İnfiniti ..
ben de böyle çok bakındım mecbur x5 e çıkıyo kapıhem de benzinlisine.. dizelden daha hızlı daha az yakıyo ve bakım masrafları daha az.. 2004 üzeri dizel motorlar harici tabi bu dediklerim ama onların da vergi ve yüksek fiyat dezavantajları var..
Köprüden önce son çıkış veriyim bi de cherokee 3.0crd bakın x5 sevmiyosanız..
Grand Cherooke 3.0 Crd diyorum bende çok yakın bi tanıdığımızda var 290.xxx e kadar sorunsuz bindi araç bu km nin yarısını şantiye yarısını uzun yolda yaptı bu arada ondan sonra ufak tefek sıkıntıları çıktı ön takım ıvır zıvır ama bu kullanım şekliyle alakalı aracın ne kadar sağlam olduğunu onlardan öğrendim diyebilirim tavsiye ederim temiz bulunursa arazi olsun yeri geldiğinde performans olsun tatmin edici
bence bu arabalarla uzun yol sakat iş arıza verme ihtimali daha az olan araçlara yönelin bence
Nissan Pathfinder bakardım. Daha ucuz bozulduğunda daha az üzer(navara ile çoğu şeyi ortak) veya x5.
nissan hiç aklımızın ucundan bile geçmiyo malesefkararsız kaldık x5 diğer seceneklere göre eski gibi kalıyo, diğer secenekler sorun yığını deniliyo, infiniti kafa karıstırıyo nedir ne degildir bilmiyoruz, cherooke zaten var, karmaşık
ıstersen bende 2005 model sıyah 130 bınde boyasız 3.2 cayenne var.20 turbo jantlı,en ufak sıkıntısı yok , eglence paketı ve ındır kaldır var. herseyı hatasız durumda. kalıtelı bı lpg takıp dıledıgınce kullanabılırsın. rakam olarak 75 bın ıstıyorum ama ufak bırseyler daha yaparım
Connecting site... bakabılırsın kardesım
yakıt durumu ne alemde abi ? okumussundur sürekli olmasada bazen km nin anasını aglatacak sekilde gezilcek yani ayda min 5 bin km filan yapıcaz garanti. fazla yol yapınca yakıt işini ister istemez düşünüyoruz.
Bide sorun sıkıntı durumu şu sürekli arıza yapar şu sıkıntılıdır filan diyebilecegin bişeyler varmı ? bu araç için degil genel konusuyorum cayanne için
range rover aldık sport, bi amortisör için 2 küsür bin lira fiyat çıkardılar 2 sene önce filan sadece ses geliyo diye. simdi girip cıkacagımız yerler belli ocaklar olsun fabrikalar olsun ister istemez nazik kullanamayacagımız yerler olucak
yakıt durumu sehır ıcı 800 900 aralıgında yakıyor, bastada yazdıgım gıbı buna kalıtelı bı lpg takıp km de 400 500 kurus aralıgında bınersın ozamanda sıkıntı yaratmaz. kı bunun motoru lpg ye en uyumlu olan ve tutulan motor. bu modelın kalıtsal ve kronık bı sorunu yok en azından soyle dıyebılırım bu arac bır arkadasımızındı kullanıyordu sonra bız aldık bızde kullanıyoruz bır sorun yaqsamadık bu zaman ıcerısınde. arac cıddı bakımlı bır arac zaten canlı gorsen anlarsın
Valla abi keyif sürerken cefa çekmek istemiyoruz birazda eski sıkıntıdan dolayı suv da
2008 range sport iflahımızı kuruttu 1 ayda, 5 bin euro zarara sattığımıza mı yanalım, harcadığımız 10 bin lirayamı anlayamadıkaynı şeyleri yaşamak istemiyoruz yani bi yandanda. Basiretimiz bağlı zaten hangi arabayı alsak bi sıkıntı oluyo cruze sibop sıkıntısı komple motor, e90 yan yattı dümdüz yolda, range biton zerzevat, cls350 ye ilk gününde durduğu yerde kamyon çarpıp paramparça etmesi filan, bikaçtane daha var böyle
yarın bi göstereyim abi kuzene duruma göre rahatsız ederim seni![]()
range zaten komple sorunlu bı arac. dıger sanssızlıklarına bısı dıyemıycem ama bu makınelı cayenlerden herkes memnun
ben de xtrail 2.0dci öneririm ve madem km yapıyorsunuz (haftada 4bin km gibi) o zaman çok yüksek km'li araç almanız satarken km olarak sıkıntı çıkarabilir düşünüyorum...
Selçuk bey'in cayenne de mantıklı gözüküyor.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
2010 captivalara felan bakin isterseniz 2000dizel her acidan cebinize ekonomi saglar diye dusunuyorum gerek yakit gerek vergi vs. Gayette yakisikli bence
Hakkı Can Eryüzlü...
Düşünürsen benim hanımın 2003 4,4 range ini değiştirmek istiyorum 64 e bırakıcam hatasız daha yeni ayvalığa gittim geldim 0,65 yaktı klima açık bagaj full radar cezasıda üstüne..Air leride dahil çalışmayan hiç bir aksamıda yok araba 2006 supercharger görünümlü.(zevkine)
Bir biz hiç sorun yaşamıyoruz range ile herhalde herkes bir sıkıntıdır gidiyor.
touareg yakıt tüketimi 2.5 dizelin 12 ltre civarı şehiriçi kasarsan 9 ltlere düşüyor uzunyolda.servis bakımlı diye alındı.servisten çıktı ertesi gün devir okuyucu sensör bozuldu.şuanda xenon uyarısı veriyor.
Konu tandogan tarafından (13-01-2018 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)