http://www.edmunds.com/insideline/do...ticleId=123940
Printable View
senın bence markaya takıntı brocan :)
Ben almancıyım yıllarca alman arabası kullandım MB audi bmw.Hiçbirzaman kıyaslamam japonla ama Subaru ve Evo serileri kesinlikle beğenimi toplayan modeller birgün sahip olmak istiyorum kesinlikle garajımda.
eehhe porsche porsche dir lafıda öne sürülücek bişi kalmayınca son çağre :D camı kırınız porsche porschedir diyiniz ahah :D
GTR bıde utanmadan 200 kılo agır ya ayıp ayıp bıde v spec cıksında :D
Porsche'nin bir tarihi, üretim çizgisi var... Yıllardan beri spor otomobil konusunda uzmanlaşmışlar... 911 ise tamamen otomobil tarihine damgasını vurmuş bir model...
Belki Nissan 911'e göre daha performanslı ama bu mantıkla hareket edecek olursa 911'i geçebilen tüm arabaların daha iyi oldugu sonucuna varmamız gerekir ki bence burada Porsche'ye büyük ayıp etmiş oluruz :)
dipnot: Japonları çok severim, yıllardan beri subaru aşıgıyım :)
Sölemeye calıştığımı tam olarak yazmışsın teşekkürler..Herkezin atladığı prestij..
CAR dergisinin 6. sayısında (Nisan08) GTR, 911 Turbo, M3, R8 'in hem pist hem yol testi var ayrıntılı. Sonuç belli.
yıllardan beri bu işle uğraşmış deneyimi olan bir markanın aracından daha hızlı bir araç yapılıyorsa bence o araç daha iyidir bana göre. Çünkü üretilen araçların konsepti belli. + atlanılan mevzu olan prestiji nerede ve nasıl kullanıyorsunuz çok merak ediyorum?
prestıj ne? aa benım 911 ım varmı? yoksa reınaya gıdınce valenın arabayı alırken ve kapıdakılerın aaaa has beyaaa elemanın 911 ı var demesımı?
benım 911 ım var pıste cıkıyoruz vırajda gelıp GTR benı delıyo gecıyo.. yerler o prestıjı
Arabanın prestijini pahalı bir gece klubüne gitmeyle ölçmek çok dogru degil bence...
Fiyat kalite endeksini anlarım; ki bu yüzden japon otomobillerini seviyorum ama bir tarafta spor otomobil deyince insanın aklına gelen ilk modellerden bahsediyoruz... Sonuçta bu tartışmanın bi sonu yok herkesin dogruları birbirinden farklı ;)
nedır abı prestıj? prestıj bu arabanın parasını verıp alabılıyorum demekten baska bırsey deıldır....
Prestiji neyle ölçebiliriz o zaman? nerede işimize yarar? herkesin doğruları ama bence gerçek doğru mantıklı olan :) hitlerin de kendine göre doğruları vardı. Zevk dersek iki aracıda kullansak 911 bana daha eğlenceli geldi desek tamam zevktir, ya da tasarımı daha iyidir derseniz tamamdır zevktir, sesi güzel bile deseniz zevktir sonuçta verileri yok. Prestij isterim derseniz prestij ne için kullanılır? insanların saygısını kazanmak? yolda oo porsche (pahalı araç) var dedirtmek? stp ninde dediği gibi kapıda duran VALE den saygı görmek? eğer bunlar denirse zevktir bunlardan hoşlanıosanız o da tamamdır :D veya prestij başka türlü nası bişidir?
yaw araba camıası ıcınde yanı bızım dunyamız ıcınde 911 mı GTR 35 mı desenız yuzde 95 ı GTR der... yerler o prestıjı
prestij = 500 hp lik bir vtecle gezerken aaa bak e46 m3 geçio on numara dedırtmektır...
yok yok ole olmuyo o
500 hp vtecle gıderken tel ıle konusma esnasında yandakı koltukta oturan OZ' derkı STP ye
-bas lan bas adam gazlıyo...
- ha noluyo nerde lan ?
-. ılerde....
bı vıtes kucultulur takrıbı 3 4 sanıye sonra m3 un ıcınden harrsss dıye gecılır... ısıklarda durulur... m3 cu derkı hayırdır ne var o hondada:beuj:
prestıj budur:icon_tup:
dedirtme olayını genelde m3 e yapıolar :D AHAH genelde uçuo sanıo m3 sahipleri de... :D
STP şimdi gördüm
ya da sadece downpipe + komple egsozla kaşınan bir m3 le roll yaparsın adam inince neler var der egsoz dersin nası yani der sonra iimiş der :D dedirtme olayı budur ekeray a göre prestijdir :D eühüeh :D
sen anca bu kısmını anlarsın zaten... anlatmak istediğimi anlayan varsa yazsın...