aralarında kg farkı da yok. Ya şanzıman harbi kısa. ya da bi sıkıntı olmuş. yoksa ies bile o kadar uzun şanzımanla deli gibi giden araba. vtec2 kısa şanzımanlı bi ara. ayıra ayıra gitmesi gerek.
Yinede emeğe saygı neticede deneme olmuş. bir bilgi paylaşılmış.
Hyundain bi dizel eranin nasi yurudugunu bilıo millet .d sıkinti yok esk.den dengim arablarla yururz
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Yanlış anlaşılmasın ben sadece dızelının içlerinde en hızlısı olduğunu düşünüyorum onun için öyle dedimdenerız ben eskteyken
![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
atarlı dizel yazılımlı Era var mı? denemelik..![]()
arkadaşım deneme yapıyorsunuz da gerçekten milyon metre uzak sonuç olduktan sonra insanlara yanlıs izlenim aktarmak pek doğru gelmiyor bana. stock halimle 1.5 dizel era yı 0 dan kalkıp geçmişken, 1.4 benzinlisi arada 1 saniye 0 100 farkı bile varken kağıttan 2 kat iyi yürüyorum ve geçiyorum yazmışsın. Allahını seven accent sahibi pm atsın izmirde videolu tır boyu ölçelim![]()
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)