Abartilmazsa sorun olmaz, birde ilk islaga gecis aninda dikkatli olunmali..
normal kullanimla 15 bn kmyi gecer..
Printable View
Abartilmazsa sorun olmaz, birde ilk islaga gecis aninda dikkatli olunmali..
normal kullanimla 15 bn kmyi gecer..
elimde 225-40-18 var benimde ku36, ihtiyacı olan varsa tek tek satabilirim (lastiği yaran balon yapan vs)
Ben de aldım KU36, Istanbul Park'ta 6-7 saniye farkettirdi. Eski lastiklerim 2. el 205/50/16 Pilot Supremacy idi, 2.40 dönebilmiştim onlarla. 215/45/16 KU36'lar ile 2.33 döndüm.
Soğutma turu gibi çok zorlamadan tur atayım dediğimde 2:40 altında dönmüşüm KU36'lar ile :)
Arkalara 32, önlere 34 bastım. Benim araba'nın yanağa yatma huyu var, daha fazla bile basılabilir belki önlere. Sağ ön yine yanaktan yedi biraz. Pilot supremacy'ye göre çok daha az yedi ama michelinler ile çıktığımda acemilikten fena understeer de kaldığım birkaç an olmuştu, onun da etkisi olabilir.
Yine KU36'ları arkadaşın Mitsubishi Carismaya taktık. Nankang semi-slickler ile 2.51 dönmüştü. Önleri kilitleyip semi-slickleri düzledi, balans edilemez hale geldiler. Önlere KU36 aldı.
Önde KU36, arkada daha yumuşak NS2R ile önden çeker Carisma deli gibi understeer'da kalıcak diye tahmin ediyoduk. Tam tersi oldu. Çok daha tail happy bir hal aldı araba. Yağmurda 2.50 döndü önler KU36 arkalar Ns2r'li halde. 2.51 kuru bir günde idi. Ciddi bir fark bence.
Özet: öneriyorum :)
Bende sanirim mayis ayindan beri gunluk olarak kullaniyorum sanirim 5000 km olmustur. 2 kere istanbul parka girdim ve ondeki lastiklerimin bitmek uzere oldugunu farkettim. Eger sert bir kullanim yapiniz varsa tahmini 3 kere istanbul parka girerseniz lastikleriniz bitebilir.
Onun disinda lastiklerin fiyatina gore tutunmasi cok guzel ama yanaklari cabuk asinma yapiyor.Eger araciniz gucluyse ve tutunma probleminiz varsa bu lastikle cozum bulma ihtimaliniz yuksek
Yanlis birsey derken demek istediginizi anlamadim ama ilk ciktigimda cok fazla bir asinma gormemistimki ondada 40 dk cikmistim.2. Cikmamdada yine 40 dk ciktim ama onlerde ciddi derecede asinma gordum ama dersen evet bi 80 dk kadar cikarir on arka yaptim bugun ondan dolayi cikarir diyorum ama yinede fiyat ve performance acisindan guzel
Asinma konusunda evet benimde bekledigimden fazla asindi, ortasindaki cizgi saga dogru erimis, birde omuizlardan asiniyor, arkalarda nerdeyse birsey yok:D
bu kuruda ciktigimda daha kendini gosterdi basariliydi ozellikle yuksek hizda hissettim 3, virajda daha once 105 110 arasi bir hizdaydim bu sefer 110 ustunu gordum,
Normal yol kullanımı için çok korkarak aldım bu lastiği ancak yol tutmuş bence hem kuruda hem ıslakta çok iyi. Umarım ömrü de en azından 20bin falan olur.
Ben mutlu olamadım kendılerıyle...
Murat,contilerden daha şyi değilmiydi piste
Ayni diyelimama Conti gunluk hayatta da rahat kullaniliyor ;)
Sert-isinmadigi zaman bizim ultra kaliteli asfaltimizda hissiz-su drenaji semi slick gibi zayif...
Bana kalirsa tek problemi yanak yumusakligi, onun disinda bu fiyata alinabilecek en iyi lastik. Bayadir yolda kullaniyorum ancak cok soguk hava sartlarinda ilk yola ciktiginizda biraz temkinli olmak gerekiyor
açıkcası bende günlük kullanmak için düşünüyorum ku 36 ları ama sizin gibi kullananlardan gelen yorumlar yeni bir adrenalin re 001 vakası yaratır gibime geliyor :) onlarıda kullanırken sizin yazdıklarınızın aynı tepkilere sahipti ve bezdirmişti beni,,,neredeyse ilk 15 km hiç hayat yoktu lastiklerde ;)
ben de çarşamba günü aldım taktım.. ciddi tutunma sorunum vardı.. simdi 2nci vites de az pati gerisinde patinaj cekme olayı kalmadı.. ancak hala tam olarak lastik basınclarını cözemedim biraz gec ısınıyor sanki .
2.0 atmosferik aracımda tamamı yaz ve bahar şartlarında yol kullanımında 17.000 km bitti. Lastiklerde bitti. :D ancak sert kullandım. Kışlıklardan sonra Son 2 haftada 1500 km yaptım. Yola Zamk gibi yapışan aracım 17k sonrasında tehlikeli olmaya başladı. Deli gibi kayıyorum ama kontrolü henüz kaybetmiyorum. 15.000 bence Limit. İlk 7-8bin çok keyifli. Soğukta kararsızlık adrenalin kadar kötü değil. Yol sesi aşırı değil. Islakta ön yargım nedeni ile çok zorlamadım ancak normal kullanımda sıkıntı yaratmadı. Burda kışlar hardcore geçtiği için Kış deneyimim yok.
Fakat kış lastikleri diğer lastiklere göre yumuşaktır denir ya işte ku36 Kışlıklardan dahi yumuşak. Öyleki trim sesleri dahi kesildi. Ömrü sıkıntı değilse kışlık takım var ise tercih edilebilir.
arabanın patinaja dusmemesı vs konularında evet basarılı ama bu gece cıktım bıraz yol yaptım ettim .. cıkmadan once de sogukken onler 34 arka 33ayarladım.. arkalar 30 du...
vırajlarda cok cabuk yanaga cıkıyor tutunamıyor vs gibi geldi anlamadım tam olarak acıkcası..
yarın gunduz zemın sıkcakken tekrar bakacagım..