cok cok sacma kıyas olmus tabıkıde czt
spor araba istiyosan czt ,ama hem spor hem aile arabası istiyosan vti
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Alaksiz bi karailastirma ben vti.mi satip aldim. Bahsi gecen erkan benim. Arabam dolu lazimsa ara goruselim. Bi.kere vti dan cok hizli coillisi benin gibi yol tutardusunursen dedigim gibi ara konusalim ama kesinlikle czt.
1.6tdi.
Ecutech.
Neden 30.000TL bütçe ayırıp vti mı czt mi diye düşünüyorsunuz alıp yüklemek mi amaç?Başka bir alternatif düşünmüyorsunuz galiba?
ben vtecimi yeni sattım 99 model 27500 e. Bence bu paraları haketmeyen bir araç vtec. Değmez. Czt al. Üzerinede biraz para harca direk üst kategoridesin.
Czt ile vti kıyaslanmaz bile , bu arada yukardaki arkadaslar bonalume ile iyi oluyor vs demişte artık bonalume devri bitti sürekli boostcut"a giriyor czt"ci arkadaslar bilir.
Cztnin önü çok açık yaklaşık 1 senedir czt kullanıyorum o kulaktan dolma yol tutmuyor söylentilerine gülüyorum.xyz coil kullanıyorum ve çok memnunum.headers - benzin pompası - downpipe - ecutech yazılım ile benim diyen araçla yürürsünilla hard olcam diyosanda gt2560 ve güzel bir setup ile şampiyonlar ligine ön elemesiz
biz cztciler her daim iletişim içindeyiz ve ara sıra toplanıyoruz manşet olmadan..Czt için her konuda herkese yardımcı olabiliriz.
Görüntü olayına gelince yakında yeni jantlarım ile fotoğrafları eklerim yorum sizin![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
+ olarak bende ilave edeyim, 3 senedir ailece biniyoruz VTI'a 4 kapı candır, vergisi uygundur, parçası boldur, bakımlıysa alacağın araç benzinini koy bin sıfır araba gibi gez seni yarı yolda bırakmaz. yürütmek istediğinde doğru kişilere yaptırırsan aracını dip gaz git korkma![]()
Bence arkadaşlarında CZT ve VTI varsa al kullan hangisinden zevk aldıysan onu tercih et...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Bende 2 senedir sıkıntısız bişeyinde vtec kullanıyorum daha hiç üzülmedim Allah'a şükür ama model bakımdan czt mantıklı birisi atmosferik birisi turbo diye biliyorum czt yi keyif vtec de çok fazla alırsın sağlıklı bi arac bulup alırsan eğer üzülmesin
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
5 Senedir mitsubishi'ye biniyorum, 3 senedirde 3 vtece bindim.
colt diyorum, ama vtece oy verdim![]()
Seyyar Tayyar
walla alakasız olacak ama siteden bir arkadaşımızın Swap Ef vti ı var. eger hosunuza giderse böyle bir makina alın derim size
yorumlara hiç bakmadım ama yeni ortam bakılırsa vti hiç sansı olmayacak eger hızlanmayı roll yapmayı düşünüyprsanız czt ufak dokunuşlarla çok güzel işler çıkartıbilir
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Tabiki czt model doluluk vs vs...
CZT nın kronik sorunu varmıdır.neye dikkat etmek gerekır.parçaları pahalımıdır bide
vtı bıraz daha uygun olsaydı vtı derdım ama bu fıyatlarda czt daha mantıklı bence
Tabikide Czt çok daha mantıklı şu an için![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)