Bijonların yeni gelmedi mi?:D Tak LPG yola devam dostum.;) Jant vs uğraştın yakıştırdın gerek yok Yasin.;)
Printable View
Bijonların yeni gelmedi mi?:D Tak LPG yola devam dostum.;) Jant vs uğraştın yakıştırdın gerek yok Yasin.;)
Astra diye daraltma bence konuyu, o yüzden LPG ağır bastı bu konuda bence.
Dizel araç her zaman daha mantıklı diye düşünüyorum.
Aslında yay ile jant ile Astra çok hoş olur birde chiplersin mis gibi olur da. Astraya geçersen beyaz almada kırmızı filan denk gelirse 10 numara olur.;) Benzin daraltıyor gerçekten dün 50 lira aldım dolandım biraz bitti bile.:(
civic derim başkada bişey demem o japon motoru hiç bir yerde yolda bırakmaz seni yagına suyuna baktıgın sürece arkana bakmadan civic diyorum benim yorurum :D
Orjinal performansı vasat diyebilirsiniz 1.5dci megane a binerken fakat benim konuda vurgulamak istediğim lpg li civic ile ekonomik sekilde giderken zaten performans diye bisey olmuyor ki ? 25 kurus yakmak için sakin sakin tin tin gitmek gerekiyor , yazılımlı astra ile 25 kurusu yakarken eminim çok daha canlı gidilir :)
Yeni 1.3 Dizel Astra'lar 5 vites bir önceki kasa 6 vitesti aratmıyordu 1.6 115 hplik benzinli Astra'yı fakat yeni Astra 5 vites Hantal kalabiliyor.. Biz 1.4 T Cosmo sahibiyiz Cosmo yeterli bir paket çok dolu.. Zaten biz de LPG taktırmayı düşünüyoruz şu sıralar veyahut 1.6 TDİ Jetta alıcaz..