User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kumho Ku36 Ist.Park Degerlendirmesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kumho Ku36 Ist.Park Degerlendirmesi

Cumartesi gunu 235-45 R17 KU36 larimi offsetli jantlarin kusursuz durusu yuzunden almak durumunda kaldim Aslinda hic gonlum yoktu ama Cem agabey de aklimi aldi
    Normalde Istanbul Park da Ralli tipi moulded lastikleri kullaniyorum, eh memnun da sayilirim. Eski bir arkadasim uyguna verdigi icin tercih sebebi oldu, yoksa hem sert hemde bekledigim kadar performans vermedi.

Gelelim Ku36 a;

Bekledigim gibi yanaklari yumusak kaldi, tutunmasi cok guzel. Yurt disi forumlarinda da okudum, yanlis hava basinci ile cok kotu oldugunu duydum ve belkide ben de bundan muzdarip olabilirim baya esnedi lastik ozellikle isindiginda. Fakat lastiklere baktim yanaklara hic yatmamis bu da guzel bir +

Kullandigim moulded lastiklere gore tepkisi daha az(yanak yumusakligindan) fakat limitlerde oldugunu cok guzel gosteriyor, kayabilecegini cok guzel hissettiriyor ve bu da guven veriyor. Mouldedlar gibi aniden kopup gitmiyor pek. Bu bana guven verdi ve trail brake leri deneme firsatim oldu bu sayede.

Asinmasi gayet guzel, 1 saat ciktim istanbul parka. Kullandigim diger lastiklere gore asinma durumu baya az ve sevindirici

Genel degerlendirme; Pist icin lastik arayip bulamayanlar bu paraya bu lastigi almayani doverler o kadar net soyleyeyim. Muhtesem degil ama 250+-50tl bu tip bir lastik icin para degil. Ah Kumho muhendisleri ah.. Su yanagini da yapaydiniz ya ! Fiyat/performans olarak cok cok cok iyi bir lastik

Yol degerlendirmesi yapamam, yolda hep 70-80 gidiyorum. Nasil tutunur ne olur o konuda birsey soyleyemem. Tek soyleyebilecegim gayet konforlu

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aracımda ecsta ku31 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ısındıktan sonra acayip iyi bi şekilde yol tutuyor bende gerek Türk sitelerinde gerek yabancı forumlarda falan lastik alırken cok araştırdım ve kumho da karar kıldım yorumlarınızı okudum zaten bu lastik grubu ultra high performans kategorisinde summer ( yazlık ) adı altında satılıyor fiyat ve performans olarak bende tavsiye ediyorum arkadaşlar ıslak performans olarak da denedim gayet iyi .... Bi kaç konu daha açılmıştı kumho hakkında ordada yazmıştım fiyat ekonomi performans vs mükemmel ... Lastik almayı düşünen arkadaşlara şiddetle öneriyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aracımda ecsta ku31 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ısındıktan sonra acayip iyi bi şekilde yol tutuyor bende gerek Türk sitelerinde gerek yabancı forumlarda falan lastik alırken cok araştırdım ve kumho da karar kıldım yorumlarınızı okudum zaten bu lastik grubu ultra high performans kategorisinde summer ( yazlık ) adı altında satılıyor fiyat ve performans olarak bende tavsiye ediyorum arkadaşlar ıslak performans olarak da denedim gayet iyi .... Bi kaç konu daha açılmıştı kumho hakkında ordada yazmıştım fiyat ekonomi performans vs mükemmel ... Lastik almayı düşünen arkadaşlara şiddetle öneriyorum
    Ku31 ile hic bir alakasi olmayan bir lastik Ku36.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KU36

KU31

markadan bahsedilmiyor. tabanlarda kel alaka

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stlegal kanıma girdi alacağım bir takım Ku36 ama bu aralar fena sıkıştım nakite, bekliyorum. Ebatta biraz kararsızım sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumların ıcın tesekkurler onurcan
    neden235 45 tercıh ettın aracta yukselmeolmadımı yanakyuksek oldugu ıcın esneme ondan dolayıda olmus olmabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumların ıcın tesekkurler onurcan
    neden235 45 tercıh ettın aracta yukselmeolmadımı yanakyuksek oldugu ıcın esneme ondan dolayıda olmus olmabılır

Yukselme oldu, baska ebat yoktu mecburen son dakika ona gittik malesef. Esneme ondan da olabilir, yakin zamanda yolda arka lastigi gosterecek sekilde go pro takip bir gozlemleyecegim. Yinede fazla ama esneme, belkide benim araba cok rijit ondan da olabilir o esneme, yada basinc az kacmis olabilir. Yurt disi forumlarinda hep hava basincinin dogru ayarlanmasi gerektiginden bahsetmisler, yanlis ayarlanirsa jole gibi oluyor yorumlari vardi onlari gorunce biraz da hatayi kendimde aramaya basladim. Bakalim baska bir gunde biraz daha yukseltecegim basinci bakalim neler olacak.

Burada beni merakta birakan, o kadar esnemeye ragmen yanagi hic ama hic altina almamis...

Ama tekrarliyorum, bu fiyata boyle bir lastik yok Omru ne kadar olacak vs bunlar hep bilinmeyenler. Tecrube edindikce konuyu update edecegim

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakası var veya yok anlamında söylemedim ben , sadece kumho kullandığım icin marka bazında iyi olduğunu anlatmaya çalıştım arkadaşlar kullandığım lastiği yazdığım kurduğum cümlelerde de zaten ecsta ku31 diye anlattım memnuniyet acısından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    225 45 ını gordum ben meganda lastık olması geregınden daha yanaklı ama yanaklar sert oldugu ıcın altına almamıstır belkıde
    215 45 ten 225 45 ı denedım ben %1lık cap buyumesı bıle yana yatma.dıreksıyon tepkısı yukseklık olarak zaten yuksek hız stabılıtesı olarakhep - olarakdondu bana... 225 45 yanagı bıle yuksekken (normal araclar bıle o lastıkler cıkıyor artık) 235 e ondan dolayı yorum yaptım. zorunluluk geregı ıse yapacak bısey yok tabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    225 45 ını gordum ben meganda lastık olması geregınden daha yanaklı ama yanaklar sert oldugu ıcın altına almamıstır belkıde
    215 45 ten 225 45 ı denedım ben %1lık cap buyumesı bıle yana yatma.dıreksıyon tepkısı yukseklık olarak zaten yuksek hız stabılıtesı olarakhep - olarakdondu bana... 225 45 yanagı bıle yuksekken (normal araclar bıle o lastıkler cıkıyor artık) 235 e ondan dolayı yorum yaptım. zorunluluk geregı ıse yapacak bısey yok tabı
    Simdi tekrar kontrol ettim en fazla 5 yanak asagi veriyor cogu semi slick... o 5 yanak da dunyalari degistirmemesi lazim gibi geldi bana ? Cap buyumesi bana sikinti degildi, hatta yukseklik ayarim tam buna imkan tanidi, bir de kisa bir ayna mahruti var buyumesi isime geldi biraz.

Sartlar cok kotu degildi ama videolar daha net gosterecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KU36'yı hep mi kullanıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KU36'yı hep mi kullanıyorsun?
    Su an devamli ustunde.. Pirelli lerde devamli ustunde fakat gercek asfaltta test edecek hareketler pek yapmiyorum. Sadece forumda paylasmak icin vantusu baglayip, guzel asfaltta reaksyonunu inceleyecegim.. Keske el verse 2-3 go pro olsa pistte de paylasabilsem

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart olcunuz nedir?
    Suanki jantin genisligi ve capi nedir?
    Bende suan clio ya bakiyorum lastim,en kotu 225/45 e gecicegim ancak janti 8" yapacagim yoksa yanak tutmuyor...

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart olcunuz nedir?
    Bende suan clio ya bakiyorum lastim,en kotu 225/45 e gecicegim ancak janti 8" yapacagim yoksa yanak tutmuyor...
    Clio'yu aldın mı Murat abi sonunda

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem abiye jant bakmaya gittimde gormustum 3takim aldik ayri marka ve cekis araclar pist rolling gunluk kullanimda kullaniyoruz bi sorun cikarmadi dogru hava basinci cok onemli kumhonun sitesinden bakalirsiniz ep3te 5k gecti genelde sert kullanim hala guzel kis baslayinca bi sure test edip kullanip kullanmicamiza karar vercez ilk alirken 200 tl slick lastikten ne olur demistim ònyargim yanlismis cem abi zam yapma bunlari yazdik die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldim,eksiklerini giderecegim insallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart olcunuz nedir?
    235/45 17 jantin genisligini hatirlamiyorum

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ku36 kullanıyorum, pilot3 ten sonra çok tatminkar geldi bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    235 fabrika verisi ise jantiniz 8J olmali ve yanak sorunu olmamali.
    Bende Cem Bey den Ku lari ismarladim,pazar gunu Korfezde feedback yazarim. Testlerde hep son sirada kalmis ama bakicaz artik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)