bence golf r son derece mantıklı :)
Printable View
bence golf r son derece mantıklı :)
golf R :):)
Golf R alınıp çok güzel yüklenebilinir
golf r iyidir,8p s3 ten keyifli geldi bana.
Wrx stİ pİstte golf r gÜnlÜkte hangİsİne daha Çok aĞirlik verİyorsaniz onu seÇerdeİm
Istanbulparkta zemin cok iyi tutuyor zaten 4 cekere bence gerek yok,
diger forumda yazdigim gibi megan trophy, focus rs,rocco r,rcz cok iyi ve en cok tercih edilen secenekler..
Bu arada pistte surelerde, etkinliklerde hala iddiali sti wrx evo goremedik.
önden çeker yapacaksan megane Rs al. Polodan her türlü daha iyi yol tutar. Daha hızlıdır. 30 bine arabayı alsan. 20 harcasan GTX28 ile dehşet olur. 50 de cebinde kalır.
Bence TTS de iyi bir seçenek abi , hem göze de hitap eder , sadece yazılım filtre eksoz temiz 360-370hp. Açıkcası ben başka araç bakmazdım.
Hiç biri murat. Değişiklik yap al bir s2000 yada 350 z :)
Yok Alper abinin dedigi 20liranin icinde motor icide var.Bende ayni fikiri paylasiyorum ama araci satiyoruz reklam gibi algilanmasin diye soyleyemedim.Kilitte var onuda bu rakama dahil sayarsak dehset keyifli bir pist araci olur icide iyice sokulup r26r kivamina gelirse kusursuz olur,dedigi gibi paranin yarisida cepte kalir.
forged piston kol, saplamalar. çelik motor ve şanzuman kulakları. hafif volant, r26.r kilitli dif. r26.r baskı balata. gtx28. forge hortumlar. forge cooler. forge dump valve kit. standalone beyin, egzoz, cai, wideband v.s göstergeler, kaliteli lastikler, birsürüde ıvır zıvır.
yani 400 hp şaka makinası ve pist rekoru için 25 30bin civarı harcanacak bir liste var bence :)
yani yol tutuşu filan mükemmel bir araçtır rs. yurtdışında rs4e bile boy boy saplayan r26 örnekleri var ama tr de yapan çıkarmı birgün bilmiyorum. sonuçta reno lan altı üstü mantığındayız :)
Corsa OPC diyorum bende hatta sizinde bahsettiğiniz Nurburgring edition var standart bilstein li falan o aracı alıp kalan parayla doldurulursa mükemmel olur zaten , corsa opc hem önden çekiş hemde çok fazla ağır deil diye düşünüyorum son zamanlarda da son derece sıkı projeler var OPC ile ilgili , hatta 800 HP a kadar ulaşıldı
bence 8p s3 alınıp bz s3 ayarında bı setupla pısttede cok keyıflı olur caddede abi :)
bu sebepden oyum s3 den yana :)