Kazasız belasız kullan .. RS candır![]()
Kazasız belasız kullan .. RS candır![]()
kazasız belasız bin yazını çok beğendim, bende bu işe 1.4 civicle başlamış sonradan 106 gtı ile fransıza binmiş onun arkasından 307 dizel ile huzur bulmuş, en sonundada senin gibi görünümünü pek sevmediğim fakat fiyat olarak binilebilecek en mantıklı ve hızlı araç olan clio rs e biniyorum şuanda, oturma pozisyonuna hala alışamasamda kullanımı zevkli torku teknik özellikleri çok hoşuma gidiyor, bakalım benmde daha 1 ay olmadı sayılır yavaş yavaş eksikliklerini gideriyorum, yakında bende resimlerle bi konu paylaşıcam ..Tekrardan kazasız belasız ve cezasız binmen dileğiyle![]()
Maşallah dediğin 1 hafta yaşamıyor, rolanti sensörünü bozduk
Valla gazlanarak almadım aslında biliyosun, bks veya cvk'yı alırım daha da rs almam diyordum birini ben aldım, ötekisini sen
Karga şahin mevzusu bence, az önce baktım camdan güzel geldi
Deneme yapmak istedim bir araçla denedik ama pek deneme sayılmaz. Bu ara deneme yapıcaktım, finaller yüzünden çıkamadım dışarı geri vites yaptı felan diyorlardı. Geçilme derdim yok şükür, bundan sonra denerim kim gelirse
Videonun sonuna kötü bir video ekleyeceğim. Elimde telefon vites atamadım yol doldu kısa kestim vs. Ne çok bahanem var
Bir anlık durum diyelim
Kullandıkça güzel geliyor, seviyoruz kendisini
Oturma pozisyonu bir garip. Yüksek biraz civicin oturma pozisyonu çok daha iyiydi. Ama her markanın karakteri işte.
Sesi duyulsun diye ekliyorum, vites atamadım yol da müsait değildi pek.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
.
çok iyi çeviriyor hakkaten. bendeki hali ile aynı. demekki iyi bakılmış araca
P1010128 - YouTube
bence kamerayı direksiyona sabitleyip daha düzgün ve uzun 1-2 video çekin derim...
cihan sendeyken vıtesler rahat gecıyormuydu.207 rc le olan bır vıdeonu ızledımde hiçbiri geçmiyordu sanki
Aynen abi, iyi bakılmış araca. Bende iyi bakmaya çalışıyorum, daha iyi olması için ufak tefek birşeyler ekleyeceğim. Video konusunu en kısa zamanda hallediyorum
Keşke oturup konuşsaydık abi, haftaya uğrayacağım tekrar olmadı konuşuruz. Birde o2 sensörü hakkında konuşmuştuk seninle, yakıt tüketimim biraz fazla onu da alırım senden
Şimdi bi sıkıntısı yok, biraz da nazik davranmaya çalışıyorum honda şanzımanı gibi değil sanki![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)