Cumartesi gunu 235-45 R17 KU36 larimi offsetli jantlarin kusursuz durusu yuzunden almak durumunda kaldimAslinda hic gonlum yoktu ama Cem agabey de aklimi aldi
Normalde Istanbul Park da Ralli tipi moulded lastikleri kullaniyorum, eh memnun da sayilirim. Eski bir arkadasim uyguna verdigi icin tercih sebebi oldu, yoksa hem sert hemde bekledigim kadar performans vermedi.
Gelelim Ku36 a;
Bekledigim gibi yanaklari yumusak kaldi, tutunmasi cok guzel. Yurt disi forumlarinda da okudum, yanlis hava basinci ile cok kotu oldugunu duydum ve belkide ben de bundan muzdarip olabilirim baya esnedi lastik ozellikle isindiginda. Fakat lastiklere baktim yanaklara hic yatmamis bu da guzel bir +
Kullandigim moulded lastiklere gore tepkisi daha az(yanak yumusakligindan) fakat limitlerde oldugunu cok guzel gosteriyor, kayabilecegini cok guzel hissettiriyor ve bu da guven veriyor. Mouldedlar gibi aniden kopup gitmiyor pek. Bu bana guven verdi ve trail brake leri deneme firsatim oldu bu sayede.
Asinmasi gayet guzel, 1 saat ciktim istanbul parka. Kullandigim diger lastiklere gore asinma durumu baya az ve sevindirici
Genel degerlendirme; Pist icin lastik arayip bulamayanlar bu paraya bu lastigi almayani doverler o kadar net soyleyeyim. Muhtesem degil ama 250+-50tl bu tip bir lastik icin para degil. Ah Kumho muhendisleri ah.. Su yanagini da yapaydiniz ya ! Fiyat/performans olarak cok cok cok iyi bir lastik
Yol degerlendirmesi yapamam, yolda hep 70-80 gidiyorum. Nasil tutunur ne olur o konuda birsey soyleyemem. Tek soyleyebilecegim gayet konforlu![]()