Masallah her iki aracada Samet, palio gercekten saglikli yuruyor, civic'e birkac dokunustan sonra dahada guzel olacaktir.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
palio gerçekten sağlıklı gidiyor maşallah 2aradaca![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
samet çok uğraştı çok emek verdi iyi parada harcadı sonunda karsılıgınıda aldı, samet bnm kardeşimdir öyle aramızda atar cosar gideriz hiçbir zaman olmadı olamazda
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
kanka geçmişe gömdüklerimiz geçmişte kalsınbizim yapacaklarımız belli subap ayarı kapak yenilendikten sonra yapılmadı subaplar sıkırtılı calısıyor headers güzel bi filtre kiti wideband ve vafc ben sonuclardan memnunum yarı yolda bırakmadı hatta daha önce söylediğim gibi beni geçeceğini bile düşünmüştüm ben hatta uzunda titre diye korkuyordum o eski aks mevzularından dolayı ama 220-230 larda bile sıkıntı yok o benim içimi rahatlattı
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Stock 1.6 Palio bile bana göre yerinde durmuyor, bu nasıl kim bilir yakından görmek lazım. MaşAllah her iki araca da.
Edit: Yorumlardan Palio geçti zannettim, videoları izlememiştim, sonradan izledim kusura bakmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)