bende S3 derim Bz nin setupı cidden şaheser gözümde, hem cadde hem pist keyifli olur :rolleyes:
Printable View
bende S3 derim Bz nin setupı cidden şaheser gözümde, hem cadde hem pist keyifli olur :rolleyes:
BMW 335 coupe. Üstüne Caesar'ın yaptılklarından. Tadından yenmez :)
Murat abi benim arabayı al sen , bütçene bire bir uygun:D şaka bi yana bi bak derim, fren kiti ve sway bar yapıcan sadece ki hazırda var, pistte çok keyifli olur, satmasam ben de yapıcaktım..
Volkswagen Golf 2.0 TSI R 2011 Model 100.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 134087410
Mavi tek kapı var bi tane onunla görüşebilirsin o zaman... Hem tek kapı olması daha iyi olur senin için
Anket sonuçları Evo IX a ışık tutuyor bencede Evo IX doğru seçim olur..
http://drivingforcejapan.files.wordp.../cyberevo2.jpg
Son 2 Senenin Time Attack Şampiyonu Bu senede şampiyonluğu bekliyoruz...
Ayırıca World Time Attack Serisinde 3 Sınıfta Podyum Hep Evo ların.
2012 Results | World Time Attack Challenge
Teşekkürler... O zaman murat abi senın seçiminin vag lardan yana olması senin için
daha iyi olacaktır ***** japonlar günlük kullanıma pek elverişli araçlar değil hele ki
ufak tefek süspansiyon düzeltmelerinden sonra çok daha sert oluyor.Bu arada vag
gurubundan İstanbul Park için konuşuyorsak scirocco r çok başarlı bir araba kullanıp
etkilendiğim ender araçlardan birisi..
Scirocco r listede yok diye yazmadim ama guzel bi setupla onden ceker listesinin basina oturabilecek potansiyeli var.Gunluktede cok keyifli olur.
haldex controller üniteli 4 çeker düz vitesli çok keyifli olur. varmı böyle bişey tr.sınırlarında acaba.
Scirocco r düzgün bir r olsa benimde tercihim olabilir de...
e46 m3ün her türlü şekli var .
stock motora SC kit yürüyenede birazmasraf edildimi pistte iyi iş yapar diye düşünüyorum :))