VAG MAG bilmem alayına gider![]()
VAG MAG bilmem alayına gider![]()
Tamamdır kardeşim![]()
Hayır anlamadığım neden idda ediyosun? Bu forumda arabaları denediğimiz, bizzat tanıdığım GTi sahibi arkadaşlar var, enka'da köprünün başından izleyen yine bu forumda olan birsürü adam var...kaç kere denediğim şey için ben bu yaşımda neden yalan konuşuyum ki? OPC'nin neden geçmesi gerektiğini bir örnekle anlatmaya çalıştım...neyse boşver uzatmayalım, sen haklısın deyince kavga olmazmışAnkaradaysan bir akşam gel ***** yere, denk gelirse stok gti deneriz izlersin, hem tanışır sohbet ederiz
![]()
2013 alti ve ustu ilede denediyseniz farki gormeniz lazimdi.aralarinda 4-5 boy war tecrubeyle sabit.
Ayrica 2013 polo-ibiza size deil opc nbe'ye denk araclar![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Valla ugrasamiycam sizle, stok gti olan varsa buyursun gelsin dener cayimizi sigramizi icer sohbetimizi ederiz ...2012 de 2013 de olur size yalan borcumuz yok, ikisiyle de denedik sonuc ortada goren gordu hatta ikiser basildi araba icinde olanlar bile varhayatinda gtcyle rol yapmamis arabayi bilmeyenler hatta gti kullanmamislar hic bosa klavye parcalamasin...konuyu da daha fazla pc etmeyelim
![]()
gtc egzos fıltrelı rcz 200 luk olanı sadece gtc nın son susturucu ıptal 2 ye 2 denedıklerınde 150 kmde geçiyor gtc yi. Gtc hakkatende çok iyi olmasada baya iyi giden araba uzunda çok farklı gider. 180 bg lik insignia 150 bg tekere iletiliyor. 30 bg kaybı var yani baya kayıpları var opelin.
doğuştan araba manyağı
Kendim Ankaralıyım ama İstanbulda yaşıyorum
Sana muhalif olmak için yazmıyorum,sinirlenmen veya gerilmen için ortada hiçbir sebep yok neden bu kadar çıkıştığını anlamak zor açıkcası..
Ben OPC den bahsetmiyorum ki ben 1.6T 180 GTC den bahsediyorum ve bunun cevabını bilmek için çıkıp denemeye gerek bile yok bunu bu forumda kime sorsan cevabını verir.
Poloyu ne kısada ne uzunda geçmen imkansız. Hele hele 2013 polo kafadan 5 boy geçer 180 GTC yi.
2012 ilede 2013 ilede denedim diyosun hiç mi fark hissetmedin? Eğer dediğin gibi 2013 poloyu geçiyosan zaten 2012 nin sadece ön farlarını görmen lazım.
180 GTC ne uzunda ne kısada,ne 2012 ne 2013 Polo veya İbizayı kesinlikle geçemez.
Not: 1.5 sene İbiza Cupra kullandım 4 ay önce sattım,Güven zaten hergün Cupra ve GTİ üstünde bunuda belirteyim,başka birisiyle karıştırdın bizi sanırım![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Sizi nie karıştırıyım ben başkasıyla? Tanımam etmem?
Hem ben diyorum ki geçtim 2013 GTi (rserdi'nin arabasıydı o zaman) sen denemeden etmeden diyosun ki GTi 5 boy geçer?? Ahahhah bisiklet mi geçiyonuz la siz? Tamam yeter gözünüzü seviyim en hızlısı GTi, yeter işimiz gücümüz var...çok isterseniz gelirsiniz bir de size ıspatlarım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)