User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Merso E250 Cdi Mi Audi A6 2.0 Tdi Mi?

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben a6'yı 1 hafta kadar önce test ettim. Sürüş hissiyatı hiç hoşuma gitmedi. İç mekanı cidden ferah ve geniş. Lastik sesini de bmw'ye nazaran daha fazla alıyordu. Dikkatimi çeken bunlar oldu. F10'ların da 160 sonrasında rüzgar sesi problemi var. Bu problem e60'larda yok mesela. Mercedes'in dış tasarımı muhteşem fakat ben nedense iç tasarım ve kalitesini beğenmiyorum. Eski E'ler yenilerden çok daha üstün iç aksam kalitesi olarak.

Ben olsam hem yakıt, hem iç dış görüntü ve kalite olarak f10'u tercih ederdim. Sıfır F10 yerine 2. el düşük km'li bir yeni 7'de alınabilir elbet.
    M. The most powerful letter in the world.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni merso eziyo ya cokcok iyi olmus
    EkN garage

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajli E serisinin adida degisebilirmis
    EA veya AE diye
    On kisim komple A olmus resmen bi ben mi begenmedim agirliginin gittigini de dusunen ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yalnız tek benmi benzettim bilmiyorum ama bu yeni e kasanın arkası bendeki sonataya çağrışım yapıyor bunuda diyiceğim aklıma hiç gelmezdi
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f10 5.25xd yakin fiyatlarda bence tercih edilebilir son serilerde vakum kapi v.s de standart sunuluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makyajli E serisinin adida degisebilirmis
    EA veya AE diye
    On kisim komple A olmus resmen bi ben mi begenmedim agirliginin gittigini de dusunen ?
    Mercedes dizayn işini beceriyor , internetten gördüm şuana kadar peşin yorum yapamam ama ben beğendim ağırlıkda gitmemiş biraz daha sportiflik katmış amg paket ile çok harika durabilir
    Golf MKVII 1.6 Tdi

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve görüşleriniz için çok tşk ederim, karar vermemizde rol oynuyor tüm bunlar..

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E250CDi 4Matic AMG, şehir içi Corolla'nın 6.5 yaktığı koşullarda 7 lt yakıyor..
    sizin kullanımınız biraz sakin sanırım, agresif kullanımda 10 lt yakar diye düşünüyorum

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha geçen gün baktım e250 dizel 215 gibi bir fiyat aldım öyle üstünkörü ama ne paketti araç hiç bakmadım showroomdakine avantgarddı galiba
    aynen bizim alacağımız fiyat da amg değilmiş avant. mış.. yalnız bu verdikleri ilk fiyattan baya düşük fiyat aldık biz eski kasasına.. sanırım yenisi geldiği içindir

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arada performans farki yok denmis ama
    Bariz fark var e250 cdi yakit tuketimi gercekten basarili ve performans konusunda tatmin edici duzeyde.
    bizi tatmin eder de onu tatmin eder mi bilmem, yaşı 25 ama binmediği araba kalmadığı için tr'de işi zor şuan tatmin olmak konusunda, bizim en azından performans olarak tatmin olacağımız araç cok ilerde binmek için

Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi nin iç mekanı aşırı geniş gidişide hiç fena değil. bizimkinde sunroof yok belki o yüzden daha da ferah geliyor ama konfor bakımından ne f10 nede E sınıfı yanına yaklaşabilir. E serisi iç mekan olarak dar ve bana eski E kasalar kadar rahat gelmedi. a6 larda multitronik şanzıman oldukça başarılı ve dizele göre çok sessiz motor sesi içeride hiç yok f10 da malesef öyle değil, dizel E ye hiç binmedim yorum yapamıyorum. önerim sline a6 olur led far da olursa mükemmel bence.

yakıt olarak a6 da şehir içi 7.9 şehir dışı 5.7 bmw de ortalama 9 9.5 arası hep şehiriçi e250 de bu değerlerde olucaktır. kullanımdan kullanıma değişir ama 4matic olduğu için 1 litre oynuyor rahatça.

multitronik şanzıman ama gayet hızlı ve ekonomik. eski audilerdeki şanzımanlarla alakası yok.
    bilgiler çok güzel, tşk ediyorum, e iç mekan olarak dar fakat daha konforlu audi'ye göre sanırım

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedes derim bende a4 ile a6 nerdeyse aynı kasa bmw 3 ile 5 de nerdeyse aynı kasa tabii bu forumda herkes araba meraklısı şimdi en az on tane farkı sayarlar ama arabaya meraklı olmayan hevesi olmayan bir erkek yada bir bayanın gözünden bakarsan aynı gelir gözlerine..

Mercedes şahsına münasır bir araba heleki e kasa güzel gerçi ben bir önceki kasayı çok beğeniyorum ama son kasada çok güzel..
    3 ile 5 arasında o kadar benzerlik yok bence, belki de benim gözüme çok aşina ondan diyeceğim ama, arka kısımları benziyor bi tek hele hele önden tamamen farklılar, gerçi arkadan bakıldığında da ayırt edilebiliyor, dediğiniz gibi bir fark audi'lerde yok, hepsi birbirinin kopyası r8 hariç fiyat cazipliğinden dolayı her an eski kasadan alabilir sanıyorum arkadaşım, gelince test sürüşü neticesinde karara varacak inş

Alıntı Talh@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde babama e 250 almak üzereydikki makyajlı kasanın en geç haziranda satışta olacağını öğrendik. Fiyat farkıda şu anki kasa ile en fazla %3 filan olacakmış. O zaman niye eski kasayı alasın?
    Biz de şu an idareten bişey kullanıyoruz. Yeni aracımızı ayırttık.Bir iki aya alıcaz inşallah.
    yüzde 3'den daha fazla fark var ne yazık ki aralarında, yoksa yeni kasa mantıklı olurdu hayırlı olsun şimdiden, ne renk aldınız? allah kaza bela vermesin şimdiden..

Alıntı okan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle mercedes.Hem kalite,hem dayanıklılık hemde görsel konfor ve estetik tek kelimeyle şahane bi tasarım

Dünyada araçlar ikiye ayrılır.MERCEDES ve diğerleri
    Bmw ve diğerleri ne zaman merso oldu ahah, şaka bi yana merso'ların ben sport hariç sedan araçlarını hiç beğenemedim gitti, bir sl, bir e coupe, slr, sls 'lerden başka cezbeden yok

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi özellikle iç mekan tasarımı , malzeme kalitesi , teknoloji olarak ezici olarak üstün e den.

Ama ne olursa olsun o sınıfın lideri tartışmasız e-classtır.

Bence yapacağınız tercih şu sorunun cevabına göre olmalıdır. Konfor mu ? Sportiflik mi ?

Konfor odaklı sürüş isteniyorsa bu sınıfta tek tercih e-serisidir.

Eğer sportif sürüş isteniyorsa , daha sert süspansiyonlar, A6 tercih edilebilir.

Ayrıca TDI quattro almanızı öneririm.
    ezici olarak üstün mü ? bence çok abartmışsınız, audi'nin ne üstünlüğü varmış o kadaar? ben hatta nefret ediyorum audi'den, copy paste yapıp duruyorlar, az kendilerini geliştirsinler bmw veya merso'nun yanına yaklaşamazlar, kendi görüşüm tabi

Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni E serisi geldi zaten linklerde verilmiş.yeni E düşünürsen yardımcı olurum yetkili bayiiyiz.
    çok tşkler sizden de fiyat alabiliriz, niye olmasın..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sonunda m paket füme 520d aldık.. içi dakota tarçın kahve , istediğim oldu

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimler temsili heralde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimler temsili heralde ?
    bu cuma Ankara'dan teslim alıcaz aracı ilk 2 foto borusanda çekildi, aynısı zaten.. içi görünmediği için 3. temsili
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cuma Ankara'dan teslim alıcaz aracı ilk 2 foto borusanda çekildi, aynısı zaten.. içi görünmediği için 3. temsili
    Yok abi benimde o dikkatimi çekti yanlış anlaşılmasın diye sordum . Fotolardaki araç m paket değil bide iç rengi bej ondan sordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte f10'umuz

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a6, e ya da 5 farketmezdi kardeşim emin ol. siz 5'i tercih etmişsiniz; hayırlı olsun diyorum. Allah kazasını belasını göstermesin.

stili, sürüş keyfi ve donanımı; bunlarla birlikte çok da yakmamasıyla İnşallah memnun edecektir bu güzel alman sizi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O burnu aynada görsem en sağ şerite atarım kendimi maşallah
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a6, e ya da 5 farketmezdi kardeşim emin ol. siz 5'i tercih etmişsiniz; hayırlı olsun diyorum. Allah kazasını belasını göstermesin.

stili, sürüş keyfi ve donanımı; bunlarla birlikte çok da yakmamasıyla İnşallah memnun edecektir bu güzel alman sizi.
    Dediğiniz gibi hepsi birbirine çok yakın araçlar, f10 bizi çok mutlu etti, diğerleri eder miydi bilemiyorum.. Cook tşkler bu arada, bir de aracı teslim almadan yazılım yapıldı, araç şuanda 215 gücünde ve 440 tork üretmekte, ekstra ince spoiler yapıldı, cam filmi çekildi..

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O burnu aynada görsem en sağ şerite atarım kendimi maşallah
    Allah size daha iyisini versin
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun. M Paket F10'lar korkunç derecede güzel bence Kazasız belasız kullanın..

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeline karar vermissiniz.hayirli olsun.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, Milano döşeme, Renkli sürücü bilgilendirme, spor deri direksiyon, elektrikli katlanabilir dış aynalar, vakona deri döşeme

A6 da bunlar opsiyonelmiymiş ?

Bende e250 tercih ederdim

Edit: Araç alınmış hayırlı olsun güzel seçim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. M Paket F10'lar korkunç derecede güzel bence Kazasız belasız kullanın..
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzeline karar vermissiniz.hayirli olsun.
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, Milano döşeme, Renkli sürücü bilgilendirme, spor deri direksiyon, elektrikli katlanabilir dış aynalar, vakona deri döşeme

A6 da bunlar opsiyonelmiymiş ?

Bende e250 tercih ederdim

Edit: Araç alınmış hayırlı olsun güzel seçim
    design paket diye geçiyor..

allah sizlere daha iyilerini nasip etsin..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)