Bizde 2011 ceed var şuan 75000de hiçbir sıkıntısı yok ve şanzıman olarak sarsıntısız ve çok rahat.Yeni kasalarda da öyle mi bilmiyorum ama tek kötü yanı 4 ileri olması olabilir.
kendi şahsi fikrim. aynı segment birbirine rakip olsalar dahi ben auris ile ceed arasında kalma düşüncesine düşmezdim hatta listeme toyota ve hondayı hiç eklemezdim bileceed çok şık ve donanımlı bi araç. tercihim kesinlikle ceed olurdu.
ancak parasal olarak değil de tercih sıralaması yapıcak olsam.
1-megane
2-golf
3-octavia
4-focus
5-ceed
gibi bi sıralama yapardım kendim.
Golfe audi a3 308 sokda Opel birçok showroom gezdim ferahligi tipi ici ceed cok avantajlı durdu gözümde fiyat ve o paranin karşılığında ne aldıklarımı da on plana çıkarırsak gene ceed ağır basıyor , ilk defa citroen ds 4 hoşuma gitti fiyat olarakda daha pahalı gibi
PowerTune
O paralara ağzına kadar dolu leon dizel dsg, veya tatminkar donanımda octavia alınabiliyor hatta biraz zorlayıınca golf bile alınıyor, almandan şaşmamak lazım o kadar para verdikten sonra...
malzeme ve işçilik kalitesi olarak ceed, aurisin yanında geçemez.toyotanın sağlamlıgıyla saydıgınız markalarn hiçbirisi yarısamaz DSG golfler octavialar günün birinde şanzıman patlak 6500,7000tl g.te kaçmıs vaziyette kenarda beklerken aurisin yağına suyuna bakarsınız sadece
ds4 sadece bakmak için çok güzel bakarken insanın içi açılıor binip sürünce ise insann içini karartıyorrobotic şanzımanların en rezili.
bence yasin dogru yolda ilerliyor
kia ceed yada toyota auris alınmalı.
Yerinizde olsam 1.6 tdi dsgli octavia yada rapid'i bir düşünürüm. Fiyatları ile sunduklarına bakınca çok çok giderliler. Toyota bana çok ruhsuz gelmiştir hep ki auris gerçekten ceed ile kıyaslanacak kıvamda değiltasarım her şeye nokta koyuyor.
2014 te gelecek diye biliyorum yeni kasa 308 bir resimlerini inceleyin derim. Ben olsam şimdilik 2.el bir araç alır 308 gelince gider hemen alırım![]()
Yeni 308 cok guzel olacağını showroomdanda duydum iç malzeme kalitesi fena degildi full paket 57 bin bırakmıştı 2013
PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)