User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Megane Rs II Mi ? e36 328 Cabriomu ?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Allah aşkına hayatında Megane Rs'e binmeyen,görmeyen,dokunmayan kişiler bu araba hakkında anlamsız yorum yapmasın. E36 ile Megane Rs nasıl kıyas olur? Megane Rs'i Renault markası yerine Audi üretseydi ancak bu kadar yapabilirdi.
    Bahsettiğiniz araba 1355 kilo ve genel sağlamlığı,karoser sağlamlığı,yol tutuşu,güvenliği,frenleri,donanımı,motoru şuanda piyasadaki çoğu 60-70 bin tl lik arabadan daha üstün vaziyette. RS serisinin normal binek 'Renault' arabalarıyla asla karıştırmayın.

Bunların dışında 2 arabada baştan sona bambaşka tarz arabalar,enteresan bi kararsızlık olmuş.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer megane rslerde leon cupra gibi önü oldukça açık bir motor kullanılsaymış şu an mevcut piyasasının en az 1,5katı yüksek fiyatlardan giderdi.Yol tutuş ve frenaj konusunda gerçekten ciddi farklılıklar var diğer araçlarla arasında ve bence güvenlik için en önemli unsur bunlar.Sınıfında hatta kendi sınıfı araçlar dışında dahil bir çok disiplinde yaşına rağmen hala lider olmasıda aslında zamanında ne kadar gelişmiş olarak çıktığını gösteriyor zaten.Ama almandan şaşmamak lazım eğer düz mantık bakılacaksa.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer megane rslerde leon cupra gibi önü oldukça açık bir motor kullanılsaymış şu an mevcut piyasasının en az 1,5katı yüksek fiyatlardan giderdi.Yol tutuş ve frenaj konusunda gerçekten ciddi farklılıklar var diğer araçlarla arasında ve bence güvenlik için en önemli unsur bunlar.Sınıfında hatta kendi sınıfı araçlar dışında dahil bir çok disiplinde yaşına rağmen hala lider olmasıda aslında zamanında ne kadar gelişmiş olarak çıktığını gösteriyor zaten.Ama almandan şaşmamak lazım eğer düz mantık bakılacaksa.
    Aynen katılıyorum Vw grubu performans arabalarının çoğunun motorunun önü çok açık ve sanırım sadece yazılımdan bile en iyi sonuç Vw grubu arabalardan alınıyor.
    Bencede kesinlikle almandan vazgeçmemek gerek ki bende alman kullanıyorum. Ama E36 kasa,kasa olarak Megane Rs ile kıyas olucak bi araba olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok daha eski,çok daha fazla yakıt,eski teknoloji ve sorun çıkarıcak motor,otomatik alınırsa kaçınılmaz şanzıman sorunu,donanım eksikliği,tente motoru ve içine su alma sıkıntısı,herşeyi geçtim apaçiler şuan E30 ve E36 kasayı ele geçirmiş durumdalar.
    Temiz,sorunsuz bi E36 kasa nasıl bulunur bilmiyorum hele cabrio olanı.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Allah aşkına hayatında Megane Rs'e binmeyen,görmeyen,dokunmayan kişiler bu araba hakkında anlamsız yorum yapmasın. E36 ile Megane Rs nasıl kıyas olur? Megane Rs'i Renault markası yerine Audi üretseydi ancak bu kadar yapabilirdi.
    Bahsettiğiniz araba 1355 kilo ve genel sağlamlığı,karoser sağlamlığı,yol tutuşu,güvenliği,frenleri,donanımı,motoru şuanda piyasadaki çoğu 60-70 bin tl lik arabadan daha üstün vaziyette. RS serisinin normal binek 'Renault' arabalarıyla asla karıştırmayın.

Bunların dışında 2 arabada baştan sona bambaşka tarz arabalar,enteresan bi kararsızlık olmuş.
    çok güldüm ya yorum yapanların nerdeyse alayı megane rs sahibi o açıdan ahahah
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakaya maydonoz bi karsilastirma bence tamamiyle farkli araclar ama e46 sahibide olmus biri olarak kesinlikle megane rs diyorum 36 yi birakin 46 nin sekli bile megane rs in arti yonlerini goz ardi ettiremiyor eger rs temizse sifir sorunla gunluk olarak binilebilecek bir arac

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi şu duruşta bir e36 cabrio yanında megane istediği kadar mantıklı olsun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25647454/detay

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi şu duruşta bir e36 cabrio yanında megane istediği kadar mantıklı olsun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25647454/detay
    o örneğin m3 olduğunun farkındasın sanırım. 50 milyar gibi uçuk rakama megane rs yok zaten.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o örneğin m3 olduğunun farkındasın sanırım. 50 milyar gibi uçuk rakama megane rs yok zaten.
    Tabi ki farkındayım, o yüzden bu duruşta diye belirttim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tartismaya gerek yok lutfen.E36 328 i cok iyi bilirim,Octavia RS den once 328i vardi bizde.Oncelikle soruyu soran arkadas,onceliklerini belirlemen lazim.328i nin Megane Rs den tek iyi yani bana gore daha iyi ve daha kolay yanlamasi,***** Megane RS onden cekisli.bunun disinda Megane RS yaş olarak daha genc bir araba,daha az yakitla daha iyi performans alirsin.Megane RS i normal Meganelerle karistirmayin.Renaultu bende pek sevmem ama Renault Sport bu isi cok iyi yapiyo gercekten(malzeme kalitesi disida )Yol tutus olarak Megane RS kendi sinifindaki butun araclari darma duman eder.Ses konusunda ise 328 de ki v6 sagolsun mukemmel motor sesi duyarsiniz,ama
    Megane RS in surus zevki bambaskadir..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar tartismaya gerek yok lutfen.E36 328 i cok iyi bilirim,Octavia RS den once 328i vardi bizde.Oncelikle soruyu soran arkadas,onceliklerini belirlemen lazim.328i nin Megane Rs den tek iyi yani bana gore daha iyi ve daha kolay yanlamasi,***** Megane RS onden cekisli.bunun disinda Megane RS yaş olarak daha genc bir araba,daha az yakitla daha iyi performans alirsin.Megane RS i normal Meganelerle karistirmayin.Renaultu bende pek sevmem ama Renault Sport bu isi cok iyi yapiyo gercekten(malzeme kalitesi disida )Yol tutus olarak Megane RS kendi sinifindaki butun araclari darma duman eder.Ses konusunda ise 328 de ki v6 sagolsun mukemmel motor sesi duyarsiniz,ama
    Megane RS in surus zevki bambaskadir..
    He belli belli çok iyi biliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He belli belli çok iyi biliyorsun.
    V6 dan kastım 6 silindir olmasiydi buna mi takildin?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V6 dan kastım 6 silindir olmasiydi buna mi takildin?
    yok yok bişeye takılmadım ya devam et kusura bakmazsın inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok bişeye takılmadım ya devam et kusura bakmazsın inşallah
    Estagfurullah kardeşim ne kusura bakcam asil sen kusura bakma yanlisim varsa

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç megane kullanmadım nedir ne değildir bilmem ama şunu söylemek istiyorum o kıymetli toton bi kere bmw ye oturduysa geçmiş olsun

7inci aracım ve henüz bmw dışına çıkmadım zorda kalmadıkça da düşünmüyorum
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 yaşında octavia rs'i var ondan öncede 3.28i varmış hmm. zaten megane rs'i olan insan da yanlar kesin hı hı hey allahım
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşılıklı atışmalar ile incisözlüğe çevirmeyin burayı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 yaşında octavia rs'i var ondan öncede 3.28i varmış hmm. zaten megane rs'i olan insan da yanlar kesin hı hı hey allahım
    Once uyelerimiz kisminda actigim konuya bak oraya actigim konuyu iyi oku ondan sonra yorum yap kimseye yalan soylemek gibi bir hobim yok evet octavia rs var oncede 328i vardi yakinda fotolarini eklerim.bu ne is ya herkes ayri bi atarli herkes ayri bi artist sanki cocuk parkindayiz adamin tekide silindir sirali olmasina ragmen v6 yazmama takildi biraz hosgorulu olun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)